santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Kaj je narobe z mojim nosom? Nič ni narobe...pač dojel si vse skupaj napačno...a v bistvu sem se samo malce pošalil s tabo. Zdaj vem, da s tabo nimam kaj dosti za se menit...lahko te dam samo na shit listo. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Shit listo? KAJ JE TO? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 to pač pomeni, da ne ve kdo si..si med ta frišnimi in se pač nima kaj za menit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Shit listo? KAJ JE TO?"tvoje možnosti">ignoriraj tega uporabnika ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Evo, vse grde besede sem zbrisal. Prijatelja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Evo, vse grde besede sem zbrisal. Prijatelja? Vse v svojem času...dam ti še eno možnost, glej da jo boš znal izkoristit ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 čist frišna todi, kak fajn zgledaš, pa vedno lepša da vas mal nasmejem...danes sem res hudo dobre volje tebe pa spet zamudla Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Dobro, povedali ste že 100x, da je Todika lepa, sedaj je pa dovolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 jao kaka faca ma kaj faca..... BONGLNI.... kot zhe recheno....njamybl zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Dobro, povedali ste že 100x, da je Todika lepa, sedaj je pa dovolj. mislim.. in kdo si ti, da boš to rekel Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Dobro, povedali ste že 100x, da je Todika lepa, sedaj je pa dovolj.če je pa res....sej tu ne gre za zunanji vidik..tu gre še za energijo, ki ji izžareva....vsak ma pač svobodo, da izrazi svoje mnenje..saj zato je pa forum Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Samo ni potrebno eno in isto ponavljati v nedogled. A ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Madona Todi, kaj je iz tebe ratal prej taka hadu zajeb.bejba, ojštra z jezikom in peresom, zdej pa taka milina mislm prava mama si, res btw, pa ful se ti že pozna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 santos čefurka jebat ga, če mi pa nč druge ni več prov zlomk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Samo ni potrebno eno in isto ponavljati v nedogled. A ne?zakaj pa ne...vsaka slikica je drugačna....pa trebuh se ji bo tud širu tak da bod bres skrbi, da bomo še kaj takega napisal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 pa itak vsem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Btw, dosadni ste s tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Btw, dosadni ste s tem.mogoč tebsam js poznam todiko v rl....in mi je prav fajn, če vidim kako novo in 'širšo' slikico vsak ma pravico pisat, ker se nejmu zdi..a bi blo teb vseen če bi ti reku, da si bedn, ko kr eno in isto pišeš malo se postavi v kožo drugih..če lahka tebe sprejmemo takšnega kot si..se tud ti potrudi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 santos čefurka jebat ga, če mi pa nč druge ni več prov Kje imaš kako lepo haljico...pa rožico v laseh Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Kdaj pa sem eno in isto pisal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Kje imaš kako lepo haljico...pa rožico v laseh tak poslabšalo se mi pa spet ni Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Santos, ne bodi nesramen. Povedali ste pač, da je Todika lepa mamica, ne vem, kaj sploh še hočete? Kdaj pa sem eno in isto pisal? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Klarus, hvala za tvoje nesramno mnenje. Ne poznam te več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 tak poslabšalo se mi pa spet ni V to nisem podvomil. Santos, ne bodi nesramen. Povedali ste pač, da je Todika lepa mamica, ne vem, kaj sploh še hočete????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Videt jo strebuščkom v nude...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Kdaj pa sem eno in isto pisal?gre se za to, da ja svoboda govora....in tudi če bom še 1000x napisala, da je todika lepa..je to moja stvar...če te pa to moti, je pa to tvoj problem....morš razumet, da so tu ljudje že ene par let gor in se malo bol pobliže poznajoin pač imajo svoje finte Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Povedali ste pač, da je Todika lepa mamica, ne vem, kaj sploh še hočete? bodoča ih kaj neky še več slik Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.