Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Vsi zgledate odličn. Ne bom nič kaj posebej komentiral, da ne bodo ženske med seboj preveč ljubusumne. x:Dx

x:Dx

Svižec :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Ooooo kak lep volkec Diana x:Ix ti si pa prav ena Heidi s tistim šalom na glavi x:Dx x:o)x x:Xx

Kjut :flowerface:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Diana, kak lepi kuža ! Oba skupaj pa sta še bolj!

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Sem dobil spet fotkiča v mojo posest... pa sem si rekel,... if you don't use it you lose it... x:Ix

kake učke :2src: :vio: xsrcx

kr diret v tebe pogledajo x:Ix :vio:

nino xsrcx :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

tkole pa zgleda če te slikajo nepripravljenega, glih iz pod tusha z čudno frizuro(tako k pač maš k prideš z vode-kao izgovor k se že dolg nism postrigu x:Dx ) pol si pa še zobe pereš v petek zvečer po rekreaciji, ko ni časa doma... x:Dx
honor and respect

tkole pa zgleda če te slikajo nepripravljenega, glih iz pod tusha z čudno frizuro(tako k pač maš k prideš z vode-kao izgovor k se že dolg nism postrigu x:Dx ) pol si pa še zobe pereš v petek zvečer po rekreaciji, ko ni časa doma... x:Dx

:fiju: :onfire: now that's a real "DEC" not a boy x:px

Vama s Santičem bi po zakonu mogl prepovedat tuki slike objavljat --- apeliram, MARSAAA, MITJAAA!!!

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ej x;)x dokler si na dobri poti v tem između...

:palec: x:px

Shit kaj sem se zdej spomnila, na tisti komad od Britney --- I'm not a girl, not yet a woman x:Dx to sm pa tut jst, nekje između x:Dx sicer bolj woman kot girl ampak ne še čist :flowerface:

a dj nehi, sm preveč star, da bi bil "boy" in premal, da bi bil "dec" sm neki izmedžu x:Dx :P thx x;)x

Dej nehi...zakaj pa misliš, da te konkurenca tok ne mara...ker jih zafrustriraš, če se sam spomnim kok so te v blato namakal, de si vase zagledan , pa mislim de prav zmerjal....

Prav lep , strasten moški si in pika, v to ne podvomim nikdar :palec: x8Dx xsrcx

naj ti bo lepota, vztrajnost in disciplina v blagoslov in ne v prekletstvo :palec: ne pozabi prej ko boš sprejel misel da si vreden najboljšega prej bo prišlo v življenju točno to k tebi.

Jaz že vem, da si :palec: tudi ti že veš, samo včasih te dvom odpelje daleč stran od sebe.

Tisti časi so mimo, ko nisi mogel drugače, kakor tako kot ti je diktiralo okolje, zdaj se lahko odločiš za lepoto, sprejemanje življenja v mehkih , toplih odtenkih, mraz in ostrino pa pustiš naj se pojita na drugih izvirih .

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:vio: nepotrebno čist :palec:

ziher se bo zdaj kdo našel, da bo popljuval tole, da sva zih v kaki pohotni seksualni navezi

ampak saj poznaš to:

"naj me žalijo , še pljunejo lahko, če me ni zraven!" važno je samo, da vem kaj sem bil in kam sem se namenil priti x:o)x

Naredi si lep dan x:Xx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...