Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ena s piknika, moja najboljša prijateljica in jaz frendica ni tako najsi ... Druidka je prava bejbika zapeljiva. aha..cashy ma prav..kakšen zapeljiv pogled in poreden nasmešek ekola to sem pa js na blue tornadu (gardaland) sem clo kupu eno sliko pa jo dele poskeniru. (sam mi jo je prehit ven potegnila pa je ful temna.. neki sem se jo sicer trudu svetlit, pa je ratal kar je..)drugač pa ene slike še pričakujem. je ena frendica skos letala s fotkičem. upam, da sem tud js kej gor jooooj, sem se te kar ustrašila. :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 lev, lev..rjovel k lev to se morš čimbolj dret pa edini k ve kam more v kamero pogledat Faconar!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 uuuu, končno sem spet Druidko ujel , se že bolj vidi rdeča barva , fajn slikca, sploh pa pogled Pa nč kritizirat kolegico, jst bi jo takoj včlanil na forum Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 huh, Nols, hudo...ta prav intergalaktični razbojnik Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 .... ...zvizzzzzzzzzzzz Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 A to je olajšanje, ker ni fotke al' sem jaz kaj zamudu? Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 .... ...zvizzzzzzzzzzzz hočem videt A&M v objemu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Nema! Sam pr men doma......al pa pr klarus doma, no......Ni šans. Halo....... Olajšanje onix, olajšanje..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 .......................................................................................................................................................fak..............tole sm pa prou cviku zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 kaj si cviknu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Nema! Sam pr men doma......al pa pr klarus doma, no......Ni šans. Halo....... Olajšanje onix, olajšanje..... a dej brez veze, kva si smotan. zakaj bi se neki skrival.. a si pussy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Eh, men pa sploh ni panike,če nov dokaznega materiala gor. K sm to itak v živo vidla in se mi je na žalost vžgalo v spomin! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 prav luštkana sta bla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 HOCHEM FOTKOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zlomk....grrrrr Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Kero to? Mene tud zanima! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Sem ravno gledala, če imam kakšno fotko svojih oči za v tisto temo... Pa sem našla nekaj fotk s precej čudno kompozicijo. Ena izmed njih je tudi tale:http://img221.imageshack.us/img221/2083/1slika281wl5.jpg Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 si ful luštna punca, samo nekoliko zaspano deluješ Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 LEPOTNI IDEAL: CONTESA & MICK [ anje, anje! pa anje, anje med drugim je par moč najti tudi na spletni strani: www.uglypeople.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 DEBELA DEKLICA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 LEPOTNI IDEAL: CONTESA & MICK [ anje, anje! pa anje, anje med drugim je par moč najti tudi na spletni strani: www.uglypeople.com podobnost! http://students.cs.byu.edu/~daveyg83/Photoshop/ugly-men%20copy.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Ena moja od dons pa še ena.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Zdej mi je jasno, zakaj pravijo, da nekateri celo življenje prespijo. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Zdej mi je jasno, zakaj pravijo, da nekateri celo življenje prespijo. p.s. sproščenost bejbi,just sproščenost some things you just dont get ital pa čet bliskavica nabija u glavo tko usput Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Ma končn mij ratal normalne fotke slikat brez enih flešev,sonca in kaj ti jest vem špegu mal pomagov http://www3.shrani.si/files/1972699.jpghttp://www3.shrani.si/files/2972706.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 http://www3.shrani.si/files/3972721.jpg Ajd.....dost je blo za nasledne pol leta samozavest ....serijsko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.