melody 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 MELODY ti pa na FF hodiš, ne?Se mi zdi, da sem te že vidla na faksu. Sem pomislila: Jezus marija, ta se bo ubila v teh petah na fax hodt vsak dan, pa še krčne žile bo dobila ...drugače mi je fino, da imaš svoj stil in je ql...res samo je zelo izrazit, opazen drugače pa ful lepi laski jaz bi tudiiiiiiiiiiii...jaaaaaaaaa Jaaa Mana, na FF sem! Ah, na petke sem pa itak že navajena. So del mene.A greva enkrat na martini med kakšno pavzo? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Jaaa Mana, na FF sem! Ah, na petke sem pa itak že navajena. So del mene.A greva enkrat na martini med kakšno pavzo? ja med pavzo ne, lahko pa po faxu Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 lep pozdrav po daljšem času, mal poletne sfere pa še en črni,kosmati mačkon Rossi(full fajn se je zajebavat z malim mucem ), kurc zima se je začela Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 njami Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 ola punce! hvala, hvala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Đizus Seal, kok si ti kosmat (trebuh+prsa), čeprav, tepih je tko mehkejši Melody, stil pa maš Seba, kok s ti en lušen pjeb Tanči, še zmer (pre)suha ampak zima prihaja, kile pa tut Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Đizus Seal, kok si ti kosmat (trebuh+prsa), čeprav, tepih je tko mehkejši ja morm rečt, da mene tepihi ne impresionirajo...sam si vseeno sexy...ne morm pomagat Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Đizus Seal, kok si ti kosmat (trebuh+prsa), čeprav, tepih je tko mehkejši nevem počem to sodiš, itak se ne vidi dobro, tam spodaj pa sem mal bolj kosmat,kar je normalno sicer pa, boli m k... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Joj Seal, ne jezi se tako hitro sej veš, da so men blazno všeč tvoje sexy nogice Pač, začudila sm se na prvi trenutek, sam enim tipom tepihi blazno šarmantno pristajajo, veš nevem zakaj sm domnevala, da si bolj golič, kot ne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 nevem počem to sodiš, itak se ne vidi dobro, tam spodaj pa sem mal bolj kosmat,kar je normalno sicer pa, boli m k... Dej mi nekej povej Seal.Si bil ti un frend od une barovke na popu k je bla prva oddaja.Kvaj bla že Maja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Joj Seal, ne jezi se tako hitro sej veš, da so men blazno všeč tvoje sexy nogice Pač, začudila sm se na prvi trenutek, sam enim tipom tepihi blazno šarmantno pristajajo, veš nevem zakaj sm domnevala, da si bolj golič, kot ne sej se ne jezim narobe razumela moj odgovor hmmm sm ekrat dal fotko celega telesa gor, kjer sm bil depiliran :xx!: samo 1x pa nikol več upam razn tam spodaj(jasno, mora biti urejeno!) Dej mi nekej povej Seal.Si bil ti un frend od une barovke na popu k je bla prva oddaja.Kvaj bla že Maja NE in ne gledam Bar, ker nimam časa za tv Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 sej se ne jezim narobe razumela moj odgovor hmmm sm ekrat dal fotko celega telesa gor, kjer sm bil depiliran :xx!: samo 1x pa nikol več upam razn tam spodaj(jasno, mora biti urejeno!) NE in ne gledam Bar, ker nimam časa za tv sam da se zastopmo jah, depilacija=bolečine, se strinjam kar se BAR-a tiče, en zanimiv izračunček, k sm ga dobla po mejlu: ...toliko, da si vsaj malo predstavljamo, koliko služijo na račun gledalcev! Pozdravljeni, zadnje čase sem veliko slišal o naši resničnostni oddaji Bar, zato sem si nekaj-krat ogledal oddajo tudi sam. In kaj sem ugotovil? Da je ves šou samo prikrivanje ene VELIKE resnice, ki je večina gledalcevne vidi ali pa se ne zaveda. In ta resnica se skriva v številkah. Neverjamete, pa poglejmo: (da ne bo pomote, zneski so približno preračunani iz javno znanih podatkov) 1. Promet v lokalu: včasih sem mislil, da so lastniki lokalov (ali pa managerji)zadovoljni, da imajo promet, da je lokal obiskan vsak dan in da ljudje radi zahajajo v lokal, pa so me Gaber & Co. naučili nekaj popolnoma novega.Stranki moraš izvlečt ves denar, ki ga ima in to brez kakršnekolihvaležnosti in obžalovanja. Največji uspeh (za Gabra & Co., saj barovci nimajo nič od tega) pa je, ko stranka plača pijačo, ki je ne misli popitiin jo pusti še v zaprti embalaži ter nedotaknjeno v lokalu. Torej sloganGabra & Co.: Danes si bil oderuški, jutri moraš biti še bolj. ŠTEVILKA: na teden: 10.000.000 SIT 2. Izbira kandidata za naloge: tukaj nisem zasledil podatkov, ampak na podlagi priljubljenosti oddajein naivnosti gledalcev, ocenjujem, da je št. glasov med 5.000 in10.000.ŠTEVILKA: na teden 1.000.000 - 2.000.000 SIT 3. Glasovanje: kot veste, se številke glasov gibljejo nad 30.000 na eno glasovanje, enSMS pa zaračunajo po 200 SIT (da ne bo pomote, nekaj gre v žep tudi mobilnim operaterjem).ŠTEVILKA: na teden 6.000.000 - 7.000.000 SIT 4. Oglaševanje med oddajo: ta številka je najbolj neznana, zato sem naredil hipotetičen izračun:cena oglasa med oddajo 2.000 SIT/sekundo, in štirje oglasni bloki po 2 minuti - 480 sekund. Če sem mogoče pretiraval, zmanjšajte znesek zatretjino ali pa celo polovico, in še vedno je zavidanja vreden.ŠTEVILKA: na oddajo 960.000 SIT, torej 7.000.000 SIT na teden. 5. Spremljanje dogajanja v stanovanju v živo preko interneta: Ko sem od prijatelja izvedel, kaj se dogaja na tem področju, so mi vsijagenjčki obmolknili. Ponoči je dogajanje v stanovanju v živo spremljalo180.000 gledalcev (kar pomeni, da je registriranih vsaj 200.000 - 250.000gledalcev). Vendar to še ni vse. Da lahko na ta način spremljaš dogajanjepreko spleta, moraš plačati 2.399 SIT za neomejen dostop. In seveda sovestni gledalci plačali ta znesek (kdo bo pa plačeval 299 SIT za 3 dni). Tudi tukaj lahko prepolovite cifro in bo še vedno grozljiva.ŠTEVILKA: 500.000.000 SIT 6. V izračun nisem upošteval vseh reklamnih artiklov, ki jih prodajajo nato temo. In, kot obljubljeno... ŠTEVILKE, ŠTEVILKE, ŠTEVILKE: ________________________________________________------------------------------------------------------------------------------------11 tednov x 26.000.000 SIT = 286.000.000 SIT + 500.000.000 SIT SKUPAJ (zaokroženo): 800.000.000 SIT------------------------------------------------------------------------------------ In še nekaj o številkah: Sem slišal, da so za četrtkov "event" dobili za promocijo 25.000 SIT.Pričakovan (zahtevan) promet pa je bil 2.200.00 SIT. Še dobro, da znajoGaber & Co. z denarjem, da ga ne trošijo za nepotrebne stvari in ga ostaneveč za njihove žepe. In zmagovalec dobi.... 12.000.000 SIT. Kot kaže, bo to "samo" 1% ali manjod celotnega porabljenega denarja gledalcev. Za primerjavo (ene izmed dražjih stvari, ki jih nabavlja naša država zanas):- Mamograf stane med 25.000.000 in 30.000.000 STI (vir. računovodskoporočilo, bolnica Jesenice, 2004) - Na KC v Ljubljani, so zbirali prispevke za ultrazvočni aparat za potrebekardiologije. Zbrali so "nevrjetnih" 5.000.000 SIT, cel aparat pa je stalokoli 42.000.000 SIT (vir. KC - SPOROČILO ZA MEDIJE 2001). - Nov magnetno-resonančni tomograf za slikanje celega telesa stane600.000.000 SIT (vir. Delo 21.10.2006). Zdaj pa tako pričakovani epilog: Mi lahko nekdo razloži, zakaj Gaber & Co. toliko pritiskajo na barovceglede prometa? Ali še to ni dovolj? Po vsem tem lahko z zagotovostjo trdim,da se v oddaji Bar vse vrti okoli poslovnega uspeha Gaber & Co., ki pa je tesno povezan z denarnicami gledalcev.In..., kako upešni ste vi ob gledanju in financiranju oddaje Bar ter njenihsnovalcev? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 sej se ne jezim narobe razumela moj odgovor hmmm sm ekrat dal fotko celega telesa gor, kjer sm bil depiliran :xx!: samo 1x pa nikol več upam razn tam spodaj(jasno, mora biti urejeno!) NE in ne gledam Bar, ker nimam časa za tv Sm mislu.Tij bil en podobn.Mislm sej nima u bistvu veze, sam tko .Ma jebeš bar drgač ena moja fotka iz današnjih dni ubistvu zelo podobna uni gor na ikonci čeprov je ta od dons una pa je že kr stara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 ..indigo-zakaj zavajas ljudi... sej mas cist navadno barvo koze... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 ..indigo-zakaj zavajas ljudi... sej mas cist navadno barvo koze... Kvat zgledam k indijanc tm gor na ikonci a veš da sploh nism porajtov .Jah z kamero je posnet ne fotkičem dobu sm novo igračko paj tko zej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Kvat zgledam k indijanc tm gor na ikonci a veš da sploh nism porajtov .Jah z kamero je posnet ne fotkičem dobu sm novo igračko paj tko zej js sem bolj razumu, da misl, da si indigo barve s'pa res en vesolc ej.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 js sem bolj razumu, da misl, da si indigo barve s'pa res en vesolc ej.. aja vidm da preveč razmišlam..vesolc še steklena kugla manka pred mano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Seal Hude fotke.. Indigo men si na vsaki sliki fajni Evo,še mene.Z novo barvo las in s staro frizuro,no so mi kr fajn zrasli lasi....Me frizer noče ustričt na kratko.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Seal WB.najsi body. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Seal, Indigo, Morena, dobre - lepe slikce. SAm prosim, prosim vas, ne govorit da je TAnči presuha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Evo,še mene.Z novo barvo las in s staro frizuro,no so mi kr fajn zrasli lasi....Me frizer noče ustričt na kratko.. :xx!: Ena pozerska... http://www4.slikomat.com/06/1106/221117hc2n.jpg opa, zgledaš kot ena starleta Seal WB. thx Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 ena moja fotka iz današnjih dni ubistvu zelo podobna uni gor na ikonci čeprov je ta od dons una pa je že kr stara http://shrani.si/files/image1101066428.jpg madonca....mal si se postarov.od kar si v Britof Morena...luškana punca Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 madonca....mal si se postarov.od kar si v Britof Zgleda je taka klima .Morena fajna si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 živalska slika k zgledam k bebo,nevem zakaj že... mal slaba kvaliteta, ker je s telefona, aja drugač pa je pritlikavi konj zravn mene pa še en nov družinski član samohamo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 živalska slika k zgledam k bebo,nevem zakaj že... mal slaba kvaliteta, ker je s telefona, aja drugač pa je pritlikavi konj zravn mene pa še en nov družinski član samohamo sam s res k en pridn fantk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.