Ksantipa007 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Seveda moram, saj to je jasno, no, ne vem, če so ravno obveznosti. Mislim, da bi kosilo šlo velik lažje..... Bova že uskladila, brez skrbi, kjer je volja..... :OO!: ....kapiš. Moraš uskladit da bo tvoja zaposlena, saj razumem, ne vem pa, če bo ona! Ne bi rada imela dveh glav namesto ene! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Antoninus....lahko.....v MB Ksantipa, če pa ne morš v MB pa se ne daj prost, ne, saj pravš, da mi zaupaš, pa ti lohk povem, da je Antoninus zlo fejst fant, tko in drgač Se mi je zdelo, da te je sam bla, bla in še res je tako! Antoninus pa vem, da je fejst! Prej si rekel da jaz izbiram kraj, očitno ga ne, saj pravim, bla, bla, bla! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Točno tako. Ne bi je rad prikrajšal za mojo družbo v njenem prostem času, ko že tko nisva dost skup. O ja, bo, se bom že zmenil z njo, brez skrbi. Pih to pomen, ko je zaposlena pa ti poskrbiš da nisi prikrajšan za družbo ne verjamem, pripelji jo s sabo, rečeš lahko marsikaj, v resnici pa nič! To bil pač alternativen predlog.....maš tako celo možnost izbire...... Nič bla bla.....zna bit, da bo pr teb bla bla... Me že mrzlica obliva od strahu! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Ni blema. Tako se lahko še lažje zmenimo..... Sicer pa ji znaš OS poslat kolk se spomnim in ji povedat, da se z mano dobiš..... če ne verjameš, da ji bom jaz..... Imam še boljšo idejo V soboto grem z njo na večerjo in jo vprašam! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Ja, lahko. Kar se tiče "zmenka" v troje... Kar se tiče v dvoje valjda sam odločam. Se že izmikaš kaj? Sem prepričan, da iz tega ne bo nič, kar bo pa tudi kaj povedalo....vsaj men ...kot zgleda pa še komu.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Ksantipa, prid v soboto pred Namo v Lj, pa bom vsem povedu, da si fejst Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Ja, lahko. Kar se tiče "zmenka" v troje... Kar se tiče v dvoje valjda sam odločam. Se že izmikaš kaj? Sem prepričan, da iz tega ne bo nič, kar bo pa tudi kaj povedalo....vsaj men Meni je že zdaj da ne bo nič s tabo! Zmenek v dvoje? Sem ti ga ponudila in ti tudi povedala kaj zame je zmenek, pa si zavrnil! Kdo ti je kriv, jaz prav gotovo ne! Sicer si pa mislim svoje o tipih, ki hodijo na zmenke kljub temu, da so v vezi! Če to ni neresno, pa nič ne rečem in tudi skrajno žaljivo in poniževalno za partnerja! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 ah daj no, a zj se boš pa na takle način vn vadila Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Ksantipa, prid v soboto pred Namo v Lj, pa bom vsem povedu, da si fejst Hvala Antoninus tako pravjo, jaz pa vem, da sem! oh ta moja luna in ascendent, kaj mi delata! ah daj no, a zj se boš pa na takle način vn vadila Nisem opazila, da bi te kdo kaj vprašal! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Že bluziš.... Jaz se ne dajem dol z vsako, ki mi mim pride, tud nekak ne verjamem, da se ti z vsakim, tko, da je tak zmenek kot si ga predlagala čist mim.....Ne razumem kako si lahko kaj misliš o tipih, ki vezani hodijo na kao zmenek, nič pa o bejbah, ki vezane tipe vabijo na zmenke.... Tko da, ne se zaj ven mazat, lepo se zmeniva kdaj in kje, me bo veselilo te spoznat, lahko bi tudi tebe.......No? Pa začni brisat, ker jaz bom, pa bodo solo posti tvoji ostali gor.....razn v kontekstu k je še kdo drug kaj napisal, to pustim Če veš, da vezan tip rad hodi po zmenkih, ga pač povabiš, kdo je zdaj slabši, ti ali jaz? Jaz nisem vezana! Predlagala sem dva termina, noben ti ni bil všeč, kdo se zdaj vadi? Brisala pa ne bom, tokrat ne, saj je vse v kontekstu, sem te citirala! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 In od kod ti veš, da jaz rad hodim na zmenke? S kom pa sem bil na zmenku zadnje čase, že leta bi skor lahko rekel, ha? Sicer pa nisem rekel, da je kdo slabši ali boljši, vsekako tista, ki navablja ni nič boljša od tipa.... Za predlagana termina sem ti povedal kako je z mano....ampak, dobro, se bom potrudu, če že nočeš drugače, v soboto pred Namo ob 20.00 v LJ... Da brišeš poste je moj prijateljski nasvet, ker menim, da je to bolje zate! Hehe, kakor za koga jaz bom že prenesla! Pridi lačen, večerja bo obilna! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Torej pojutrišnjem ob 20.00....kje je že Nama in ali jih je več? Da ne bo pol kake pomote...... Samo ena je, pri glavni pošti! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 pričakujem izčrpno poročilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Ok. Cifre gsm-a na os, da se ne zgubiva? Se ne bova, dobro vem kakšen si in ti veš kakšna sem jaz! Parkiraš lahko na Kongresnem trgu! Te bom pobrala z mojo škatlico! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 kok folk glumi, kar slabo mi je. :xx!: pa itak sem že vajena, tako da me niti razočarati ne more nihče več. samo bedno se mi pa vseeno zdi. fak ju ol! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Daj razlož mal , dans je zgleda tak smešn dan..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Ja, ok, čeprav ne vem v čem je blem, ne talam cifer okrog. Predvsem veš ti kako izgledam jaz......baje....Daj razlož mal, dans je zgleda tak smešn dan..... Saj me maš shranjeno nekje baje kar oglej si, ne moreš zgrešit! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Tist pojma nimam, če si ti, to si sam ti trdila..... Če si - tolk raje pridem..... Komi čakam! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Ja, si mislim. Verjetn si boš jutr nogo zlomila, mehur prehladla, avto se ti bo pokvaru pa to vse še ob nenadnih neizogibnih obveznostih, ki se ti bodo pojavile točno v soboto zvečer..... No, no, da ne bo kontra! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Ne bo. Seveda mi sploh ne paše v soboto, samo si vztrajala, ker si se hotela izogniti in računala, da ne bom mogu, pa se bom zato posebej potrudu. Tudi če bom šel zastonj v lj, ne bo zastonj, k bom lohk obiskal mojo "močvirnico" . Je pa res, da mi prihraniš kar nekaj blemov, če mi vsaj najkasneje jutr javiš to o zlomljeni nogi.... No me prav zanima kdo bo koga obvestil! Se vidmo! Grem zdaj na drink v pub, me je prišla frenda iskat, ciao! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Ok. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Daj razlož mal , dans je zgleda tak smešn dan..... whatever. tokrat ne bom goflja in ne bom pretirano iskrena, pač pa bom modro molčala. si pač mislim svoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 No, fer že je, da se kaj konkretn pove, če se že oglasi, mar ne.....Ni treba bit pretirano, men iskrena čist zadostuje....No, nč hudga, kakor želiš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 manipulišeš, da se kadi sto na uro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Staviva, da niti za milimeter? Imam pa občutek, da s tabo kdo manipulira sto na uro Ali pa z mano.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.