nimbus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Neki bova vozila, pa kje bova klela? bova kar anglešk tolkla raj Ja, ja, zdejle vabiš, če bi pa res pršla, pa...zvizzzzzzzzzzzz... Vsed se u avto pa prid Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 bova kar anglešk tolkla rajVsed se u avto pa prid Može i to...po engleski. Ja, ja, zdej si pogumen, k veš, da jutr delam, pa da ne morm. Sej, bom jutr pršla, pa boš pol vidu vraga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Može i to...po engleski. Ja, ja, zdej si pogumen, k veš, da jutr delam, pa da ne morm. Sej, bom jutr pršla, pa boš pol vidu vraga. nisem vedla, da si ti vrag Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 nisem vedla, da si ti vrag Pššššššt, da ga ne bova prestrašili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Može i to...po engleski. Ja, ja, zdej si pogumen, k veš, da jutr delam, pa da ne morm. Sej, bom jutr pršla, pa boš pol vidu vraga. Pa dobro onda... Akhmmmm, nisem pogumen ne junak , grem pa zdejle na pir ja... jaz delam od jutra pa do večera, od petka do svetka, tko da tut jutr ni nič novga Delo pa solze izperejo hudiča iz človeka ... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Pa dobro onda... Akhmmmm, nisem pogumen ne junak , grem pa zdejle na pir ja... jaz delam od jutra pa do večera, od petka do svetka, tko da tut jutr ni nič novga Delo pa solze izperejo hudiča iz človeka ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 ej, fajn se mejte... se bom odstraniščil od razstavnega prostora, k mi sploh ne paše... ideja je važna, beseda, pinkalo, knjiga je orožje lepota zbledi, se čelo naguba, boki povesijo... misel pa razvija in plemeniti Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 ej, fajn se mejte... se bom odstraniščil od razstavnega prostora, k mi sploh ne paše...Ti kr zbriš, važn, da sm se te jst nagledala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Evo... a dela http://shrani.si/?11pphx.jpgne dela ... pišuka "kak dedec"...pa vsak čas bo na "vrh" ...uh, sem si malo učke spočila potem pa pravi Zasavka neki o naših fantih a? haha, itak da so tud med temi hribi fejst dečki (ok moram sliko videt pa potem tegale dečka komentirat)... to dela zanalašč mislem, halo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 jaz tud nisem vidla... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Šlik šlek. Še bolš, da niste, k pol bi se zaluble vse vanga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 js sem jo pa vidla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 smrekicahttp://img216.imageshack.us/img216/8189/dsc02921hc3.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Lepa, samo, daril pa nič nima spodi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Lepa je jest je pa nimam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 smrekica lepa je. .čist nič nakičena,fajn kombinacija... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ...ja lepa, lepa! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 klarus od kod vam puncam tak smisel za estetiko Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 klarus od kod vam puncam tak smisel za estetiko ...to majo prirojen, tko kot moski erekcijo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ...to majo prirojen, tko kot moski erekcijo... hja, erekcija vsake toliko mine, občutek za estetiko pa ne...so punce glede tega na boljšem, mi pa na lepšem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 hja, erekcija vsake toliko mine, občutek za estetiko pa ne...so punce glede tega na boljšem, mi pa na lepšem ..ko se tkole sprehajam po lublani opazam, da tut obcutek za estetiko pri zenskah vsake tolko mine... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ...to majo prirojen, tko kot moski erekcijo... , pa še obedve se začneta na e ..ko se tkole sprehajam po lublani opazam, da tut obcutek za estetiko pri zenskah vsake tolko mine... Samsič ti maš pa dons prav ta prave Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Smrekca od Klarus je pa , prav fajn za pogledat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 u, men je pa všeč tist kelih (al karkoli pač je) tam zravn smrekce kaj pa vem kaj je..je prastaro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 kaj pa vem kaj je..je prastaro ..Sveti Gral????? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.