nimbus 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Ja kdo se bo pa potem otepal vseh teh lepih deklet P.S: Sicer mam pa itak same kolesarske, kjer se nič ne vidi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 mene je pa že od nekdaj zanimalo kaki bicikl maš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 and I mean Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Ne bo s tega kruha moke...zastonj čakamo...bo prej un uletu z tistimi enlarge dicki pa psihiči..... Valkira jst sn čista naivčina, lih danes mi je to en na frišn povedu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Jaja... Sem moral kolega zbrisat... ta je izpod Grossglocknerja... bicikla pa nimam pa sm mel... oa ka te jaz vem kam je šu Mislim... kako pa daš gor spljoh Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 bemu , rajcat pa znaš, počas bom začela verjet v moč pozitivnega mišljenja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 ma ne me jebat... sam URL... nimam nobene domače strani... priponka ma lahk pa sam 250 k kat je nul koma josef čak še mal Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 no, da vidmo če dela... http://shrani.si/o.php?p10101641082723.jpg Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Matr sto matr... to je pa mikro slikca... pa še reč, da si ti tist s črno kvadratasto glavo 150Kb... jo mam čez cel zaslon sam res boljš da grem spat zdaj ja, bo res bolš... grem še na en kratek spehodek in potem spat... ker jutri je nov dan Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 no, da vidmo če dela... http://shrani.si/o.php?p10101641082723.jpgpa sej si kr velik "fantič" a so to železniki slučajno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 dela pa ne sam da si đek , jao koji mišiči prav škoda ako bodeš neponucan v grob legel pišuka vrnila se mi je vera Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 tam kjer sije sonce... bolj na levo ... je grossglockner Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 am..pa si prepričan verjetno si. fajn zgledajo telele hribi. pa velik kolesarskih užitkov še naprej!lahko noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 a še malo počakam, bo še kaka lepa fotka zgleda da danes prav zvezde stojijo, pa fullllllllllllllll pozitiiiiiiiivno mislim, mislem jst bi še eno malo biciklov vidla, pa mal mačkonov , pa tak pa tigrčke , pa levčke, pa kakega bikca, pa dobro tud zmajev se ne bi otepala v bistvu je tole boljša terapija ko vse ostalo, kar ponuja zdravstveni net , znanstveniki so dokazali , da se ob gledanju lepih fotografij osebkov nasprotnega spola, sprožajo endorfini, menda že deset minut na dan zadostuje za vzdrževanje optimalne homeostaze v telesu edini neprijetni stranski učinki so: odstopljen parket and so on.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 am..pa si prepričan verjetno si. fajn zgledajo telele hribi. pa velik kolesarskih užitkov še naprej!lahko noč Ja, to je pri cerkvici v Heiligenblutu, kjer smo zmolili eno zdravamarijo, da bi dobili kje plac za kampirat, da nas ne bi jodlarji ponoči s vilami pikali Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 a še malo počakam, bo še kaka lepa fotka zgleda da danes prav zvezde stojijo, pa fullllllllllllllll pozitiiiiiiiivno mislim, mislem jst bi še eno malo biciklov vidla, pa mal mačkonov , pa tak pa tigrčke , pa levčke, pa kakega bikca, pa dobro tud zmajev se ne bi otepala v bistvu je tole boljša terapija ko vse ostalo, kar ponuja zdravstveni net , znanstveniki so dokazali , da se ob gledanju lepih fotografij osebkov nasprotnega spola, sprožajo endorfini, menda že deset minut na dan zadostuje za vzdrževanje optimalne homeostaze v telesu edini neprijetni stranski učinki so: odstopljen parket and so on.... Ja bicikla nimam... sem iskal, pa ni... sem mel touringa poslikanga... se je svetil ko srebro Tudi zvezde prav stojijo... tiste in one... Sem vesel, če sem blagodejno vplival na tvoje počutje, čeprav priporočam pred osebno uporabo nimbusa posvet pri zdravniku ali lekarnarju (sej veš, zum risiken und bla, bla, bla) No, moje skromno, osebno mnenje je, da je bolje človeka (pre)soditi po besedah in predvsem dejanjih. In to je tudi edino kar šteje... zato so slike povsem odveč Me že ni nikjer več... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 počak, da v moja leta prideš boš vidu, kako se bodo neverjetno namnožile good looking bejbe.... evo jst se še danes ne morem načudit, kak je to možno , da se vsak dan vedno več dobrih tipov mim mene sprehaja bemu, kje so bli k sem bla jst mlada nč bat, ne grizemo....sploh pa ne prek kabla eh fajn si, nimaš tu kaj....če boš slučajno v kako eksistencialno krizo pado, te so spomni , da sn ti povedala, da si med najboljšimi , kar sem jih brala , vi in srečala tale slikca je sam smetanca Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 frišna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Za kresnt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 men pa ne odpre nimbusove fotke....js pa firbčnaaaaaa....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 :OO!: Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 :OO!: ....a za firbčnost.....? todi...tvoje fotkke so pa zmer fajn.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 ....a za firbčnost.....?todi...tvoje fotkke so pa zmer fajn.... ne to je blo pikici namenjeno sm misla da je jasno pa se mi dal popravljat k si lih ti uletela vmes drgač pa tenks Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 ne to je blo pikici namenjeno sm misla da je jasno pa se mi dal popravljat k si lih ti uletela vmes A men? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.