Zaphod 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 čuj a maš moped ti pol zihr iz kajga motozbora hehe ... ne ... mojemu kosmatemu imidžu navkljub, nisem bajker Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Kaj zaj, bo kej al nou nč? Kaka sexy rita! hehe ... ne ... mojemu kosmatemu imidžu navkljub, nisem bajker eh pol pa res nea vem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 O šit ... pa ne da sm že tok star, da sm "dobro ohranjen" :OO!: pišuka, za trinajstletnice si metuzalem....eh sem ti hotela sam kompliment dat, sem pa nerodna ko slon v trgovini s porcelanom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 LEPOTNI IDEAL: CONTESA & MICK [ anje, anje! pa anje, anje med drugim je par moč najti tudi na spletni strani: www.uglypeople.com moreno...pa kle mick-eni clo boljsh zgleda kokr v originalu... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 aakhut a si že dobil sliko? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 aakhut a si že dobil sliko? ...neeeeemi ne prvoshjoal ma pa mick-eni tok dobre veze al pa clo conti zagrozila s kako godljo...pa si ne upajo zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 nič več guest list, dokler je ne dobiš ... zdaj pa so potrebni že drastični ukrepi. saj te samo okoli prenašajo ... a štajerka se še kaj javlja? jaz še kar za to navijam ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 nič več guest list, dokler je ne dobiš ... zdaj pa so potrebni že drastični ukrepi. saj te samo okoli prenašajo ... a štajerka se še kaj javlja? jaz še kar za to navijam ... pride...vsak teden 1X...na quickija zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 oooo no, pa le ni šlo vse po zlu to mi je všeč. še malo, pa boš pol naš ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 oooo no, pa le ni šlo vse po zlu to mi je všeč. še malo, pa boš pol naš ... to pa zhe ne... :xx!: jst sm zadrt kranc.... pa brez megle dihat ne morem... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 js sm pa misla da je zlomk kako fotko stisnu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 js sm pa misla da je zlomk kako fotko stisnu oooh...najlepsha bi bla una z nama obema na njej... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 oooh...najlepsha bi bla una z nama obema na njej... zlomk...tralalasej si majstr...nared Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 sej si majstr...nared kle vse prshtiman....sam ulet zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 kle vse prshtiman....sam ulet zlomk...tralala nje nje.......hočm fotko...da vidim kok zgleda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 nje nje.......hočm fotko...da vidim kok zgleda premejhn format fotoaparata....ne bo shu cel gor zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ...v kunilingusu vaju lahko jst pofotkam ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 pol pa nč dam pa js eno....poletno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Ta jebačka cota. Mmmmmmmmmmm Aj tink ajm inlav!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ja, Pikica se je zalubla v tvojo obleko, ne vate, Todi...kakšna materialistka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ja hvalabogu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ja, Pikica se je zalubla v tvojo obleko, ne vate, Todi...kakšna materialistka Nje, nje. v Todi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 to pa zhe ne... :xx!: jst sm zadrt kranc.... pa brez megle dihat ne morem... zlomk...tralala hja ... bo že štajerka izseksala to ven s tebe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 pišuka, za trinajstletnice si metuzalem....eh sem ti hotela sam kompliment dat, sem pa nerodna ko slon v trgovini s porcelanom Kompliment sm vseeno sprejel, hvala "Zabhod je padž dag dip" (Douglas Adams, Štoparski vodnik po galaksiji) Počutim se sicert rosno mladega a vseeno polnoletnega Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.