Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

Seal, super, da kdaj tako pokažeš tud svojo nežno plat x:)x :palec:

Mikica, a pol leta stara fotka je mar stara? :inocent:

meni se zdiš prav super xsuperx xyesx :flowers:

hehe...no kokr za koga...LOL...k pr nas se moje sošolke kr naprej fotkajo pa je po enem tednu že stara x:Dx x:Dx

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nordika, :sori:

zakaj si umaknila tisto tvojo fajno fotko? Kaj ti ni bilo prav? Zakaj nisi bila z njo zadovoljna?

Popravljeno -> Piko
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Še eno iz Bratislave.

x;)x

ok, noče gor :o|o:

poskus št.2

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ja, a nisi zdej spet brunetka?

:vio:

afriški pregovor

hehe... :sleeping:

Nice x:o)x

Ko se nahajam na Tajskem...poudarek na morsko hrano in seveda ob kozarčku dobrega avstralskega belega vina! x:px

http://shrani.si/files/pict1333p7jt.jpg

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

bulši tata kot mata x:o)x nezaplankan, svetski ... x:o)x

x:Dx Itak svetski ! V tujini me imajo za indijca, američana, francoza...

V arabskih emiratih, Turčiji... so me vzeli za Ahmeda x:Dx x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

jooj, da mi meli mene za francozinjo... bi se takoj boljše počutla. x:Ix x:Ix x:Ix x:Dx pa ne gre za to, da ne bi bil naški, ampak.... ne zgledaš ono " tupo"... ali wannabe svetski....

:eek: x:Dx

Sava x:px ja volim francuski jezik. x:px x:Dx

Anyway thanks. x:Ix xsrcx

Diana, če maš ti preveč kil, grem jaz naslednje leto tour vozit x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Mucyka :palec: :palec: x8Dx ful simpatična x;)x
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...