cashy 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 joj, Samson, a nisi gledal tretjega Indiana Jonesa...sveti gral je samo lončena posodica, ne pa zlati kelih Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 hja, erekcija vsake toliko mine, občutek za estetiko pa ne...so punce glede tega na boljšem, mi pa na lepšem nak, moški majo boljši okus za estetiko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 nak, moški majo boljši okus za estetiko. ..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 nak, moški majo boljši okus za estetiko.se najdejo taki..sam ti so skor 100% gayi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Eh, kok ste vse telesne ... jst raj pogledam v dušo človeka... preberem kakšnjo njegovo modro misel... se poglobim v njegov bit, intelekt...... ja, taka sem ... Nimbusove slike nisem videla, pa bi jo rada, samo zato, da se poglobim v njegove očke, ki izražajo dušo, srce... nikoli ne lažejo ........... ....... bemu, dej še enkrat to jebačko fotko gor, da mal sline cedim ka vas razgajna Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 tole moji punci z včerajšnjega sprehoda ter moja malenkost z mokro glavo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 ooo nat (me zmeri zmede pa študiram sj je to ona z osatom ) Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 tole moji punci z včerajšnjega sprehoda ter moja malenkost z mokro glavo punce postarale, ti pomladila pih boš fletna babica zgledaš,ko najstnica Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 zgleda, da bom morala nazaj na osata prešaltat da bom prepoznavnaeh lia..nič kaj fotogenična nisem. pa ni panike.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 si si, lažna skromnost....sicer je res , da sem videla sam eno tvojo prej, uno z dolgimi lasmi in živordečimi ustnicami... veš kaj bi s tabo naredil, dober vizažist, stilist pa odličen fotograf...da se nea menimo tak verjemi no, veš da konkurenca nea glih z lahkoto tala komplimentov Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 konkurenca jaz pa sem mislila, da je nimam aha..pol one vmesne s srednjimi lasmi nisi videla..cca leto nazaj jo gor dala.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 mg... Donat? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 tkole rastemo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 ..s pa ze kar oreng breja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 kozu smotan pa to je blo 14 dni nazaj, zj je že huj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 kozu smotan pa to je blo 14 dni nazaj, zj je že huj ..u mater, sej pol bos pa pocas ze k ena kontrakamela zgledala... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 lušna si... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 ..u mater, sej pol bos pa pocas ze k ena kontrakamela zgledala... blagor meni, k me bo laži poslušat kt pa prenašat zasavka a ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 zasavka a ne bom kar enkrat čez hrib skočila da te vidm v živo Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 blagor meni, k me bo laži poslušat kt pa prenašat Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Todi, a ti res kej pričakuješ mi je kr mal nerodn da tkole vprašam ampak nekaj časa nisem redno sledila forumu pa...zna bit da sem kej "preslišala" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Joj todi si se prav namatrala, da b se kej buši vidu pišuka.....pa kje je kakšen buši..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 koze 5rca res Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 žlehtnoba, men se grozn zdi pa že zdej mi je napot ka šele bo.....pa še ni tri mesce, k marskteri se sploh ne vid sam upam da nista dva Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.