Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ne sodit ljudi po videzu... :vragec: nobene treve in nobenga cigareta ne nč... občasno kakšno pivo to je pa tut use od tega področja...

bežim in to pridno :vio: drgač pa hvala za skrb!

Mislim,to je pa res full grozen, če kdo kadi travo.. xrolleyesx Mislim..panika pa taka..Ne ,jz pa že ne..sam pivo pijem...

bla,bla,bla...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

Mislim,to je pa res full grozen, če kdo kadi travo.. xrolleyesx

lej sej če bi kadiu bi priznau in vse... itak ni problema... sam nočem pa da ljudje misljo da neki počnem (pa naj bo dobr al pa slabo) če tega ne!

itak pa kdor me pozna že ve kaj delam in česa ne, za vas pa vrjemte kar čete, jst vam sam odgovoarjam, če vrjamete pa ni več moja stvar!

lej sej če bi kadiu bi priznau in vse... itak ni problema... sam nočem pa da ljudje misljo da neki počnem (pa naj bo dobr al pa slabo) če tega ne!

itak pa kdor me pozna že ve kaj delam in česa ne, za vas pa vrjemte kar čete, jst vam sam odgovoarjam, če vrjamete pa ni več moja stvar!

Jah kva čem ta moj filing.Itak čeb te uživo vidu bi vedu takoj.Sicer ti pa verjamem, pa še to ni moja stvar kva ti delaš kva ne.Sam tko...pač skrb x;)x xrolleyesx

Ksantipino molitev

kva je pa to?

To je to x;)x

NAUČI SE MOLITVE! Obljubim da ne bom nikoli grešila, nikoli ga ne bom s trdim s postle spodila, obljubim, da se bom trdega naužila in mu mehkega nazaj vrnila!

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Kakšno nezadovoljstvo s seboj je to, da se je treba barvati (pa še vse ostalo)... xrolleyesx

:vragec:

sej te nben ne sil....pach nimash jajc :xx!:

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Kakšno nezadovoljstvo s seboj je to, da se je treba barvati (pa še vse ostalo)... xrolleyesx

zakaj pa nezadovoljsvo...včasih pač paše spremeba....aakhutu pač paše oranžna, js se ene 6 let nisem mogla losat ultra živo rdeče...kokr pač komu paše......

prej ko boš začel ljudi sprejemat takšne kot so, bolš bo xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...