Cookie 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Si že zamudu 1 dan je čist dost Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Si že zamudu 1 dan je čist dost ejjjjjjj...ni fer še 24ur dej no...da jaz zvečer pogledam Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Cookie, s tisto gospo na levi sta sigurno v sorodu, imata obe full lepe nogice jaja to se takoj opazi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Še mene mal morske... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Zakaj je pa mačo brez glave Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 da se naute babe slinle nad njim pa mi bo vso pozornost vzel ne, joke, en frend je pa načeloma ne dajem glav od ljudi, ki se ne strinjajo s tem al pa ne vedo za to gor Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Še mene mal morske... oooo bejba a si bike zamenjala? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 nope, tega smo rental na Krfu, da sta se frenda lahko učila vozit sem ga mogla jaz do parkplaca peljat, ker bla edina z izpitom.. kripa stara, brez enga ogledala, komi je vžgal.. sam sem vseen zlezla z njim na najvišjo goro tam, s 70kilskim frendom zadaj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 mačkica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Aliana Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Aliana Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Alianči tis pa čist huda 5rca, definitivno nisem z nobeno nič v sorodu noge pa kt noge Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 http://www-sp.phy.cam.ac.uk/~djr32/freshers/freshers20.jpg CASHY in the act! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Elninohttp://home.freeuk.com/markaldridge/ugly/male/up-men-00184.jpg dobra moreno Love the Hat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Še mene mal morske... Aliana-lušna siiiiiiiii dober pircing Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 fotka s postle... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 fotka s postle... dobra postla Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 a jo prideš probat? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 fotka s postle... o, lej ga spet nekam žalosten pogled, se mi zdi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 nii, sam utrujen mal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 pa sem ti zadnjič rekla, da rabiš mal več počitka,torej, vzemi si čas le zase Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 sej si ga vzamem, sam 24ur je premal, pol je pa vse bolj natempirano... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 a jo prideš probat? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Seal, a si puščaš brado in brke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Seal, kwa ješ, ko imaš tak triceps ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.