Guest Hubert 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 pa še pozdravček od mene uuuu dobra, dobra uuuuuuhuhuhuuuuu res dobra en velik aplavz!!! bravo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Jao enim pa res dogaja ......................... :wOOt:xrosex Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 samson, za kvalitetno barvanje narastka so potrebne prave roke , takrat pa je bla moja frizeraj odsotna. Pa sm mal potrpela, ane ej moreno, vidim, da si dobro razpoložen , le tako naprej ajdi, lep večer vsem Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 ..ti si pa ful podobna tinal-i... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Evo mene back... k ste me zihr že čist pozabili ena fotka izpred parih mescov oooo tinčko, mi2 se pa res že dolg nisva vidla, hudo dobr zgledaš - fit, vidm da lepo skrbiš za telo luškana si pa itak že skos pa še pozdravček od mene opa, nova lunatka, zelo čedna... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Ena današnja fotka z enim od mojih boljših trenerjev. http://shrani.si/files/pict1446oh5a.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Santos, zdi se mi, da so te tvoje fotke streli v prazno.Seal sploh ne odgovarja s kontra fotkami. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Kot sem obljubila, sprememba: http://album.email.si/album/26383 Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Santos, zdi se mi, da so te tvoje fotke streli v prazno.Seal sploh ne odgovarja s kontra fotkami. ne kliči vraga... Kot sem obljubila, sprememba: complimenti alla mama e al papa Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Kot sem obljubila, sprememba: http://album.email.si/album/26383 Meni se zdi ravno prav blond Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Mana, meni se tud zdi lepa barva LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 ma ni, tam kjer imam prečo je presvetlo zame sem zmenjena danes, grem popravt je pa čudno bit spet svetla...sem bila s tisti barvo prav depresivna, vsaj izgledala sem depresivno Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 mana....men si tud fajn z novo barvo....ti res paše....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 hvala sem rabila mal spremembeše dobr, da se ne farbam vsakič, ko se mi kaj neprijetnega zgodi v lajfu...vseeno mal pomaga...sem se mal zamotla Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hubert 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Kot sem obljubila, sprememba: http://album.email.si/album/26383 dobra dooobra dobra si ni kaj! p.s. jaz bi te... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Kot sem obljubila, sprememba: http://album.email.si/album/26383 ....zlo simpa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hubert 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Ena današnja fotka z enim od mojih boljših trenerjev. http://shrani.si/files/pict1446oh5a.jpg kaj oni plešasti na desni je v sorodu s Strojanovim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Mana Paše ti sprememba objavi tudi spremembo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 bejba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest fata 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 merhaba! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 mislim, ...kot da nisem že dovolj čudna. me je treba še bolj počudnit. da te ni sram. saj nisi čudna...lepa si...in zanimiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Evo mene back... k ste me zihr že čist pozabili ena fotka izpred parih mescov Tebe pa od nekje poznam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Tebe pa od nekje poznam! Od kje?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Od kje?? Ne morm točn rečt kje si mi padla u uč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.