svizec 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 no še moja po daugem,daugem cajtu http://shrani.si/thumbs/dsci0026qzu4.jpgse mi še pozna da je zjutri Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 o glej ga...svizec...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Todi svizec, še daljše lase si pusti evo, pa še ena moja Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Druidka? Katera pa si?Obe sta dobri namreč Ostalim pa spešeli Todi..mater..kar raznežena ratam...tako lepa nosečnica si..Svizec pa pravi omladinec še.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 svizec, še daljše lase si pusti evo, pa še ena mojasej bom katera od teh dveh si ti? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 no še moja po daugem,daugem cajtu http://shrani.si/thumbs/dsci0026qzu4.jpgse mi še pozna da je zjutri u kako dete sej bom katera od teh dveh si ti? una, ko nima rokavovo je Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 tale je pa čist frišna se rediš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 una, ko nima rokavovo je a res, a ni ona neka profesorca al kaj že? hudo, fajn profesorca pol... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 hvalabogu drgač pa tretji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 a res, a ni ona neka profesorca al kaj že? hudo, fajn profesorca pol... aha, profesorca sem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 no še moja po daugem,daugem cajtu http://shrani.si/thumbs/dsci0026qzu4.jpgse mi še pozna da je zjutri ma, Svizes, ludo, jaz sem prvo mislila, da si moj ex tip. ko sem vidla, da si iz Krškega, pa mislim, da to nije to. ni ti ime na M. in nisi diplomiral iz sinologije, ne? potem nisi ti! imaš ful objav, (ha, ha) sploh ne vem kje--> jaz še te sploh nisem srečala. ajdi, pozdravček.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 am zadnje čase sem bol malo aktiven ja drgač pa ime mi ne Nejc kar ni na M, do diplome mi pa tut še kr enepar let manka Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 aja, si še tok mlad, da skoraj nisi mogel diplomirat. zdaj sem komaj pogledala. lp iz prestolnice! Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 no še moja po daugem,daugem cajtu http://shrani.si/thumbs/dsci0026qzu4.jpgse mi še pozna da je zjutri francoski look k en francoski hearbrejker Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Svizec mah meni pa ko kak Banderas zgledaš, kjut si no... tako najstniško kjut da ne bo narobe izpadlo, jst padam na starejše ampak vseen --- za pojest Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 svizec pa to je prava POKEMON preobrazba kaj šele bo, v spominu mam eno tvojih prvih fotk Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 svizec pa to je prava POKEMON preobrazba kaj šele bo, v spominu mam eno tvojih prvih fotk men se zdi pa da sem skos enak?! kje sem se spremenu? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 faco prej je bil otrok, zdaj pa kr naenkrat moški tleskneš s prsti pa ni več otroka in to čist wornk fejst ja hitro gre cajt Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ej, to je sam slika taka Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ej, to je sam slika taka Ej tamau preskromen si! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 užasna kapa ... od babe. ne more imet bele zraven takih cot. tebe pa se itak ne vidi. kje pa piše, da ne more imet bele...pač, različni okusi ja slab se vidi na fotki, nimam nobenih novejših fotk, kjer bi se me bolje videlo, vse so bolj od daleč slikane... bom pa dal eno od lanske jeseni s kužam, sam tle sm pa mal zabuhu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 kje pa piše, da ne more imet bele...pač, različni okusi ja slab se vidi na fotki, nimam nobenih novejših fotk, kjer bi se me bolje videlo, vse so bolj od daleč slikane... bom pa dal eno od lanske jeseni s kužam, sam tle sm pa mal zabuhu kolk maš luštnga kužaaaaaaaaaaaaaa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 kolk maš luštnga kužaaaaaaaaaaaaaa hvala, hvala opa, njam ne me v zadr(e)go spravlat.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Bom še jaz eno fotko prpopal. Fotka Drgač je to slika iz osebne .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Bom še jaz eno fotko prpopal. Fotka Drgač je to slika iz osebne .... Shujšal si!!!!! A ne?? Al se ne spomnem dobro, kakšen si bil prej Fino fajn bravo super seal, beautiful dog...ti pa kot vedno cool Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.