5rca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Diana na teh dveh fotkah si pa najbolj kjut, sej sem vidla že dosti tvojih ampak ti dve sta res taki naravni, nasmejana si, kul paše ti Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 daj pusti mu veselje.....to je edino kar še ima sicer je živ pokopan Ja očitno . Btw a sva se midva zanč u trgovin vidla meni pa ta leva. obe., samo podlej obliko nosnic in uni pramenček... Na tadesni si sploh .Tko urejeno deluješ.I like it .Kvaj z nosnicam .Čist perfect si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Btw a sva se midva zanč u trgovin vidla v kateri trgovini?? Maček morda Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 RAj kej druzga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 RAj kej druzga ne resno te vprašam, v kateri trgovini??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 v kateri trgovini?? Maček morda Kokr vem je Maček pekarna Ne v najbolšem sosedu edinmu v Britofu... sicer se pa selim zej v Lukovico ....tle v temu konc je preveč duhov ne resno te vprašam, v kateri trgovini??? Tist je blo Diani namenjen . uffff... kaj? Ne morem se upret čes tko kjut no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Kokr vem je Maček pekarna Ne v najbolšem sosedu edinmu v Britofu... sicer se pa selim zej v Lukovico ....tle v temu konc je preveč duhov Ne ne bo šlo v to trgovino ne hodim grem vsako jutro v pekarno Maček in res sem v četrtek se mi zdi srečala enega mladeniča, ki me je full ogledoval zinil pa nobene, zato sem mislila, če je bil Maček ja škoda ane, da nisva vsaj en kofi v Mišmašu skupaj spila bemu duhove zato sem se jaz odselila z Britofa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ne ne bo šlo v to trgovino ne hodim grem vsako jutro v pekarno Maček in res sem v četrtek se mi zdi srečala enega mladeniča, ki me je full ogledoval zinil pa nobene, zato sem mislila, če je bil Maček ja škoda ane, da nisva vsaj en kofi v Mišmašu skupaj spila bemu duhove zato sem se jaz odselila z Britofa Hm sm tak filing dobu pr eni znanki z bazena, mal starejša tko k ti, pa sm mislu .Sm bil mal presenečen k sm jo v tem koncu vidu. U mačku sploh še nism bil čeprov ga mam pred nosom , tko da nism bil jest in tut ne bulm v ljudi . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Hm sm tak filing dobu pr eni znanki z bazena, mal starejša tko k ti, pa sm mislu .Sm bil mal presenečen k sm jo v tem koncu vidu. U mačku sploh še nism bil čeprov ga mam pred nosom , tko da nism bil jest in tut ne bulm v ljudi . saj ta tudi ni buljil..prav prijazno je gledal kakao veš kolk sm mlada Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 saj ta tudi ni buljil..prav prijazno je gledal kakao veš kolk sm mlada Od mene si starej zato tko pravm.Nism zej mislu das dlih 60 a ne .Tamav kakav ja . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 mmmm... jaz tudiii... a se bomo? mačooona, znaš šta??.. kdaj in kje? pa ne v mojem imenu. vseeno, kje in kdaj. samo da ... no ja ... hm ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 možno....da sva se vidla v uni čumnati...katero trgovino misliš? en podoben tebi je v sex šopu kupoval plastično finko. Nigerko, nigerko with big bubis...mater vse pozabš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
baj_mj 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Glih sem iskal une kurce, ker sem hotel preklicati eno prijavo na zlorabo.Prepozno sem se tega domislil. Piko, drugič misli hitreje!Sem pa hodil enkrat za magistrom Morenom, vse to kaže. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Piko! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 da še eno fotko po letu dni prpopam... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 dobra fotka ! Evo še ena moje iz aerodroma...komaj čakam da nekam odletim. http://shrani.si/files/pict1410o14w.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 dobra fotka ! Evo še ena moje iz aerodroma...komaj čakam da nekam odletim. OBLEČENhttp://shrani.si/files/pict1410o14w.jpg [SLEČENhttp://badgas.co.uk/griffnut/skinnyman.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 [SLEČENhttp://badgas.co.uk/griffnut/skinnyman.jpgMorenomater si žgoljav... Kaj si hotel s tem povedat, da si bolj kitast od mene ?! cccccc... Kaj bi TI dal, da bi imel tako postavco, kot jo imam jaz...haaaaaaaaa...pomojem tud v hlačah te ni nevem kaj, anede...ubožec !Evo ti še ena moja, da ja ti bodo tolkli kompeksi ! http://shrani.si/files/pict1255o2ef.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Grrrrrrrrrrrrrr Ne upoštevaj zgornjega, nisem pri pameti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Grrrrrrrrrrrrrr Ne upoštevaj zgornjega, nisem pri pameti. saj včasih tud mene mede... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 saj včasih tud mene mede... K se v špegu pogledaš, a ne? Ja, sej mene tud, k sebe vidm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 K se v špegu pogledaš, a ne? Ja, sej mene tud, k sebe vidm. nisem tako mislil ! pa nisam ti jaz Seal..., HALO Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 No comment. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Pikica.....zbriš se okol ust. fajteru Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.