Cookie 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 spe nč ne vidm jebala te cesta Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 tale je pa čist frišna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 kateri mesec bo že to? Meni nič dvojčkasto ne zgleda tako kot je Cashy napovedoval Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 kateri mesec bo že to? Meni nič dvojčkasto ne zgleda tako kot je Cashy napovedoval hvalabogu drgač pa tretji Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 kaka fest pichkica tole.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 taprava sta mi vidva me zanima kok cajta še, kr narazn grem čprov je pa res da na samih fajn mestih Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ...wamp ud babe... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 taprava sta mi vidva me zanima kok cajta še, kr narazn grem čprov je pa res da na samih fajn mestih taki mesnati zhnabli......njamy za zhvecht.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ...wamp ud babe... ti je ušeč a ne...sj zastopm, ne gre da nebi zlomk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 zlomk de o richki spljoh neb..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ti je ušeč a ne...sj zastopm, ne gre da nebi zlomk ..vampe mam najrajsi.. se posebi kadar jih more kdo drug jest... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 tale je pa čist frišna ma dej no, zakaj je pa spodaj odrezana slika? dej se ti o pokaž mal od uzad(da se vid booty) pa od uspred(da se vid bikini) pol pa še naprej... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 tale je pa čist frišna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 O Todi, pušterčki se že delajo! Skrajni čas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 seal sj zaenkrt je vse to kt je blo morš pokazat tist kar je na nov klarus avtek vredi ej seba, je pa že razlika, čeb sam povštrčki bli b se še sekirala, tko sm pa Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 todika....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 sem mislila, da boš tud ti dala tanovo fotko.....zdej bom pa mogla čakat na kofi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ja sj....lohk bi še kaka fotka padla ajde babe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 eh pol pa kima namest dab fotko gor fliknla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 pa da vam pokvarim povprečje al kaj.....no way......zraven tega nimam digiča, pa še buksl sem za comp zadeve......sem čakala valkirino fotko s tanovo barvo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 eh babnce Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ja da bi se naslajale nad mojo fotogeničnostjo dej nehi tamala....tvoje fotke so čist kul..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 klarus avtek vredi se moram zment, pa da se považim ..pa ti tud sem čakala valkirino fotko s tanovo barvo...... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 točn da ja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.