seal 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Hvala , je prišlo še do ene spremembe, ker tista blond je na soncu izgledala preveč umetno.Sedaj sem sicer svelejša, ampak ne blond. Ko pridem iz Bratislave, dam kako novo fotko gor. Ola Mana! ammm, si še vedno luštna, pa mogoče te mal pomladi blond, ampak vseen, men si bla brunetka bolj všeč Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Ola Mana! ammm, si še vedno luštna, pa mogoče te mal pomladi blond, ampak vseen, men si bla brunetka bolj všeč hm...res? meni sem se zdela bolj zamorjena. ampak saj je samo barva, bom spet rjava še preden si bom to res želela, samo da mal laski zrastejo Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Ena moja post-padalska [/img][/url] Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Ena moja post-padalska http://img89.imageshack.us/img89/9549/padalskajm7.jpg Uf jebačka fotka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Nordika: dobra fotka vidm, da si že v akciji, hudo bejba si pa itak dobra, to pa veš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Ena moja post-padalska Vidim, kako lahko ena severnica pade z neba sredi dneva.A to kaj boli, ko pristaneš na tleh? Si se ob doskoku kdaj udarila v nos? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hubert 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 fuuuuuuj :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 my girl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 my ex-girl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Ena moja post-padalska ka si fajna Ti si pa čist po mojem okusu(sam nisem lezbejka).. Tak tip ženske -športen s kratko frizurco je men svetovn...Zakon si.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest eufgenija 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 my ex-girl my girl poi ke poi, baba bas rusna di ti je ukus ampak vseen, KAD CEMO MI SEXITI JAVI SE Vidim, kako lahko ena severnica pade z neba sredi dneva.A to kaj boli, ko pristaneš na tleh? Si se ob doskoku kdaj udarila v nos? AJME KOJI GLUPAN :xx!: MARSA SKENSLI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest eufgenija 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 (popravljeno) x!x Nordika: dobra fotka vidm, da si že v akciji, hudo bejba si pa itak dobra, to pa veš ya bi te pooooooofukiiiiiiila.... da bi vido sve yvjeyde... gledaj pesmu pocutja!!!!! picka ti materna ruzna debela. ka si fajna Ti si pa čist po mojem okusu(sam nisem lezbejka).. Tak tip ženske -športen s kratko frizurco je men svetovn...Zakon si.. tisi jedna razocarana ruzna gospodinja. bezi fuukiti.... glupaca debela :xx!: :xx!: :xx!: Nordika: dobra fotka vidm, da si že v akciji, hudo bejba si pa itak dobra, to pa veš i ynas tak bi te pofuuukila da ne bi ynao ya sebe.... bas tak ko onoga cashiya jel onaj stvarno ima gubicu ljepu, a ja chariti kejs jer mene tepijo lajf ynam kako je to. ja sam kaaa debela...http://www.smh.com.au/ffximage/2006/08/01/fatpeople_wideweb__470x309,0.jpga to smo ja i moj ocim ... koga stvarno volim.................... Popravljeno 7. december 2006 -> eufgenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest eufgenija 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 i ynas mene ocim fukijo, zato jos zhivim kod starih.. jer mi pashe..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest eufgenija 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 (popravljeno) Ola Mana! ammm, si še vedno luštna, pa mogoče te mal pomladi blond, ampak vseen, men si bla brunetka bolj všeč NEMOJ REC DA TINIS PEDERCHINA SUZA, ME VESJELI Nordika: dobra fotka vidm, da si že v akciji, hudo bejba si pa itak dobra, to pa veš A TO ZNACHI, JA SNAM GLUP KO OSTATAK TVOGA MUSKOH IZGUZICHENJA my ex-girl A OVA JE BAS KO TO. A OVO SAM JA, JEBAT GA.. JA SAM MI MAJL NE RADI Popravljeno 7. december 2006 -> eufgenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Bo lunin forum kmal zgubil sloves,... kako so pa tu vsi prijazni No, moški bodo bodo pa več kot zadovoljeni,... Skori nobega tipa ne zasledim več, da bi se ponuju, tle na forumu,... tko očitno,.... al se pa samo ne spomnim,.... Tko, če punco prime, da ve koga poklicat Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ehh mah noče mi prpet fotke Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 a bo zdej?sicer je slaba fotka, ker je z GSMa, ampak.....that's me Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 a bo zdej?sicer je slaba fotka, ker je z GSMa, ampak.....that's mealoha Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest eufgenija 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 koja zatvorena i zatezhena pedercina.... :xx!: nagravzhn, bash ko onaj aakhut :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: dve za gospoda z našega konca.. in njegovo življenjsko sopotnico, kem mislim da bi me mogla spoznat... čeprav je slabo viden portret... a ova..... ja ne ynam sta bi joj rekla :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 :xx!: nagravzhn, bash ko onaj aakhut :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Tko stara članica že ve Sploh ker je zadnje čase skoz gor Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 pasja ljubezen, js pa moja gaja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Eto se jz po dolgem cajt s5 z eno na žalost bl staroo fotko tlele oglašam...če bom mela kako novo povem...sam niam lih živcou s slikanjem http://img101.imageshack.us/img101/4792/dsc01582ri5.th.jpg Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Seal Mikicaaloha Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Seal, super, da kdaj tako pokažeš tud svojo nežno plat Mikica, a pol leta stara fotka je mar stara? meni se zdiš prav super Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.