Todika 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Kdo pa je na tej tvoji prikazni sliki? Če je pa smešno. ja midva, sj pravim viš, to je še huj k šizofrenija, če sam sebe v dvojini ( al pa bohnedaj v množini ) naslavljaš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 OK. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 jao kaka faca Todi, ti si pa vedno lepša Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Kdaj si šele ugotovil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Todi, ti si pa vedno lepša Počakaj, da pošlje frišno fotko, te bo še bolj skominalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Komaj čakam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 bejbe brez panike, niste nč zamudile, vse točn tk kt je blo aja...pa fotka ni bla sam pet minut..je bila pa za Sandija, ker je prosil, če se pokažem Todika.....hudo sta srčakana...kako luškana bodoča mamica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 ????? Hudo????? Saj je samo ena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Počakaj, da pošlje frišno fotko, te bo še bolj skominalo Saj sem jo že videl v prejšnjih fotkah nedolgo od tega ! Jaz bi tud imel tako mamico... Audentejaz bi te tudi rad videl ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 santos anje evo sstanči, čist frišna audente ja tvoja, sam ostale pa ne tenks Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Todika, hvala za sliko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 jao ful si huda na fotkah Todika...res... da vas mal nasmejem...danes sem res hudo dobre volje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 santos anje Tukaj pa mi deluješ, kot čefurka...sodeč po trenerki... Audentedamica in pol. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Saj je čefurka. PS: Todika, najebala si, hahahaha, kot vidim sovraži čefurke, jaz raje ne bi o tem govoril, kaj/koga jaz sovražim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Tukaj pa mi deluješ, kot čefurka...sodeč po trenerki... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Moja slika, to sem jaz. To naj bi bil ti ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Audentedamica in pol. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Saj je čefurka. PS: Todika, najebala si, hahahaha, kot vidim sovraži čefurke, jaz raje ne bi o tem govoril, kaj jaz sovražim. Ti tudi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Ali je kaj narobe z menoj, Santos?A morem bit iskren ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 pa pa pa .........jaz grem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Povej, Santos. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 audente...super fotka.... todike ni za komentirat...je/sta skoz kjut..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Santos, čakam na tvoj odgovor. POVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ SVOJE MNENJE O MOJI SLIKI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Povej, Santos. Da ti jebem mamo, pićka ti mate... Pač si dal fotko, tako da si izpostavil tiste dve nosnice...nato mi je dalo eno tako asocijacijo... Lepo, da si pokazal svoj temperament...za PC-jem pa so itak vsi "bogovi" ! Uživaj v svoji frustraciji... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Kaj je narobe z mojim nosom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.