Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

tule sem pa kakih 14 dni nazaj pri prijateljici z Mimino hcerkico v narocju.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>na vsaki sliki si čist nekaj drugega x:Dx  :palec:

Lep, mucek, pa ženska ko ga drži je tudi ok xokx

Thanx behy, a ne, kako mi rata da sem povsod cist drugacna? x:o)x (*je ena astro fora - razlaga, a nima zveze zdaj in tu).

Thanx, Mucica je tolk prijazna in mehka, zlo podobna Mimi, je imela isti dan r.d kot LNF 1. 3. :vio:

Pa rada ima vodo (mimi je ne mara).

Pa ful mi pusti, mimi mi nic, sem vsa spraskana. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

po mojem ni mislila tripla... mislim da se ni izjasnila, da je pustila odprto 'ona lunatka'. :) ;)

Picasso

xDDx x;)x V bistvu kar jih, ja... x:Ix

Iscem se kaksno ful drugacno, pa so sve ze bile al so pa cist of. :| :D

Aja, Mysti a vis ko ne sledim tako... podrobno in detajlno zadnje case..

a tko pol... hm... no meni se ne zdi...

v bistvu je izrazit, jude law pa ni, ceprav je ceden.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>xDDx x;)x V bistvu kar jih, ja... x:Ix

Iscem se kaksno ful drugacno, pa so sve ze bile al so pa cist of. :| :D

Aja, Mysti a vis ko ne sledim tako... podrobno in detajlno zadnje case..

a tko pol... hm... no meni se ne zdi...

v bistvu je izrazit, jude law pa ni, ceprav je ceden.

Ej Marsa, spran jeans,bela majčka,rdeča ali pa plava rutka,špičaki in klobuk pa boš "wild west Marsa" xokx xokkx x:Dx :palec: x;)x

honor and respect

x:Dx x:px

Hvala za nasvet seal, sam bela barva mi ne pase, je ne nosim, drugac jeans pa ful furam, skoz v bistvu, cakaj, najdem eno fotko.. aja, ne, se zdebeli nekak, skratka tam sem debala - je pa cela.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx x:px

Hvala za nasvet seal, sam bela barva mi ne pase, je ne nosim, drugac jeans pa ful furam, skoz v bistvu, cakaj, najdem eno fotko.. aja, ne, se zdebeli nekak, skratka tam sem debala - je pa cela.

ja če se pa tko počutiš pa furi bolj temn jeans(te naredi bolj vitko x;)x )

honor and respect

Thanx! x:Xx

.... x;)x S spangami, mastnimi lasmi, nic sminke, svetim se, bledicna, pa mal debela zgledam, ker je tak pulover, pa se vse naguba pa zgleda kot da imam ful speha..

ampak drugac pa pac... ajde...

Aja pa zgleda kot da imam debele noge, kar je cist mim, ker imam suhe. :D

ampak taka sem pac tedaj bila, pa da je se ena mal drugacna.. pa nenazadnje v drugih barvah, tele viola odtenke zdaj redko nosim (vcas pa skoz, poleg crne).

p.s. Seal, saj ga nosim, najraje imam temnomoder jeans, pa sploh veliko nosim temnomodro.. pravzaprav tolk, da sem se je rahlo navelicala ze. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Thanx! x:Xx

.... x;)x S spangami, mastnimi lasmi, nic sminke, svetim se, bledicna, pa mal debela zgledam, ker je tak pulover, pa se vse naguba pa zgleda kot da imam ful speha..

ampak drugac pa pac... ajde...

Aja pa zgleda kot da imam debele noge, kar je cist mim, ker imam suhe. :D

ampak taka sem pac tedaj bila, pa da je se ena mal drugacna.. pa nenazadnje v drugih barvah, tele viola odtenke zdaj redko nosim (vcas pa skoz, poleg crne).

p.s. Seal, saj ga nosim, najraje imam temnomoder jeans, pa sploh veliko nosim temnomodro.. pravzaprav tolk, da sem se je rahlo navelicala ze. :)

a dej no,če si se že tolko razpisala pa dej gor to fotko,da vidim kolk je resnice v tej samokritiki x:Dx

honor and respect

ne razumem, seal, saj je gor fotka, to sem tisto tolk skritizirala, drugac sem cist ok. ;) :P

ja, tko nekak, kot pravi aiwa. ;)

Picasso

ja no, gube na puloverju pac so, lahko jih zinterpretiras tudi kot gube od puloverja.

debela kolena zgleda, kot da imam, v resnici pa imam spicasta. :D

Picasso

x:Dx x:Dx x:o)x x:o)x x:px

cakaj da povem frendici, ki skoz tekmujeva, katera macka je manj debela. :P :P :P

Ko je rekla, da kok je tamala majhna in suhcena (tedaj v zacetku) proti mimi, sem rekla, valjda ce je otrok - pocakaj :vragec:. in zdaj jo hecam in ji recem - dEbela (s poudarkom na prvem e, siroko ga izgovorim). ;)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...