Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 no vidte behemoth pa vse vidi lepo. Thanx behy! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 enja, , zelo skrivnostna si tule! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 nisi opazila nove barve las? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 jaz na enjini sliki vidim samo temo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 saj je - to je fora, ker se na moji zadnji kao nic ne vidi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ne na mrasini se vidi, na enjini se ne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, pol pa hitr povej še kj smešnga. Js bi se tut še mal smejala....No ok ,če že vstrajaš, saj bi ti včeraj pa je nekaj stran me v glavo *** No ok, sedima v torek s kolegico pri zemljepisu in prfoksa je bla tečna in neki začela spraševat. No meni je blo pa full tečno in sem tak čist začel mrmrat črko M in po enih 5 minutah mrmranja se je ona razpizdjeno dvignila pa začela: "Ja pa prekleto tidst ko mu telefon vibrira naj ga takoj izklopi!!!" in mi2 s kolegico sma se še potem ene 3 ure smejala tej kozi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Ne napreduješ? Škoda, no bom eno zmolil še zate pa bo vse ql, če je aiwi pomagal, pol bo še tebi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 v mojih fotkah pa nihče ne vidi nič pozitivnega :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> v mojih fotkah pa nihče ne vidi nič pozitivnega :xx!:Vidimo vidimo, samo komentiramo o tistih ki niso tako pozitivne (Brez zamre drugi ) Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Skrivnostna bejba, ta enja Temnopolta, temnolasa, črne cote, črna muca.......black magic woman Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 hehehe... viš micki vid sam dobr... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Oooooooooo hvala vsaj eden, ki kaj vidi(čeprav bi tisto muco mirne duše lahko izpustil ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Ko mi bo tolk slabo, da muc nem vidu....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Skrivnostna bejba, ta enja Temnopolta, temnolasa, črne cote, črna muca.......black magic woman Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo ene fotke zdej grem pa v postlo Uuuuuuuu,sm vedu da nm razočaran! Zadn cajt me rdečelaske ful paljo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuuuuuuu,sm vedu da nm razočaran! Zadn cajt me rdečelaske ful paljo! Da se nebo kaj vžgalo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Ne bo, ne bo! Nč bat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 uh Marsa... Fear of the dark.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 triple, tu si zlo ceden, sam mam zadrzke, ker (saj ves, sco) nisem pozabila, kako si nas mal nategoval nekaj cajta. :||Tko da zato te nic ne pohvalim - saj sploh ne vem, ce si ti gor. :| ** Nino, pa kaj, lohk bi me pa recimo v taki romanticni svetlobi gledal - ali pa bi jaz bila tolk problematicna (kot Blanche Dubois), pa bi skoz hotla bit v nekaksni temi in tko... nejasno pa tko... da se ne bi videl da sem v bistvu cist zgazhena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>triple, tu si zlo ceden, sam mam zadrzke, ker (saj ves, sco) nisem pozabila, kako si nas mal nategoval nekaj cajta. :||Tko da zato te nic ne pohvalim - saj sploh ne vem, ce si ti gor. :| Kaj nas je nategoval? Je tu kaj, kar bi moral tud jaz vedet??? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nino, pa kaj, lohk bi me pa recimo v taki romanticni svetlobi gledal - ali pa bi jaz bila tolk problematicna (kot Blanche Dubois), pa bi skoz hotla bit v nekaksni temi in tko... nejasno pa tko... da se ne bi videl da sem v bistvu cist zgazhena. hihi ne ne sam komentar na temo hja nebi blo slabo mal neupoštevat oči kdaj pa kdaj in se podat v temo... k ko vidim kam grem, se zmer zgubim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>triple, tu si zlo ceden, sam mam zadrzke, ker (saj ves, sco) nisem pozabila, kako si nas mal nategoval nekaj cajta. :||Tko da zato te nic ne pohvalim - saj sploh ne vem, ce si ti gor. :| Hehehehehe,sm,sm, Marsika. Ti lahko par lunatk potrdi, če si upajo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 OK. Dobr zgledas! *MIlf, nic takega, v bistvu stos... kao neke fotke...joke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Ja sj si lušten triple Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.