Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ti pašejo (čopki), se mi zdi da te nardijo, tako fejst radovedno sexy "punčko". In še moje skromno mnenje, temnejši odtenki ti bolj pristajajo, pa temno spodnje perilo tud ni švoh x:)x

p.s. Meni se ne zdiš okrogla.

It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

Mmmm Diana, pa si res full luštna!

Se kar strinjam z Electro ki je rekla da izžarevaš sexipil, meni se zdiš tako mal "posebna" v zelo pozitivnem smislu!!!

Pa okrogla praviš? Čigavo slikco pa ti gledaš ker mi zdaj tebe obdelujemo pa se ne zdiš prav nič okrogla xrolleyesx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ooooo kak cukrček...Tjazy a jo kej na posodo dajete x:Dx jst sm zdej v tistih letih ko me čist materinski hormončki dajejo, bi imela eno tako cartano punčko da bi jo po štacuncah okol vlačla pa cunce nabirala x:Ix x:Dx

Tamala bo zihr kaka igralka a? Pa kolk je zanimiva za pogledat x:Xx

CUKR!

A ime že poznamo :inocent:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>Ooooo kak cukrček...Tjazy a jo kej na posodo dajete x:Dx jst sm zdej v tistih letih ko me čist materinski hormončki dajejo, bi imela eno tako cartano punčko da bi jo po štacuncah okol vlačla pa cunce nabirala x:Ix  x:Dx

Tamala bo zihr kaka igralka a? Pa kolk je zanimiva za pogledat x:Xx

CUKR!

A ime že poznamo :inocent:

Jah seveda... no problem.. lahko dobis dva.. Danes bi se moral roditi se eden, pa nekaj strajka. Noce ven.. x:Dx Ga bomo ze zbezali..

Torej, ko si bos zazele mirkat otroke... samo javi.. Ime je pa Michelle.

Aha.. pa vsem zenskam zelim veliko pozitivnega za 8 marec!! xvrtcx xvrtcx

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

<{POST_SNAPBACK}>? sploh ne stekam... kako da ne, Piko, madonca!? :|
hehe, sem imel občutek, da boš prav ti ugovarjala, zato sem napisal se težje najde ... x:Dx

V povprečju je 1 slika ženske zrelih let na 20 slik mladenk; z moškimi pa verjetno ni dosti drugače. Res pa je starostna struktura tudi podobna objavam, pa interesi mladih so drugačni...

No, to je bila le provokacija, da se bo ojunačila še kakšna žena x^x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Tnx, jaz res upam da mi bo, no še malo počakam pa pičim k frizerju x:Dx

Joj Diana, zelo luštna :inlove: xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Ja, res je, Diana, ful lustna s copki, tale fotka tvoja je med najbolj lustnimi. xyesx x8Dx

Meni si tudi bolj vsec temna (jasno, ker se ti vidi, da si temna). :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Diana... :2src: uhjej kašna črnolaska.. na pa spet ne vem kere so mi najbol všeč... blonde rdeče al črne... ma vse je dobro :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...