Marsa 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 tule sem pa kakih 14 dni nazaj pri prijateljici z Mimino hcerkico v narocju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 na vsaki sliki si čist nekaj drugega Lep, mucek, pa ženska ko ga drži je tudi ok Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sj si lušten triple Je ja. Ceprav bi ga raje videla direktno, ne iz profila. Ena lunatika je rekla, da jo spominja na Jude Lawa, pa sm firbcna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 mimi... kwa je scartana... hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>na vsaki sliki si čist nekaj drugega Lep, mucek, pa ženska ko ga drži je tudi ok Thanx behy, a ne, kako mi rata da sem povsod cist drugacna? (*je ena astro fora - razlaga, a nima zveze zdaj in tu).Thanx, Mucica je tolk prijazna in mehka, zlo podobna Mimi, je imela isti dan r.d kot LNF 1. 3. Pa rada ima vodo (mimi je ne mara).Pa ful mi pusti, mimi mi nic, sem vsa spraskana. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 po mojem ni mislila tripla... mislim da se ni izjasnila, da je pustila odprto 'ona lunatka'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>tule sem pa kakih 14 dni nazaj pri prijateljici z Mimino hcerkico v narocju. oooo Marsa furaš rutke?? cawboy style-like it Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 V bistvu kar jih, ja... Iscem se kaksno ful drugacno, pa so sve ze bile al so pa cist of. :| Aja, Mysti a vis ko ne sledim tako... podrobno in detajlno zadnje case..a tko pol... hm... no meni se ne zdi...v bistvu je izrazit, jude law pa ni, ceprav je ceden. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Se dobro, da ni kot Jude Law po eni strani. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se dobro, da ni kot Jude Law po eni strani. kaj pa po tadrugi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> V bistvu kar jih, ja... Iscem se kaksno ful drugacno, pa so sve ze bile al so pa cist of. :| Aja, Mysti a vis ko ne sledim tako... podrobno in detajlno zadnje case..a tko pol... hm... no meni se ne zdi...v bistvu je izrazit, jude law pa ni, ceprav je ceden. Ej Marsa, spran jeans,bela majčka,rdeča ali pa plava rutka,špičaki in klobuk pa boš "wild west Marsa" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Đon Vejn Marsa Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 Hvala za nasvet seal, sam bela barva mi ne pase, je ne nosim, drugac jeans pa ful furam, skoz v bistvu, cakaj, najdem eno fotko.. aja, ne, se zdebeli nekak, skratka tam sem debala - je pa cela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hvala za nasvet seal, sam bela barva mi ne pase, je ne nosim, drugac jeans pa ful furam, skoz v bistvu, cakaj, najdem eno fotko.. aja, ne, se zdebeli nekak, skratka tam sem debala - je pa cela. ja če se pa tko počutiš pa furi bolj temn jeans(te naredi bolj vitko ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa po tadrugi Bi ga pa hotla spoznat!!!! ( kako sem povrsinska ). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Te pa se naj sam javi, pa bo! Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Ce ni kot JL, ni potrebe Osnazujem temo. Ze nehujem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 Thanx! .... S spangami, mastnimi lasmi, nic sminke, svetim se, bledicna, pa mal debela zgledam, ker je tak pulover, pa se vse naguba pa zgleda kot da imam ful speha..ampak drugac pa pac... ajde...Aja pa zgleda kot da imam debele noge, kar je cist mim, ker imam suhe. ampak taka sem pac tedaj bila, pa da je se ena mal drugacna.. pa nenazadnje v drugih barvah, tele viola odtenke zdaj redko nosim (vcas pa skoz, poleg crne). p.s. Seal, saj ga nosim, najraje imam temnomoder jeans, pa sploh veliko nosim temnomodro.. pravzaprav tolk, da sem se je rahlo navelicala ze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thanx! .... S spangami, mastnimi lasmi, nic sminke, svetim se, bledicna, pa mal debela zgledam, ker je tak pulover, pa se vse naguba pa zgleda kot da imam ful speha..ampak drugac pa pac... ajde...Aja pa zgleda kot da imam debele noge, kar je cist mim, ker imam suhe. ampak taka sem pac tedaj bila, pa da je se ena mal drugacna.. pa nenazadnje v drugih barvah, tele viola odtenke zdaj redko nosim (vcas pa skoz, poleg crne). p.s. Seal, saj ga nosim, najraje imam temnomoder jeans, pa sploh veliko nosim temnomodro.. pravzaprav tolk, da sem se je rahlo navelicala ze. a dej no,če si se že tolko razpisala pa dej gor to fotko,da vidim kolk je resnice v tej samokritiki Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 temnomodre kavbojke pa rdečo majčko pa en cviček, pa mamo marso Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 ne razumem, seal, saj je gor fotka, to sem tisto tolk skritizirala, drugac sem cist ok. ja, tko nekak, kot pravi aiwa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne razumem, seal, saj je gor fotka, to sem tisto tolk skritizirala, drugac sem cist ok. ja, tko nekak, kot pravi aiwa. ja potem pa v tisti tvoji samokritiki ni popolnoma nič resnice Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 ja no, gube na puloverju pac so, lahko jih zinterpretiras tudi kot gube od puloverja.debela kolena zgleda, kot da imam, v resnici pa imam spicasta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Edino kar bi lahko rekel, Marsa, da je rejeno na tej fotki, je mačka. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 x:Dx x:o)x cakaj da povem frendici, ki skoz tekmujeva, katera macka je manj debela. :P Ko je rekla, da kok je tamala majhna in suhcena (tedaj v zacetku) proti mimi, sem rekla, valjda ce je otrok - pocakaj . in zdaj jo hecam in ji recem - dEbela (s poudarkom na prvem e, siroko ga izgovorim). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.