rachek 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 jaz.. O Kris ... pred nekaj tedni sem te videl v mestu ... samo mislim, da me nisi prepoznala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 komi čakam da dam gor kako fotko ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Dej se ti celo posliki, odpri par galerij pa mir Mene zanima mezinc na nogi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Dej se ti celo posliki, odpri par galerij pa mir Mene zanima mezinc na nogi Mene pa bl tvoja fotka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ah, Jeti, itak naju bo zignoriru, nimava midve te sreče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 jaaa...mene tudi ...presnete "firbčne babe"...pa še kakšna bi se našla jaz, na primer, bi se našla Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 jaz sem pa veliko bolj vesel, če vsaj kakšna (ali kakšen) prebere kakšno mojo vrstico pa da npr. zanimiv feedback Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 jaz sem pa veliko bolj vesel, če vsaj kakšna (ali kakšen) prebere kakšno mojo vrstico pa da npr. zanimiv feedback Jst sm ti dala zanimiv fidbek, pa ga ne upoštevaš. Evo, če daš ti svojo fotko gor, jo dam tud jest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Jst sm ti dala zanimiv fidbek, pa ga ne upoštevaš. Evo, če daš ti svojo fotko gor, jo dam tud jest. Ti si itak luštna, sem ti že napisal Čaki Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 ...dej mal smrekce pofotkat pa objavte.. pr nas je bl nikakva... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ti si itak luštna, sem ti že napisal Čaki Kdaj? Jst se nč ne spomnm. Čakam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Nordika, zakaj si umaknila tisto tvojo fajno fotko? Kaj ti ni bilo prav? Zakaj nisi bila z njo zadovoljna? Sem bla čist zadovoljna s sliko, drugače jo sploh ne bi objavila Vsako sliko umeknem, čez cajt Bom dala še kakšno boljšo gor, ob priliki. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 to je hole fucking project... Ne zavlačujem Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 ...dej mal smrekce pofotkat pa objavte.. pr nas je bl nikakva... Zmankal filma na digiju... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 ...dej mal smrekce pofotkat pa objavte.. pr nas je bl nikakva... Eto, naša letos brez lučk, je pa božična vezda zravn tolk lepša...uf, mam še od prejšnga leta smrekco, pa lohk primerjate. to je hole fucking project... Ne zavlačujem Madona, sm primerjala smrekci...pa je ista, k lansk let, k mamo umetno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Eto, naša letos brez lučk, je pa božična vezda zravn tolk lepša...uf, mam še od prejšnga leta smrekco, pa lohk primerjate. Madona, sm primerjala smrekci...pa je ista, k lansk let, k mamo umetno. Imaš kako manjšo fotko...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Evo... a dela http://shrani.si/?11pphx.jpg Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Imaš kako manjšo fotko...? Ne. Evo... a dela http://shrani.si/?11pphx.jpg Mater, si fejst tuki. Zakaj te v petk ni blo v uni vaši slaščičarni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ej Piki, najboljšo sem zbral Tebi na čast Veš kaj... sem pred dilemo a bi šel med frančiškane al med dominikance pa nisem mel časa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Sam je vseen mal mejhna. Ampak ok, svaka čast. Ah...kakšn klošter, ne ga lomt, no. Še jst sm dojela, da ni to zame, ni hudič, da novš tud ti. Ti sam mene posluši, najprej pejt celga Herija Poterja prebrt, pa boš, k nov. Boš vidu, kaj pomen resnično trplenje...fant cew lajf trpel, pa je ornk desc zrastu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Kaj, bi me rada dala na steno mah, zezam... ne šel bi pa npr. v kakšen tibetanski klošter za čez zimo Ne vem, ljubljana je daleč... jaz sem fant z vasi Ti sam mene posluši, najprej pejt celga Herija Poterja prebrt, pa boš, k nov. Oooo, to bi bla muka Sibirski gulagi bi bili blago zdravilo napram heriji Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ne vem, ljubljana je daleč... jaz sem fant z vasi Sej, take mamo radi. Hm, bo treba spet kej v Zasavje na obisk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ti sam prid, bova mal hunte rajdala, pa po hofu klela Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ti sam prid, bova mal hunte rajdala, pa po hofu klela Neki bova vozila, pa kje bova klela? Ja, ja, zdejle vabiš, če bi pa res pršla, pa...zvizzzzzzzzzzzz... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.