Guest mačona 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 najsi frizurca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 frizuro imaš pa res super, tudi sam sem najprej to opazil...in tudi to, kako bolj spočito, samozavestno in flegma deluješ, kot na prejšnjih fotkah Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Tnx za frizurco. Ma sonce mij nabijov u glavo pa še ta kurčev fleš mij nažgav paj pol tko ispadel.Te tazadne sm slikov brez pa še sonca ni blo več.U istmu dnevu slikov pa čist drugač ispade Predn človk zašteka fotkič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Živjo Indigo Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Živjo Indigo O lejga.Pa kjes ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Zaenkrat še vedno na tem planetu ! Še malo (oktobra) na tajsko meditirat za kak mesec. Pa ti...che passa ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Zaenkrat še vedno na tem planetu ! Še malo (oktobra) na tajsko meditirat za kak mesec. Pa ti...che passa ? Aja...srečko..jest bi tut . Evo nč novga na zapadu oziroma pretresljivga.Edin nekej me zanima čej su Silček u Tujsko al kva al se spet sam gobec Pa zdi se mi da sm ga tm vidu pr eni barovki(uni bjondi) je bil pr predstavitvi njen frend.Sem zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Pomojem je šel na Domenikansko...po naslov Mr. World pa mu ga je moj kolega sunil pred nosom. Včeraj sem slučaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajno zašel v Bachus, kjer se nahaja ta Bar :xx!: , pač kolega je hotel pozdravit tega Gregorja iz Ankarana...pa pol sem dojel, da ga tud jaz od nekod poznam in ga obenem še jaz pozdravil, nato sem spil dva Buldoga mal zaplesal (bejbam so se kr sline cedile) in po tem ob dveh zbrisal nazaj na obalo...ninat, seveda. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Pomojem je šel na Domenikansko...po naslov Mr. World pa mu ga je moj kolega sunil pred nosom. Itak Včeraj sem slučaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajno zašel v Bachus, kjer se nahaja ta Bar :xx!: , pač kolega je hotel pozdravit tega Gregorja iz Ankarana...pa pol sem dojel, da ga tud jaz od nekod poznam in ga obenem še jaz pozdravil, nato sem spil dva Buldoga mal zaplesal (bejbam so se kr sline cedile) in po tem ob dveh zbrisal nazaj na obalo...ninat, seveda. Slučaaaaaaaaaaaajno pravš... ne ga biksat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 No ... ena Zaphodova glava Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 No ... ena Zaphodova glava No zdaj pa res ... ne vem zakaj mi in dovolil popraviti :xx!: http://gresak.net/slike/PICT0022-mini.jpg Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 No zdaj pa res ... ne vem zakaj mi in dovolil popraviti :xx!: http://gresak.net/slike/PICT0022-mini.jpg Si pa oriđinale vidm gor na ikonc hehe...sm mislu daj kr en tko nek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Ja, jst tut Klemen, teb tut paše tale nova Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 No ... ena Zaphodova glava kok s ti men znan od nekod Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Klemen, teb tut paše tale nova Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 no, zdaj vsaj vem, kako ti je ime, Indigo, zaphod, ful si carski Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 no, zdaj vsaj vem, kako ti je ime, Indigo, zaphod, ful si carski Hvala! Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Zaphod tak kjut, sama ljubezen sije iz tebe simpatičen in dobro ohranjen Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Slučaaaaaaaaaaaajno pravš... ne ga biksat Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Zaphod tak kjut, sama ljubezen sije iz tebe simpatičen in dobro ohranjen O šit ... pa ne da sm že tok star, da sm "dobro ohranjen" :OO!: Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 kok s ti men znan od nekod kdu bi vedu ... svoje cajte smo hodli za počitnce h Govcu v Robanov kot ... takrat sm se peljal skoz Mozirje ... ... ampak ... Vesolje je majhno Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 kdu bi vedu ... svoje cajte smo hodli za počitnce h Govcu v Robanov kot ... takrat sm se peljal skoz Mozirje ... ... ampak ... Vesolje je majhno čuj a maš moped ti pol zihr iz kajga motozbora Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Heh sn šu gledat če je Todi spet kako fotko gor dala, je že par dni ni! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Kaj zaj, bo kej al nou nč? Kaka sexy rita! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.