maticml 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 definitivno je travca Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 NE!!! mogoče je pač slika bl tko k sm spau prej pa to... drgač pa sploh tega ne maram, še cigaret ne... :xx!: ql poj...že zanč sm te gledov sm tak filing dobu ...proč od tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 definitivno je travca ne sodit ljudi po videzu... nobene treve in nobenga cigareta ne nč... občasno kakšno pivo to je pa tut use od tega področja... ql poj...že zanč sm te gledov sm tak filing dobu ...proč od tega bežim in to pridno drgač pa hvala za skrb! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ne sodit ljudi po videzu... nobene treve in nobenga cigareta ne nč... občasno kakšno pivo to je pa tut use od tega področja...bežim in to pridno drgač pa hvala za skrb! Mislim,to je pa res full grozen, če kdo kadi travo.. Mislim..panika pa taka..Ne ,jz pa že ne..sam pivo pijem...bla,bla,bla... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Mislim,to je pa res full grozen, če kdo kadi travo.. lej sej če bi kadiu bi priznau in vse... itak ni problema... sam nočem pa da ljudje misljo da neki počnem (pa naj bo dobr al pa slabo) če tega ne! itak pa kdor me pozna že ve kaj delam in česa ne, za vas pa vrjemte kar čete, jst vam sam odgovoarjam, če vrjamete pa ni več moja stvar! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 jst še tega ne sam molim 5x na dan Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 lej sej če bi kadiu bi priznau in vse... itak ni problema... sam nočem pa da ljudje misljo da neki počnem (pa naj bo dobr al pa slabo) če tega ne! itak pa kdor me pozna že ve kaj delam in česa ne, za vas pa vrjemte kar čete, jst vam sam odgovoarjam, če vrjamete pa ni več moja stvar! Jah kva čem ta moj filing.Itak čeb te uživo vidu bi vedu takoj.Sicer ti pa verjamem, pa še to ni moja stvar kva ti delaš kva ne.Sam tko...pač skrb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 jst še tega ne sam molim 5x na dan Ksantipino molitev Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ksantipino molitev kva je pa to? Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ksantipino molitev kva je pa to? To je to NAUČI SE MOLITVE! Obljubim da ne bom nikoli grešila, nikoli ga ne bom s trdim s postle spodila, obljubim, da se bom trdega naužila in mu mehkega nazaj vrnila! Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Diana....taka nežna, krhka, a z veliko notranjo močjo in energijo super je Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 wiii... to bova z mamo prakticirale...malo aerobic workout še ena kisla (saury)... Zakva kisla.Prov bejba si tle gor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 drugače pa nisem x!x http://i10.photobucket.com/albums/a115/mamucium3/200326MayMilan.jpg Aja...kva ga serješ.Čist luštna si.Kvab še rada ej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Kva sej zej ta slika pojavla pod mojmu predzadnmu postom .Prej jo ni blo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 v natur odtenku si mi bla veliko bol luštna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 huh, Dianči ampak tokrat se strinjam s klarus in mysti...naravno je bilo še bolje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 pa she ena moja....iz "sluzhbe" Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 enkrat sem celo mela tako farbo las kot ti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 enkrat sem celo mela tako farbo las kot ti tole je zhe mal abshlesal....drgach hudo intenzivno oranzhna... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Kakšno nezadovoljstvo s seboj je to, da se je treba barvati (pa še vse ostalo)... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Kakšno nezadovoljstvo s seboj je to, da se je treba barvati (pa še vse ostalo)... sej te nben ne sil....pach nimash jajc :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Kakšno nezadovoljstvo s seboj je to, da se je treba barvati (pa še vse ostalo)... zakaj pa nezadovoljsvo...včasih pač paše spremeba....aakhutu pač paše oranžna, js se ene 6 let nisem mogla losat ultra živo rdeče...kokr pač komu paše...... prej ko boš začel ljudi sprejemat takšne kot so, bolš bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 ta leva seveda=P ... Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 danes pa cela modna revija , sam Dianca me pa men najboljšo na jutranji sliki Only pa paše punčka zraven , fajn slikca Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 aia..emm nism only ampQ anĆi hehe...k se fuL bet sliš će mi rećš onLy:Pdrugach pa huala za kompLimenTQ* Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.