misko76 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 to je bil joke. Sej vem Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 zelo lepa oba...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 kdo je pa dojenc? se mi zdi, da sta si z bratom podobna...super fotke glej, da boš kako novo danes uštimala, zdej k si baje bl blond Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 diana, super joški.. drugače pa kwa, sem zamudila leeona? (tip mi nije suđen.. ) Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 diana, super joški.. drugače pa kwa, sem zamudila leeona? (tip mi nije suđen.. ) Pa ne samo tebi...ima jih još Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 ta je od poleti.... Njami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Sawadi Kap.Santos is back ! http://shrani.si/files/pict09431070753.jpgUh, maš luštno punco! ...Mimogrede: nekje zadaj sem videl eno zelo Melodyčno osebo! nizko kakovostni portret mene Jasno, da si se moral objaviti, ko je Santi toliko svojih slik nalepil http://img136.imageshack.us/img136/1948/1wy3.th.jpgEna frisna Miško, fajn gospodarja maš! Superca sta oba! ta je od poleti.... Tale divjaana zori in zori! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Kolikor vidim zadnje slikce... Santos, misko76, DIANA, res ful dobro zgledate! Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 jaz.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Pupcedobre sta Kolikor vidim zadnje slikce... Santos, misko76, DIANA, res ful dobro zgledate! A res !? Thanks Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Uh, maš luštno punco! če ti je všeč ?! z veseljem ti jo predstavim ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 A res !? Res, res... Diana.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 uuu, Kristalka , zanimivo da me na tej fotki ful na Todi spominjaš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 uuu, Kristalka , zanimivo da me na tej fotki ful na Todi spominjaš Kolikor se je jaz spomnim, odrašča in potaja malo mami podobna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Kolikor se je jaz spomnim, odrašča in potaja malo mami podobna hehe.. malo pa res ja.. (čeprav sama ne vidim tolk podobnosti kot drugi.. kar je normalno.. )... hvala vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 uuu, Kristalka , zanimivo da me na tej fotki ful na Todi spominjaš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Evo mene v sredini - enkat letos polet je to blo http://shrani.si/thumbs/p92400031102727.jpg Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 cookie, fantastično.. edino mal se moreš zrediti - pod NUJNO!!! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 hahaha, ni u ludilu Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Evo mene v sr...A maš krilo en malček previsno-oko previsoko al kva? (Diamant ima pa izbrušeno oko.)(Pa morte bit vse3 v sorodu, če gledam džins krila) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 (Diamant ima pa izbrušeno oko.) seveda, skoraj tako kot orel PIKO! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 A maš krilo en malček previsno-oko previsoko al kva? (Diamant ima pa izbrušeno oko.)(Pa morte bit vse3 v sorodu, če gledam džins krila) Tole z dolžino kril jst ne zastopim sm zgleda prebutasta ne, nismo nič v sorodu Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Evo mene v sredini - enkat letos polet je to blo Super postavca,glih prava za tvojo višino..Po mojem.. Pa full lepi lasje.. Škoda, da še svojih učk nisi pokazala.. Prava mačka...... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Hvala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 js nč ne vidm, slab maš ti to zrihtan Cookie Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.