Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Anteja valda zamudila. Todiiiiiiiiiiiiii Mater, mi je žal, da te nism prejšn tedn mal več k seb stiskala. 5rca..krasna, všeč laski, na ikonci si pa sploh u iber huda bejba 1A! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Se pa pridružujem po dolgem času z eno svojo fotko, svežo "spomladansko"sveže, prov za popapcat dve bolkotne frišne todi, ti si pa ena luštna bajsika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Samo za kratek čas je tale telefonska. Od danes zjutraj Čist friška torej. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Indigo... Opa, Nordika, tuki s mi pa clo všeč...se mi ne zdiš taka krava. Dobra frizurca...ful. Ti pašejo kratki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Opa, Nordika, tuki s mi pa clo všeč...se mi ne zdiš taka krava. Dobra frizurca...ful. Ti pašejo kratki. KOza al kaj si že, opica kratki lasje so me včasih pich, da bi si pustila dolge . . . . sam na-a, ne gre. Thanx Nordi, kul si Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 KOza al kaj si že, opica kratki lasje so me včasih pich, da bi si pustila dolge . . . . sam na-a, ne gre. Thanx Opica, ja, Mysti je koza... Jp, jst tud mela 1x tok kratke, sam, pač, jst nism tak tip ženske, k bi ji to pasal, teb pa ful, si te pa res ne predstavljam z dolgimi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Opica, ja, Mysti je koza... ..................... tko je, ja Jp, jst tud mela 1x tok kratke, sam, pač, jst nism tak tip ženske, k bi ji to pasal, teb pa ful, si te pa res ne predstavljam z dolgimi. Men se zdi, da vsem pašejo kratki , res pa da bi te mogla vidt. Z dolgimi bi pa bla jst totalno boring sivamischka.com Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ooo kjut nordi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Men se zdi, da vsem pašejo kratki , res pa da bi te mogla vidt. Z dolgimi bi pa bla jst totalno boring sivamischka.com Verjem mi, da sm bedna...nezanimiva, čeprov ne siva, k sm mela takrat u iber rdeče lase....ene par folka sm bla sicer ful všeč, ampak večina mi je pa rekla, da nej nkol več tega ne nardim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ooo kjut nordi Thanx suhica Verjem mi, da sm bedna...nezanimiva, čeprov ne siva, k sm mela takrat u iber rdeče lase....ene par folka sm bla sicer ful všeč, ampak večina mi je pa rekla, da nej nkol več tega ne nardim. Jst bi bla zihr ena od tistih k bi mi blo full všeč Rzmišljam neki, če bi se edin pobarvala na kej druzga me mika vijolična, sam kaj k je hudič pol čez rdečo kar koli druzga dat . Bom mogla se pozanimat, čez 10 dni sem itaq naročena za farbanje Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Thanx suhica :OO!: suhica bajsi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Moj wotrok pa kr raste, pa raste...božam po bušijuuuuuuuu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 diana Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Uh Nordika, zgledaš dbest s tole frizurco jst sm mela tut kratke lase, vbistvu točno tok kratke in na blond pobarvane pa mi nikol ni kej dost pasal --- no drugi so rekl da mi sam men se je zdel horific! Tebi pa PROV PAŠE x!x pogleda ne bom komentirala, isti nasvet kot pri Anteju, a si nas mal hotla prestrašit a Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Men pa na tej sliki Nordika zgleda prov zajebana uno na nož pa do koncaaaa sori, sam tko je Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Uh Nordika, zgledaš dbest s tole frizurco jst sm mela tut kratke lase, vbistvu točno tok kratke in na blond pobarvane pa mi nikol ni kej dost pasal --- no drugi so rekl da mi sam men se je zdel horific! Tebi pa PROV PAŠE x!x pogleda ne bom komentirala, isti nasvet kot pri Anteju, a si nas mal hotla prestrašit a Men pa na tej sliki Nordika zgleda prov zajebana uno na nož pa do koncaaaa sori, sam tko je Ma, se zmeri tko držim na fotkah, neki polprofil, da sem kao cool Nisem neki softič, itaq sam na nož pa tud ne. Tko, po potrebi Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 bajsi Lepo ti paše Komaj čakam, da vidim kaj takega http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/p040.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 daj da vas malo pozdravim...k sem ravn dobre volje........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 :OO!: suhica bajsi Sicer se nekaj tečno držiš , sam si pa ful luštkana nosečnica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 uč uč uč, pa gube 1,2,3 :OO!: ...grozno.....kaaaaaaaakeeeeee gube, boga ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Lepo ti paše Komaj čakam, da vidim kaj takega http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/p040.gif uf, ki je še to Sicer se nekaj tečno držiš , sam si pa ful luštkana nosečnica izkoriščam k zj mam skor ustavno pravico bit tečna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ...ja, res je, niti opaziti je ne smemo kaj šele očitati, tko da se globoko opravičujem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 He he, Nordika res nordsko izgleda. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 daj da vas malo špozdravim...k sem ravn dobre volje............kje pa si Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 uffff....todika.... mljask... ni ga vechga uzhitka kokr nosechnco oralno....njamy... zlomk....mljaskmljaskmljask Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.