matjazz 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Vsi zgledate odličn. Ne bom nič kaj posebej komentiral, da ne bodo ženske med seboj preveč ljubusumne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Vsi zgledate odličn. Ne bom nič kaj posebej komentiral, da ne bodo ženske med seboj preveč ljubusumne. Svižec Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 šm peša žvlekla notri, da še pofotkava ke šva žakon! Full sta lušna oba Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Ooooo kak lep volkec Diana ti si pa prav ena Heidi s tistim šalom na glavi Kjut Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Daina jaz ti bom kr ugrabil tega psa. Pa bova šla z psom na severni tečaj mal počekirat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Diana, kak lepi kuža ! Oba skupaj pa sta še bolj! Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 šm peša žvlekla notri, da še pofotkava ke šva žakon! a ti maš takega kuža?? lepo, lepo, pol pa le nis tok slab človek Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Lep dogi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Sem dobil spet fotkiča v mojo posest... pa sem si rekel,... if you don't use it you lose it... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 nič več fant ampak moški, pa take magnetne oči uboge bejbe takle privlačen strup Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 nič več fant ampak moški, pa take magnetne oči uboge bejbe takle privlačen strup Lia, ti imaš komentarje.............se pridružujem ...dobre očke Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Sem dobil spet fotkiča v mojo posest... pa sem si rekel,... if you don't use it you lose it... kake učke kr diret v tebe pogledajo nino Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 L-U-V eyes... lookin at you... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Ninč, najs fotka, res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 iiii kok cortkan - oba Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 El Nino, lepo, lepo Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 tkole pa zgleda če te slikajo nepripravljenega, glih iz pod tusha z čudno frizuro(tako k pač maš k prideš z vode-kao izgovor k se že dolg nism postrigu ) pol si pa še zobe pereš v petek zvečer po rekreaciji, ko ni časa doma... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 tkole pa zgleda če te slikajo nepripravljenega, glih iz pod tusha z čudno frizuro(tako k pač maš k prideš z vode-kao izgovor k se že dolg nism postrigu ) pol si pa še zobe pereš v petek zvečer po rekreaciji, ko ni časa doma... now that's a real "DEC" not a boy Vama s Santičem bi po zakonu mogl prepovedat tuki slike objavljat --- apeliram, MARSAAA, MITJAAA!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 a dj nehi, sm preveč star, da bi bil "boy" in premal, da bi bil "dec" sm neki izmedžu thx Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Ej dokler si na dobri poti v tem između... Shit kaj sem se zdej spomnila, na tisti komad od Britney --- I'm not a girl, not yet a woman to sm pa tut jst, nekje između sicer bolj woman kot girl ampak ne še čist Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ma nevem, vem sam to, da se rad z barbikam igram Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 seal, nice kere mišice Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 a dj nehi, sm preveč star, da bi bil "boy" in premal, da bi bil "dec" sm neki izmedžu thx Dej nehi...zakaj pa misliš, da te konkurenca tok ne mara...ker jih zafrustriraš, če se sam spomnim kok so te v blato namakal, de si vase zagledan , pa mislim de prav zmerjal.... Prav lep , strasten moški si in pika, v to ne podvomim nikdar naj ti bo lepota, vztrajnost in disciplina v blagoslov in ne v prekletstvo ne pozabi prej ko boš sprejel misel da si vreden najboljšega prej bo prišlo v življenju točno to k tebi. Jaz že vem, da si tudi ti že veš, samo včasih te dvom odpelje daleč stran od sebe. Tisti časi so mimo, ko nisi mogel drugače, kakor tako kot ti je diktiralo okolje, zdaj se lahko odločiš za lepoto, sprejemanje življenja v mehkih , toplih odtenkih, mraz in ostrino pa pustiš naj se pojita na drugih izvirih . Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Lia hvala za lepe in laskave besede... zej sm pa v zadr(e)gi .. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 nepotrebno čist ziher se bo zdaj kdo našel, da bo popljuval tole, da sva zih v kaki pohotni seksualni navezi ampak saj poznaš to: "naj me žalijo , še pljunejo lahko, če me ni zraven!" važno je samo, da vem kaj sem bil in kam sem se namenil priti Naredi si lep dan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.