Indy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 na tej pa nisem dobra??? Od kdaj je pa tvoj ljubček ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 sei ie uredu rit ja hahahaha Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 trenirka je malo razvlečena... ni panike... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Kakšno nezadovoljstvo s seboj je to, da se je treba barvati (pa še vse ostalo)... kakshno ustrano dolgochasno zhivljenje morsh ti met... :xx!: ,....kaj naj rečem... besede so odvech....fotke govorijo zase... zllomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 ne razpoznaš razlike? ...še zadnja z rjavimi, ki jih ni več in jih nikoli več ne bo! aja, trenirka je malo razvlečena... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 aaaa....nene mene ne zanima too...Diana; Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 tlele jezt k smo šli iz morya... avgusta enx... pa messi dress mam samo obraza raje nebi videli http://img217.imageshack.us/img217/6039/meeeesssiiiidp8.jpg Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Jetrnica...lušte si mi nardila s ta drugo, ti packa ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 za Valkiro in Pikico ...tudi pravih bosta še deležni...od pravih A obljubiš? Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 za Valkiro in Pikico ...tudi pravih bosta še deležni...od pravih A obljubiš? Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 zlomk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Diana, men si bila tut bl všeč z rjavimi (z rdečkastim podtonom) lasmi, kot tale nova, blontna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 pridni ker slikce limate dve "frišne" s tem, da bo ena zjutraj "izginila" merepek in levček Sm mislu da si ful starejša Drgač pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 ni treba nič popravljat, hvala. ... ti če bi vidla joške, bi se šele usrala! hmm, v temi... či(m) manj se vidi, boljše je... Uuu, Diana, nice! Bjonda, welcome in the club! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Mysti, že neki cajta nism nič svojega tuki gor nalepila. Diana, to se ti sam zdi, nisi vidla mojga vogla od banke Ah jebi ga, ne mormo bit vsem všeč Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 zadeva je izpadla v redi. zadovoljna. ...sva se namatrala...na zadnjih 2h je spodaj kuža, sem ga morala odrezat stran, ker ni prostora za oba. Men si tud kot bjonda full lušna,,,če si lep ,si pač lep.. pri tem barva las nima dobenega pomena...Itak,pa mal spremembe paše.. Jst pa Cookie nism vidla. Vlagam protest. he,he...Jz sem jo pa vidla..Kr lep cajt nazaj..Na sliki je bla na motorju..Prava mačka..Dolgi lasje pa fajn geštel... pa she ena moja....iz "sluzhbe" jetrnica-fajn ti paše blond barva las... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 he,he...Jz sem jo pa vidla..Kr lep cajt nazaj..Na sliki je bla na motorju..Prava mačka..Dolgi lasje pa fajn geštel... Oh, dej no, mi bo še v glavo stopilo cookijin vogal od banke? what do U mean?Tko smo včasih rekl za velike rite (glede na telesne proporce; tj taka, k ni majhna pa ploska). Jebi ga, se zmer tko slikam, da se ne vidi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 heh Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 tale je bl "sluzhbena"... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 heh A si to ti?Ful lepa ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 tale je bl "sluzhbena"... He he, aakhut party-zan. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 He he, aakhut party-zan. dolgochasnezh....pejt se po jajcih chohat al pa meditirat...pa sej to je isto zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 A si to ti?Ful lepa ... ne pa neeeee:P..ja jz sm ... Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 iii lejga zlomk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 kje ga widš? Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.