Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Men ne dela.. :sori:

Dj,nimbus uštimi ti mal ta url,da te bom jz tud lahk vidla.. xflirtx x;)x x:)x

Kera ironija,daš končno fotko gor,jz te pa ne morem videt.. :xx!:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

frišna x;)x x:o)x

:eek: wauw good looking style....heh ena sama faušija me skup drži...čuj sam toto dolžino pa linije maš v genih....

to nobena dieta pa trening nea naredi

bog te blagoslovi, vidva z nimbusom bi bla lep par ....on ma tud lepe linije v genih....

lepa Todika :palec: xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Vse zamudila :o|o: Nimbusa, leeona... sam Todike nisem :palec: sploh ne vem s kerim razlogom moški tko hit skinete svoje slikce dol, vedno bolj se mi dozdeva da imamo ženske več jaj©čnikov!

PS: Todika en velik plus za okus, full ti paše! x;)x :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

x^x Da naute imele preveč jajčnikov...bom dal jaz še kakšno za polslatico... x:px x:Dx

http://shrani.si/files/pict09731083270.jpg

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Santos, ti si pa tko že čist druga zgodba x;)x smo že zadnjič 100/h užival ob tvojih fotkah :2src:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

x^x Da naute imele preveč jajčnikov...bom dal jaz še kakšno za polslatico... x:px x:Dx

http://shrani.si/files/pict09731083270.jpg

hudo x:Dx

Evo mene, z več las in 20 kg (mišic) manj kot sedaj..

To je bilo samo za izbrane očke, kajne? x:Dx

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Najsi x:px xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

nizko kakovostni portret mene

Bemu :eek: maš mišice (kljub slabi kvaliteti fotiča)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

O, a tole je tvoja "planšarska" lepotička x:Dx se mi zdi nekam mejhna, a niso pripadniki te pasme večji :inocent:

Oba sta kjut, happy shinning people xsrcx

Guest mačona

Santos, nice body. x8Dx

Seal - a sem te kdaj že pokritizirala? :inocent: kjut, pa še dobro zrihtan, uau. x8Dx :palec:

Miško. :2src: x:Xx

a je kaj narobe, če sem v vse po vrsti malo zatreskana? x:Ix x:o)x dogaja mi. x:Dx :vio: ne me resno jemat. x:Dx

Mi morate oprostit... lia je bila v feelingu, pa je reklamo naredila tako, da že ko sem bral njene poste sem "slonel" pred ekranom kot slon sredi trgovine s porcelanom, ko ne ve kako naj se kam obrne x:Dx x:px x;)x

Lia, ti si itak carica... x;)x P.S. eksistebcialna kriza je pri men 24/7 :palec: x:Dx

Dol sem dal zato, ker je bil zraven še frend in ker veliko raje pridem v vašo zavest s samo mislijo, poleg tega mi pa paše tudi malo incognito, ker vem, da v kakšnem postu puščam svoje globoko bistvo na odziv in presojo.

zagoravljam, da niste nič zamudili... par rok, nog in glava... x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

in ker veliko raje pridem v vašo zavest s samo mislijo, poleg tega mi pa paše tudi malo incognito, ker vem, da v kakšnem postu puščam svoje globoko bistvo na odziv in presojo.

zagoravljam, da niste nič zamudili... par rok, nog in glava... x;)x

x:Dx x:Dx ...komentar maš ubitačem.... :palec:

vseeno škoda, da nisem vidla fotke.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx :palec: viš kaj si dobrega naredil Nimbus , včeraj si otvoril serijo slik za zdravljenje ženskega spola , sami lepotci :palec: Santos, :palec: Miško :palec: Seal

Amis Nimbus je čist tak lep mlad dečko, sam na fotki je blo videt še nekaj od zad, tako nagajivo , iskrivo fatalno privlačnost ne sam lepoto telesa x;)x

tak neustrašni viking style bi bil umetniški vtis x:)x :2src:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

jao, lia....po temle opisu sodeč si bom še mislila, da je blo kr dobro da nisem vidla..... x:Dx x:Dx x:Dx ...........včasih je stvarstvo milostno..... x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx jst že vem x:px x;)x xsurprisex sicer pa če boš dost lepo mislila, se ti bo že pokazal xsuperx

no ja malo sem nerodna z opisi sam tak divji je videt x:Ix very danger

dost terapije za danes, preveč dobrega škodi...prava mera mora bit x^x

Guest mačona
:2src: :palec: ta je za videospot od indire radić- lopov... x:Ix I

(ti8p0ko9vni8co9 p0o9li8la z vo9do9O, bo9m o9ff)

:eek: :vio: x:Dx

joj, kaj berem. heheheh, sploh ne grem spat, če je še več takih poslastic. hm.

O, a tole je tvoja "planšarska" lepotička x:Dx se mi zdi nekam mejhna, a niso pripadniki te pasme večji :inocent:

Oba sta kjut, happy shinning people xsrcx

Tenks x:Dx

Kraski ovcarji so drugace vecji za priblizno 10cm in tezji. Majo 50kg.

Psicke pa obicajno okol 35kg. Moja je lih tapravih mer in je ze pri enem letu zmagala na drzavnem lepotnem tekmovanju xrolleyesx

a je kaj narobe, če sem v vse po vrsti malo zatreskana? x:Ix x:o)x dogaja mi. x:Dx :vio: ne me resno jemat. x:Dx

Bit mal zatreskan je najleps x:o)x

:2src: :palec: ta je za videospot od indire radić- lopov... x:Ix I

Ne paznam, ampak zihr je cool x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...