Gabriel 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Evo še ena med vožnjo, če se že nesme telefona uporabljat za pogovore se ga da tud tkole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Gabriel greš na http://www.shrani.si in tam uplowdaš svojo fotko....nato kopiraš url za forum in zalimaš past copy na forum...lahko daš dve fotke...vpišeš novo sporočilo in tako spet lahko daš dve fotke...etc. ne omejeno...aja, pa še to...se ne rabiš registrirat...in še to, klikneš na dodatne možnosti (desno spodaj)....tako lahko zmanjšaš fotko, da ne bomo gledali cčez cel ekran tvoje fotke... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 kako kjut....nadangel Gabriel danes bom pa laže zmolila sveti angel Dekameron , drugi del : Angeli so se spustili z nebes Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 kako kjut....nadangel Gabriel danes bom pa laže zmolila sveti angel Dekameron , drugi del : Angeli so se spustili z nebes lia Nisem tok bral dekamerona, a se kaj nadaljuje al je to to? Hvala za komplimente, šparat mal! Hvala Santos, to reši moj problem Kaj pa to kar pravi Amis, da se ta prostor na forumu veča z številom objav? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Hvala Santos, to reši moj problem Kaj pa to kar pravi Amis, da se ta prostor na forumu veča z številom objav?To nima veze s tem kar sem ti jaz posredoval...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 To nima veze s tem kar sem ti jaz posredoval...! To mi je jasno da shrani.si nima veze z forumom. Samo jaz sem Amis razumel, da z številom objav na forumu raste tudi prostor za priponke? Je pa itak tvoja varijanta bolj praktična ker potem ne rabim nič brisat. Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 jp...santosova varianta je bistveno bolj praktična.... ....(sam tega ti js neb znala razložit....pojma nimam.... )....... super za fotke..... ...(na posebno željo bo kompliment prišparan.....)... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 To mi je jasno da shrani.si nima veze z forumom. Samo jaz sem Amis razumel, da z številom objav na forumu raste tudi prostor za priponke? Je pa itak tvoja varijanta bolj praktična ker potem ne rabim nič brisat. Hvala!Ne razumem, kaj hoče Amis s tem povedat !? Ti kr limaj...ne se bat...prostorja je, časti Marsa... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 jp...santosova varianta je bistveno bolj praktična.... ....(sam tega ti js neb znala razložit....pojma nimam.... )....... super za fotke..... ...(na posebno željo bo kompliment prišparan.....)... Hvala vseeno za pomoč! Kok znate bit ženske včas prisrčno hudomušne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Ne razumem, kaj hoče Amis s tem povedat !? nč santos...amis bluzi...ker o compu pojma nima...o limanju slikic pa tud ne.....sam menda se ti z večjim številom objav poveča plac za fotke k ga maš na lnf....brez unih zadev s povezavami na shrani.si al kaj že....evo, za take kot sm js je še računalništvo za telebane u iber pretežka literatura...... ...... Kok znate bit ženske včas prisrčno hudomušne uf...... ...eno lepo lastnost pa žihr mamo.....vsaj občasno..... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 nč santos...amis bluzi...ker o compu pojma nima...o limanju slikic pa tud ne.....sam menda se ti z večjim številom objav poveča plac za fotke k ga maš na lnf....brez unih zadev s povezavami na shrani.si al kaj že....evo, za take kot sm js je še računalništvo za telebane u iber pretežka literatura...... ......To bo držalo ! Zato je dosti boljše potem "shrani.si"...tak nimaš meja. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 nč santos...amis bluzi...ker o compu pojma nima...o limanju slikic pa tud ne.....sam menda se ti z večjim številom objav poveča plac za fotke k ga maš na lnf....brez unih zadev s povezavami na shrani.si al kaj že....evo, za take kot sm js je še računalništvo za telebane u iber pretežka literatura...... ......uf...... ...eno lepo lastnost pa žihr mamo.....vsaj občasno..... .... a tako... to tudi jaz nisem vedela.... hvala za info. Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Evo še ena med vožnjo, če se že nesme telefona uporabljat za pogovore se ga da tud tkole še en fejst dedc kle gor fajn, fajn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 men zgleda (Gabriel) pa bol tak...gobec no tak k skos gobca Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 men zgleda (Gabriel) pa bol tak...gobec no tak k skos gobca che ga pa kam ne spustijo...ponuca pa ono: "Ti spljoh ne vesh, kdo sm jst!" zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 še en fejst dedc kle gor fajn, fajn končno en fajn dedc tle gor... men zgleda (Gabriel) pa bol tak...gobec no tak k skos gobca che ga pa kam ne spustijo...ponuca pa ono: "Ti spljoh ne vesh, kdo sm jst!" zlomk...tralala Hvala vsem skupaj za kjut komentarje Kok je pa vas lepo brat, tko mal je treba otrokom da so srečni Cookie, haha ja na taprvi slikci sm pa res čist not padu k je blo zlo osebno , sicer tule prstki hitro tečejo kar se nakladanja tiče, drugač pa v družbi ne veljam za kakega čvekača aakhut, zato sm pa tle da najdem kdo v resnici sm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 na....sem mislila, da si še eno fotko prilimal..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 na....sem mislila, da si še eno fotko prilimal..... ..... am nimam nič novga, zdej da pa ene lanske limam pa nevem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 jah, no...prav škoda...... ..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 jah, no...prav škoda...... ..... ...... Fajn si, Gabriel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ja pikič...kje s pa ti...... .....wb.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 kok si posrečena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Mah, mam spet ene svoje momente, sej veš...drgač sm pa ok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 no, sam da si ok.....lepo..... gabriel, pikica je res posrečena..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 http://www4.slikomat.com/07/0214/260223a93h.jpg Policija išče enega takega zarad posilstva, mater men se zdi da jih poznam vsaj ene tri takeTile fotoroboti so d'best Sam res, kr neki tej foto roboti. Danes, ko sem zasledil v primorskih...me je čist prevzelo, da bi ga obsodil na lastno roko v kolikor bi ga srečal ! Saj sem jih danes videl ene pet podobnim temu modelu... morem pazit, da kakega ne napadem... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.