Samson23 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ..pika ne more dat svoje fotke gor.. ker nima toooooook placa na akauntu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 be shame of you tako pa nauš govoru ..govorit resnico ni prepovedano... baje... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ka če bi teb en kej tazga reku ..jah kwa... za pir bi mu dal, da je tok iskren in ni tko fejk kokr vecina folka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 a si pogruntou kera sm? res sm ogabna :xx!: ti? ma ne,.... si čist cute upam dase nekoč spoznamo mama še cajt Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 matr kje je ljubljana sam zakaj misliš da nisi cute? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 5rca, sej te razumem. Niti jaz nisem resno mislil kaj imet z mladoletnim folkom....za pogledat je pa vseeno luštno kot cvet, ki se ravnokar odpira Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ..pika ne more dat svoje fotke gor.. ker nima toooooook placa na akauntu... Ja, moja ne gre gor zarad preobilnosti, tvoja pa zarad prevelzga ega. K b mew vsaj še kej velzga, pa je na žalost ego vse, kar premoreš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Ja, moja ne gre gor zarad preobilnosti, tvoja pa zarad prevelzga ega. K b mew vsaj še kej velzga, pa je na žalost ego vse, kar premoreš. ..nerad se ponavljam ampak kokr sem ze 1X reku: tut ce Shaquillea O'Neala postavis ob kitajski zid, se zmeri zgleda mali... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ..nerad se ponavljam ampak kokr sem ze 1X reku: tut ce Shaquillea O'Neala postavis ob kitajski zid, se zmeri zgleda mali... Sej, zato me pa hočeš met ob seb, da maš pol take izgovore! :lol: Ej, k b ti vedu, kok sm te/to pogrešala!!!!! Evo, eno psihopatsko, sam zate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Evo, eno psihopatsko, sam zate. sej kle pa skor lustna zgledas.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 sej kle pa skor lustna zgledas.... Sej ti v živo tud ne zgledaš švoh, sploh, če sm brez špeglov...pol si za pojest z razdalje 10 metrov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jao... sei mam jz tut daleč od Łj.. sei zto so vlaki busi... Jah pač newm... men so usi drugi bl fest Deii še ti kako slikco prpopj sej sem dau eno tako čudno zadnič gor... se bom sliku enkrat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 wiiiii kok si luštnaaaaa Hvala...teb tud prov nč ne manjka, tko, da te ne slišm več rečt, kašna si!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Sej, zato me pa hočeš met ob seb, da maš pol take izgovore! Ej, k b ti vedu, kok sm te/to pogrešala!!!!! Evo, eno psihopatsko, sam zate. o naša pikica... sam tele slušalke so ti pa mal ogromne Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Sej ti v živo tud ne zgledaš švoh, sploh, če sm brez špeglov...pol si za pojest z razdalje 10 metrov. ..sej blizje kot 10m od tvojih ust itak ne morem priti... ej zdaj pa dost, sej bo kdo se res mislu, de si taaaaaaaaka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 o naša pikica... sam tele slušalke so ti pa mal ogromne Da bolje slišim. ej zdaj pa dost, sej bo kdo se res mislu, de si taaaaaaaaka... A mislš, da sploh še obstaja kdo na forumu, k si ne misl, da sm obilna sumoborka, z ubijalskim zadahom? Aj dont tink sou. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ja pa še slikala se je da je čez cela sliko Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 A mislš, da sploh še obstaja kdo na forumu, k si ne misl, da sm obilna sumoborka, z ubijalskim zadahom? Aj dont tink sou. ...boli te kurac kaj si mislijo pa pejt naprej slanin s čebulo jest... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ...boli te kurac kaj si mislijo pa pejt naprej slanin s čebulo jest... Tist sm že, zdej ta druzga odojka jem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Sej, zato me pa hočeš met ob seb, da maš pol take izgovore! :lol: Ej, k b ti vedu, kok sm te/to pogrešala!!!!! Evo, eno psihopatsko, sam zate. SAm si res taka k en marsovc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 nori smo mi vsi ne pa on Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Indigo ma tud fajno ikonco.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.