Antoninus 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Morena, ta fotka ti je prou fajn ratala Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Bemu Seal, a si bil ti v Ikei v Graz-u prejšnjo soboto ? bil ja, zakaj? ma kaj sma se srečala? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Seal, tvoj kuža je ful podoben mojemu cukrčku! (Welcome back ) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Sm mal fotke za nazaj pogledov . Lepo tej vidt Seba .Se vid da si dal marsikej skoz Melody mater deluješ zrelo,neodvisno,poslovno za svoja leta .Očitno taka si Fajna si res Seal pa kot Seal.Jebač na kvadrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ..indigo-zakaj zavajas ljudi... sej mas cist navadno barvo koze... SAm prosim, prosim vas, ne govorit da je TAnči presuha. ok, če Seba tko reče... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Tanči, lušna si. Zanimiva oprava, kaj so to cesarjeva nova oblačila? Takole sem pa jaz ponavadi zamišljen... http://shrani.si/files/slika11063743.jpg http://shrani.si/files/slika21063745.jpg đizs, kak si pa ti mlad pa že zdaj tak pametn, kaj šele bo..... drgač pa lep fant, sam malo stilske preobrazbe rabiš ščepec bi bbilo treba dodati pa bi bi imel tak look , da bi ti vse poti odprl *** Morena bejba ki ve kaj hoče, very nice *** Sealu se je pa okus za bejbe izboljšal ***tole mi je padlo v oči Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 opa, zgledaš kot ena starleta Dj,nehi.. Pretiravaš. Morena, ta fotka ti je prou fajn ratala Hvala.. *** Morena bejba ki ve kaj hoče, very nice *** Kako pa ti to veš?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 đizs, kak si pa ti mlad pa že zdaj tak pametn, kaj šele bo..... drgač pa lep fant, sam malo stilske preobrazbe rabiš ščepec bi bbilo treba dodati pa bi bi imel tak look , da bi ti vse poti odprl Lia, Lia. Upam, da se boš kdaj odločila in dala še svojo sliko na ogled. Ali pa vsaj svoje oči. Rad bi ti vrnil kak kompliment. PA hvala. Še dobro da se ne vidi dobro, kako sem suh. Sej se spet trudim delat na tem... Lepo tej vidt Seba .Se vid da si dal marsikej skoz Indigo, ti mi deluješ prav ena faca. Nisem čist razumel, kaj si mislil s tvojim zadnjim komentarjem - kaj da sem dal skoz? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 SAMI LEPI LJUDJE Morena je pa najbolj kjut, pol šele nekje zadaj pricapljajo fantje Seal je čist šolarček na tisti slikci, Indigo od tebe pri naslednji fotki pričakujem mal dinamike - zmeraj narediš portret direkt v obraz, probaj mal vetrčka vnest da vidimo če si tut iz profila ali v naravi tko fajn kot na tehle slikcah no Morena pa itak špica punca, jst bi ti dala kar Tinklebell ime, mah full maš neki http://imagecache2.allposters.com/images/pic/MCG/PFD1571~Tumbling-Tink-Disney-Posters.jpg Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ekola to nedeljo sem bil na zaplani na air softu TERROR! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 mi (naborniki) versus mulotom (professionals) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 SAMI LEPI LJUDJE Morena je pa najbolj kjut, pol šele nekje zadaj pricapljajo fantje Seal je čist šolarček na tisti slikci, Indigo od tebe pri naslednji fotki pričakujem mal dinamike - zmeraj narediš portret direkt v obraz, probaj mal vetrčka vnest da vidimo če si tut iz profila ali v naravi tko fajn kot na tehle slikcah no Morena pa itak špica punca, jst bi ti dala kar Tinklebell ime, mah full maš neki http://imagecache2.allposters.com/images/pic/MCG/PFD1571~Tumbling-Tink-Disney-Posters.jpg 5rca..čist pretiravaš.. Hvala ekola to nedeljo sem bil na zaplani na air softu Fajne fotke.. Sam ,ko bi vedla ker si ti??Na prvi fotki si desen ali lev?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Sam ,ko bi vedla ker si ti??Na prvi fotki si desen ali lev?? ta lev. un s kučmo pa kalašnikom pa na tadrugi fotki sem tud js Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ta lev. un s kučmo pa kalašnikom pa na tadrugi fotki sem tud js simpatiko Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 evo ga junaka Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Ujela Kajo in Altheo med popoldanskim spancem! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 haha se en zaspanec Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Ujela Kajo in Altheo med popoldanskim spancem! Ful cortkani Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Ful cortkani Mi ni treba vprašat katera bolj! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Kdo te tota Althea je? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Kdo te tota Althea je? Makaronarka! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Povej bruderju, da ma vreji okus Verjetn ne boš mogla k ti bo glavo vtrgal, k bo vidu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ajajaajaja Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Povej bruderju, da ma vreji okus Verjetn ne boš mogla k ti bo glavo vtrgal, k bo vidu..... Do takrat ko bo on do kompjutra prilezel bom že skinla! Valda, saj je moj brat! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ajajaajaja ...je lušno Valda, saj je moj brat! Mhm......ni čudn pol, da te mi©ka..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.