free 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 ooooo, fajn te videt spet Tuki sm bla lansko leto na motohapeningu na Grobniku. http://shrani.si/thumbs/p5270017rtd4.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 cookie....juzibl....multijuzibl..... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 To meni praviš !? Nč ne povem sm te že enkrat pokomentirala pod slapom Cookie, a to si ti jst tut nism mislna da si blond, sploh ne vem zakaj pa sploh sm mislna da si full mlajša, tam kaka smrkljica okoli 20 Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Nč ne povem sm te že enkrat pokomentirala pod slapom Dej še enkral, plosim ! veš koliko bi mi to pomenilo... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Matr, kr plejbojčico mamo klele. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Tuki sm bla lansko leto na motohapeningu na Grobniku. http://shrani.si/thumbs/p5270017rtd4.jpg a to si bla kr tko iz firbca na Grobniku, al koga poznaš k dirka? mogoče Camleka?drugač pa fajn fotka, čedno.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 ooooo, fajn te videt spet Hvala (žal smajliji ne delajo cookie....juzibl....multijuzibl..... Bom vzela kot kompliment :-) Cookie, a to si ti jst tut nism mislna da si blond, sploh ne vem zakaj pa sploh sm mislna da si full mlajša, tam kaka smrkljica okoli 20 Đizs sam blond ne! Tj sprana rdeča barva, pol pa blond ven useka... O Cookie, končno te vidim, preden fotko dol skineš. Sej bi jo že prej, sam me net neki zahebava :-) Matr, kr plejbojčico mamo klele. Toj navadna fejk majčka :-) da nau kdo res mislu, da je original :-) KWA!!!? dore roke hahaha, take pa ratajo če prenašaš fascikle, pa pladnje s kofeti šefom, no mal so pa tut geni krivi :-) a to si bla kr tko iz firbca na Grobniku, al koga poznaš k dirka? mogoče Camleka?drugač pa fajn fotka, čedno.. TnX. Kr tko iz firbca, so mel Slovenci zakupljeno progo, pa so se lah tut navadni smrtniki peljali po progi; no, jst sm bla sopotnica. Drgač pa zal nobenga ne poznam, ki bi dirkal, mogoče ga Aliana? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 gledaš...prebujeno....ne jutranje lepa...kot ponavadi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 a to v stilu...mama mia...very simpatico...like always Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Diana - prikupno raztresena me nekak na Ally McBeal spominjaš (k jo spet na A Kanalau rolajo) Ej, a veš, da ti blond prou paše Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 .. ..ta je vMM stilu, .... če bom kdaj zastopla zakaj sama sebi težiš zarad izgleda in vsega.......... .....eh....psiha je očitno čudna reč....pa vse kaže, da z materialnim svetom nima nč skupnega........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Ja pa res, zobke ima pa take kot da bi ji jih kak fajn slikar narisal res so lepi!Mi je pa tut všeč tista izjava Ally McBeal skor bi si brez problema Diano predstavljala v tej seriji Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 .. ..ta je vMM stilu, .... Tole je pa prou simpatično Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 @DIANA res je imaš zelo lepe zobke. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 no tole je pa od danes... ko smo šli od šole proti domu pa v resnic nimam tko rdeče uči, to je pač fotoaparat naredu http://shrani.si/thumbs/untitled1rw9k.jpg Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 žalosten??? a to si meni rekla? mogoče tko zgleda ker sm se lih menu... drgač pa mi je dans super dan in nevem če sem sploh danes biu kej žalosten Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 svizec...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 no tole je pa od danes... ko smo šli od šole proti domu pa v resnic nimam tko rdeče uči, to je pač fotoaparat naredu http://shrani.si/thumbs/untitled1rw9k.jpgpa ne, da si se ustrigu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 pa ja, sej sem že nanč pisu o tem, pa si očitno spustila... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Luškan, svizec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 pa ja, sej sem že nanč pisu o tem, pa si očitno spustila... jp očitno sem spalila luštn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 sem šele sedaj videl,tako cigančica kot Kylie sta ful hudi bejbi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ej ciga...buda bejba...čit po mojem okusu kot pojava si ful dobra,,,res kyli matr, cela manekenšica...verjetno velik prometa narediš Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 kyli matr, cela manekenšica...verjetno velik prometa narediš promet mamo ja, SAM DA JE PIR ! Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Svižček, če nebi bil tok mlad bi te kr poročila luštna fotka in sploh ti zelo pašejo kratki lasje Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.