aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Aiwa! Mlask, mlask! Matr se slinm! sam v napachni temi sibi moral tole v: "kaj bomo dons jedl" pisat.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Eno Aiwo za desert! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Eno Aiwo za desert! tok pozhreshn pa nisi....verjem.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Pol pa brunch! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 enaaaa veselaaaaaaaaa gremo plesat kjuuuuuut. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 uff, madonca, aiwa , prav fajn nasmejana, pa spedenana Aiwa! Mlask, mlask! o triplčk hani bani Eno Aiwo za desert! kjuuuuuut. tnx Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Aiwa ni kej. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Oh, Aiwa pretty as ever;). Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ninčiiiiiii pa ki ti hodš tenksičččč Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Se ponavljam, hekerji , just for aiwa, sicer 2 leti stara , ja tkole so me ujel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ooooo lej ga pa res zgledaš k kozorogec Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ooooo lej ga pa res zgledaš k kozorogec hvala , sam sem vseen bikec po duši , nč bat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sej poznam tut eno škorpjo k tut čist kozorogovsk zgleda pol pa presenečenje. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 sej poznam tut eno škorpjo k tut čist kozorogovsk zgleda pol pa presenečenje. a tko , no sej maska je maska, zadaj je pa vse živo A greva midva mal dol z lune , jst ne bi rad shiral Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 še os čakam pa grem spat te odrešim muk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 enaaaa veselaaaaaaaaa gremo plesat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 tnx Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Kaj s pa ti kle zdej pametna, bejba. Dej bod rajs tih, no! Ahh, sorry ampak si nisem mogel kaj da ne bi . Se popolnoma strinjam s tabo in s tvojim postom. Tudi jaz ne vidim poante v kreganju okoli fotk in dajanju negativnih komentarjev, se posebej na osebe, ki niso clani foruma. Tu bi se morali samo vprasati, ali je pravilno in ali ta oseba ve in zeli, da je fotka objavljena, ali pa gre za krsenje osebnih pravic. Hvala in se enkrat oprosti Tipka Kar se pa slikce tice, jo pa zal nisem videl, tako da ne morem komentirat trebusnih misic Natrix, komaj zdaj vidla tvoj post.NIc huda ... se v tem kratkem zivljenju ne splaca delat dram in grenit zivljenja sebi in drugim.Vse kar posejes, potem tudi zanjes ... za premislit... bodi lepo Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ena s piknika, moja najboljša prijateljica in jaz Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Kdo je Kdo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ta bolj zapeljiva je naša Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ena s piknika, moja najboljša prijateljica in jaz aha..cashy ma prav..kakšen zapeljiv pogled in poreden nasmešek ekola to sem pa js na blue tornadu (gardaland) sem clo kupu eno sliko pa jo dele poskeniru. (sam mi jo je prehit ven potegnila pa je ful temna.. neki sem se jo sicer trudu svetlit, pa je ratal kar je..)drugač pa ene slike še pričakujem. je ena frendica skos letala s fotkičem. upam, da sem tud js kej gor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Če s ti ta lev, tko zgledaš, k da i te nekam fejst tiščal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 lev, lev..rjovel k lev to se morš čimbolj dret pa edini k ve kam more v kamero pogledat drugač pa..mene tak skos nekam tišči.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.