Mikica 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Seal, super, da kdaj tako pokažeš tud svojo nežno plat Mikica, a pol leta stara fotka je mar stara? meni se zdiš prav super hehe...no kokr za koga...LOL...k pr nas se moje sošolke kr naprej fotkajo pa je po enem tednu že stara Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Zakaj si tako žalosten in utrujen si videt??? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 (popravljeno) Nordika, zakaj si umaknila tisto tvojo fajno fotko? Kaj ti ni bilo prav? Zakaj nisi bila z njo zadovoljna? Popravljeno 11. december 2006 -> Piko Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Še eno iz Bratislave. ok, noče gor poskus št.2 Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 http://www.moj-album.com/vstopnica/lcbejhe1af/ Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
panx 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 TUKAJ so vse moje fotke sicer je najmlajša stara več kot pol leta Citiraj TRIAL BY FIRE!http://www.unicycle.si/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Oooo Panx,nice to see ya . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 he he, cool - FREE HUGH http://www.moj-album.com/vstopnica/lcbejhe1af/ Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 ja, a nisi zdej spet brunetka? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 fajn slikca Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 hehe... Nice Ko se nahajam na Tajskem...poudarek na morsko hrano in seveda ob kozarčku dobrega avstralskega belega vina! http://shrani.si/files/pict1333p7jt.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 ti se zdiš meni ful tak nezaplankan. te je slikala kelnarca? A lahko prevedeš... ! Nop, to me je slikal foter. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 bulši tata kot mata nezaplankan, svetski ... Itak svetski ! V tujini me imajo za indijca, američana, francoza...V arabskih emiratih, Turčiji... so me vzeli za Ahmeda Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 jooj, da mi meli mene za francozinjo... bi se takoj boljše počutla. pa ne gre za to, da ne bi bil naški, ampak.... ne zgledaš ono " tupo"... ali wannabe svetski.... Sava ja volim francuski jezik. Anyway thanks. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 sava? zdej si me pa mal zmedu.V stilu Helow... kako. Volim crno belo... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 http://shrani.si/files/spearo5p82d.jpg Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Diana, če maš ti preveč kil, grem jaz naslednje leto tour vozit Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 http://shrani.si/files/spearo5p82d.jpg wau Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 ...matr si debela Lušna Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Mucyka, huda božičkova škratinja si ti, res Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Mucyka ful simpatična Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 hehe...A maš novo barvo? Paše ti! Mal je sicer rumena?? To se je tud men enkrat zgodilo. Pejt po srebrno peno- izniči rumeno barvo. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Diana, ti si vsakič drugačna. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Pa še jz... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 A nismo to vsi? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.