Amis 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 mana...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 hvala...bi pa res rabila malo več sonca... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Seal ma itak popolno telo...samo je priden in dela, da je tako Še ena moja januarska, pred izpiti, izmučena, vseeno z nasmehom...sploh se ne znam slikat brez da bi se smejala luštkana..res....zdej se ti pa nej še sam učke začnejo smejat....pa se ti ne bo mogu skor noben upret Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Mana, ti si sonček kot vedno pa lep nasmešek imaš, matr na temle forumu so same babnice s fajn nasmeški, no jst pravim da ga ni lepšega kot videt nasmeh na dečvinem obrazu, zato se smej še naprej Pa eno družinsko z Rudlnom in M-jem bi že lahko počasi gor spravila Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Mana, ti si sonček kot vedno pa lep nasmešek imaš, matr na temle forumu so same babnice s fajn nasmeški, no jst pravim da ga ni lepšega kot videt nasmeh na dečvinem obrazu, zato se smej še naprej Pa eno družinsko z Rudlnom in M-jem bi že lahko počasi gor spravila a sta spet skupaj? samo res, kako tvoj nasmeh posvetli fotko super bejbika si Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Evo ena od dons http://shrani.si/files/image02011sbj4.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Mana Indigo, ti se mi pa zdiš od prve slike naprej čist skos enak?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Mana Indigo, ti se mi pa zdiš od prve slike naprej čist skos enak?! Men se zdi,pa da se je mal poredil. Drugač pa itak..Indigo rules Kere obrvi... Jz bi ti jih z užitkom mal populila... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 a sta spet skupaj? samo res, kako tvoj nasmeh posvetli fotko super bejbika si a kdaj nista bla??? A kej zamujam fak ej Mana sorry, a sta še z Matijatom (sej je Matija ane) še skupaj? Da nisem jst zdej kej zasračkala pa... no če ne pa vsaj Rudlič Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 z Rudijem sva še skupija ja z Matijo pa mal mn...tko nanese, nimaš kej indigo ma obrvi za popult, res ej Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 sonce si ampak je res, kar žari čedna bejba tale Mana! Evo ena od dons Indigo: ti mi pa zgledaš precej bolj zdravo, tko nekam svež deluješ... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Mana Indigo, ti se mi pa zdiš od prve slike naprej čist skos enak?! To set zdi k še rasteš Men se zdi,pa da se je mal poredil. Drugač pa itak..Indigo rules Kere obrvi... Jz bi ti jih z užitkom mal populila... Ja res je.Mal mn sm aktivn zarad določenih razlogov pa je poj tko .Sej bo bol. Obrvi hehe.Tim jest dal.Toj znak intelekta , zato pa je Fredi miler car Indigo: ti mi pa zgledaš precej bolj zdravo, tko nekam svež deluješ... Ja res je.Probleme sm mel z pljuči zele kr dost let ker se mi je voda nabirala notr.Zdej končno sm pogruntal vzrok- prekleti cigaretni dim.Mam zlo hudo telesno reakcijo na njega in čike in sej veš da dan danes kjer kol si si vsaj en čas izpostavljen cigaretnemu dimu.In to je zame že dost da se mi voda nabira v pljučih.Dobr zej vem in se počas zdravim.Nism še pršu čist na zeleno vejo, bo pa kmal Sm pa vesel za nov zakon ki mi bo olajšal zadevo zelo ker drugač bi res mogu špilat puščavnika nek bogu iza leđa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Ja res je.Probleme sm mel z pljuči zele kr dost let ker se mi je voda nabirala notr.Zdej končno sm pogruntal vzrok- prekleti cigaretni dim.Mam zlo hudo telesno reakcijo na njega in čike in sej veš da dan danes kjer kol si si vsaj en čas izpostavljen cigaretnemu dimu.In to je zame že dost da se mi voda nabira v pljučih.Dobr zej vem in se počas zdravim.Nism še pršu čist na zeleno vejo, bo pa kmal Sm pa vesel za nov zakon ki mi bo olajšal zadevo zelo ker drugač bi res mogu špilat puščavnika nek bogu iza leđa a dej dej..spet nabijaš neki. sej veš, da lahk itak vse premagaš z močjo misli! js verjamem vate. go indigo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Mana dobra Indigo, superca sealčy, zamudila sem te! te bom že zamorila enkrat, da mi pošlješ, da vidim, kaj punce tukaj tako hvalijo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Men pa Indigo zdej prvič deluje mal drugačen - prej se mi je zdel skos isti. Zdej se mi pa zdi podoben F. Prešernu to bo zarad daljših las Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Men pa Indigo zdej prvič deluje mal drugačen - prej se mi je zdel skos isti. Zdej se mi pa zdi podoben F. Prešernu to bo zarad daljših las Al pa kil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Zdej se mi pa zdi podoben F. Prešernu sam res tak umetniški človk zgleda... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 sam res tak umetniški človk zgleda... Mogoče k sm tko napozirov.Slike so pač slike.Prek njih se ne vid une energije.Je pa res da mi mama prav da sm umetnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 waa.. ste dobri vsi..el nino.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Opa Kristalka... ql frizura Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 hvala sem mela kite in pol je res ... bum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 oooo kris........so nice..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 hehe, zakon jšt bi tut meu kitke, pa sam si jih nism mogu delat, tko sm jih pa sam občasno dubu sam zdej sem tak postrižen tko da več ne morm met a drgač pa zmer tko z odprtimi očmi gledaš? kr jst mam zmeri tko sam na pau odprto, pol pa ko se slikam morm prau merkat, kr drgač mam skor sam belo, pa zgleda ko da bi biu zadet Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Meni jih vsake tolko narei kolegica.. da malo popestrim zadevo..dokler mi ne zrastejo dovolj za dreade.. ja, no.. odvisno... mi pravijo da mam velike oči.. večinoma torej odprte.. smešno ja.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.