svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 no men se ne zdi smešno, prej nevarno da ti kaj not pade ko boš mela dreade pa morš nujno fotko takoj prlept! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 hehe, veš.. se kolegi majo zafrkavajo včasih.. npr.. če se ne utrudim, ko premikam oči.. ipd.. je v določenih stanjih ful smešno.. dreadz..pa ja, valda pismu, petek je.. pa kr doma.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ja jst sm tut zane čase ob petkih kr doma se zgodi, mogoče zato kr se je zunaj mal ohladil... al pa ka pa vem zakaj Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 hm, jaz pa nekak... ne smem.. kr me pol cel naslednji teden ni, kr sem v Lj... informativni pa to.. in morm bit doma zdaj.. bom jutri si izborila kakšno pijačo kje.. sma že malo off topic ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 haha, si pa mnde edina ki tukaj sploh vidi off topic, ker ni teme kjer tega ne bi blo... no pa ok, dajmo mir da bo še kdo mal pokomentiru tvojo čupo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 eeeh, pač.. sem omenla.. hehe, moje klepetanje pa.. ok, se bom umirila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ena fotka z žura...upam da nam dones tak Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Ti moreš bit strup... v drobnem tisku ti ziher piše: "Do not touch this at all, unless you count on severe damage" Ufff... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Uuuuuu Valkirči, ti paše tale frizurca full te je lepo spet po dolgem času videt Sam Nimbus, ti si pa za tole izjavo ziher ene 10 pik dobil Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Uf, sem dobre volje... še slikam se lahko http://shrani.si/files/neza1sfon.jpg http://shrani.si/files/neza2sfp2.jpg Valkira, luštna, pa lepe ustnice maš Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Mana jaz te prvič vidim. Indigo Nino Kristalka kak si mi ti hecna (mišljeno v pisitive) Valkira kaj si ljubka Seal-a spet zamudil (ko ga šiša) ...a sem koga spregledal ? upam, da ne. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Mana jaz te prvič vidim. Indigo Nino Kristalka kak si mi ti hecna (mišljeno v pisitive) Valkira kaj si ljubka Seal-a spet zamudil (ko ga šiša) aha, se strinjam aja, jaz pa vidla seala, sicer sam tole zadnjo fotko, ki jo je dal včeraj , mal preveč žural Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Kris, full dobra Valkira, full dobra Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Valkira, kuk si lušna! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 valkira......yessssss...... Ti moreš bit strup... v drobnem tisku ti ziher piše: "Do not touch this at all, unless you count on severe damage" Ufff...sam tale je pa svetovna...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 da so počasni sem vedla....sam da so tako plašljivi, tega pa ne..... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Valkira, dobr to zgleda. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 No, Valči, pa si rekla, da nisi fotogenična...kr siješ. Res lepa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ... ne vem... a je tole name ciljal ... nimam pojma... try it ... dobil dobil Za ta podvig bi "nucal" jajca najmanj tja do Kitajske Kdaj se dobiva pol Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 don't try me Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Ma k bom dizlerja "zalaufal" ni več umika... sicer morm pa zdej svetega Tomaža Akvinskega študirat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 To mi deli zmeeeriiiiiiii Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 In odšla je v črrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrno noč... in z njo navihan ta pogled. Luna sije,zvezde glumijo ,volkovi tulijo,Nimbus pa askezo tolče Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ti si pa dons nekam pesniško razpoložen Valči je čist nova , se vid da se dogaja , ti pa paše krajša frizurca Kris , škoda da nimaš barvne fotke, da bi vidu kakšno barvo las imaš zdajle Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.