natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ja, 22 minut cez polnoc Sej bom sel spat, sam tolk se pocakam, ce mogoce dobim OS, da bom lahko bolj mirno spal... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Nisem še dubu...pa sej lahko vseen mirno zaspiš.....bom odgovoru k dobim Pa sploh te ne podim spat....sam zanimal me je k vem da je neka strašanska razlika v času; pa nisem vedel kolk Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Pravzaprav sem mislil, da cakam na OS neke dolocene osebe...ampak morda pa tud ne bo prisel... Ja, saj je razlika v casu, malo manj, kot traja let do sem (12 ur) Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Aja OK, če ma za pridet bo že in bo, ko bo pravi čaz za to..........I Think Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Trudi, ti ga pa tud pihneš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Trudi, ti ga pa tud pihneš. Ja itaq, še posebej pa na določena mseta v določenih trenutkih,,,in zna bit zlo rajcig Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Mysti, veš kok teb paše tale modra majčka na rdečo grivo Super Piko valda zamudila Todi, kakšn dobr mačji uč kot bi Nolsi reku: mijaav Če bi vedel, kaj pomeni to 'funkionalna nepismenost', .....Slovar tujk (Verbinc) v roke vzemi, pa le poglej, da ne boš take klatil sicer pa s čim sem te užalil?????, ker sem komentiral sliko......ja v takem primeru je boljše, da jih ne daješ gor, če ne preneseš komentarjev......pa se ne bom....zaenkrat...spuščan na tvoj nivo z žaljenjem....[/color]Mene z ničemer , sam razkuru si me; that's the difference Najprej sm te po OS-u prosila, da skineš dol mojo citirano sliko (zarad placa in zarad tega, ker ne želim bit na tapeti do konca lajfa), pol sm to željo objavila javno, tuki na LNF (sm jo vmes skinila, ker sem zadevo drugače porihtala ) Pač, ko jaz objavljam svojo slikco, jo pustim gor kak dan, predno jo skinem (plac in tapeta), ne maram pa, da se pol svaljkajo povsod po LNF; kar se pa komentarjev tiče...mi dol visi kakšni so Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Kaj zdej igraš eno jokico in užaljenost in pa nevem, kaj in vsi drugi so zate krivi, sam ti ne.... To je javni forum, kot prvo....in če se kej odločiš dat gor pa če je to tud sam 7 sekund, ni več tisto samo za 'izbrance' in če tega nočeš, potem sploh pač ne objavljaš zadev..,.. In Os imajo (glej ga no glej) tudi funkcijo, da lahko vidiš, kdaj kdo dobi OS, ker če pričakuješ, da samo čakam, kdaj boš mi ti poslala OS se zelo motiš (BTW dobil in prebral sem ga zvečer, ko sem prišel do PC-ja)........in obsojat nekoga, še predno se prepričaš, da je za nekaj votever kriv....ja to lahko sam nekdo k nima vse razčiščeno.....ali pa pričakuj kakšno takšno tudi nazaj..... In klatim lahko kar hočem, sploh tukaj, ker je to, kot že rečeno forum in sem lahko kar čem in kakršen čem in pa to lahko nima nikakršne veze z dejanskim stanjem v RL in to velja za vsakega; če se tega ne zavedaš, če ne....ja potem res...........bala, bala, bla, čvek Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 kok ste tečni radi se mejte pa smejte se Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 To pa nis ti! Faconarka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 sm krepnla skor ud smeha....sm misla da je pač maska una kremasta za pacarit gor po frisu...pol pa tole plahto vn potegnem konc me je skor in seveda morm svoje radosti delit z vami, dragi lunatki Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Aja, pa res, cota je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Evo, ena ta okasta, sam za janifa. Ampak opozarjam, da je stara 1 let. tuki je bla ena slika zame , mene pa ne bliz ,smo preveč čaral včeraj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 sejsej moje tut nis komentiru... vse ti uide x:Dx Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Todika, prou lepo masko mas, ni kej! Mi je tolk usec, da b jo prec mel. Kje s jo pa kupila? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 natrix u DMu to si sam nardiš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 u todi sploh vidla nism Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 tuki je bla ena slika zame , mene pa ne bliz ,smo preveč čaral včeraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 sejsej moje tut nis komentiru... vse ti uide x:Dx tvoje , a je bla še kakšna druga, razen une I hate mornings Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 uuu blo jih je ful sam ful cajta nazaj... hmmmm a bi jih rad vidu? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Conti ista, kt zdej Tebe pa glih ne bi rada kot otroka gledala...dejmo kej bl aktualnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ..In klatim lahko kar hočem, sploh tukaj, ker je to, kot že rečeno forum ... Na tok abotne, indolentne uzurpacije pa res ne mislim odgovarjat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 uuu blo jih je ful sam ful cajta nazaj... hmmmm a bi jih rad vidu? aaa, sej res, ti si tle že legenda, jst sem pa bolj nov ,sej neki sem jih že videl , v blogu , na vsaki si drugačna ,a so ble še kakšne druge Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 na 193 je v kopalkah, pa na 205 je ena, pa 239,249,259 hmmmm a se men sam zdi al na vsake 10 strani ena??? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Conti ista, kt zdej Tebe pa glih ne bi rada kot otroka gledala...dejmo kej bl aktualnega. Saj sem imel eno fotko gor v temi gole fotke, al neki tazga. Sam se ne bo vec ponovil . Sam se za izbranko Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.