aakhut 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 bodoča ih kaj neky še več slik jaaaa.... kako brez cunc.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 gre se za to, da ja svoboda govora....in tudi če bom še 1000x napisala, da je todika lepa..je to moja stvar...če te pa to moti, je pa to tvoj problem....morš razumet, da so tu ljudje že ene par let gor in se malo bol pobliže poznajoin pač imajo svoje finte Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 KLARUS, NE POZNAM TE VEČ. PA NE DELAJ SE HUDE, KER NISI.TODIKA JE IMELA PRAV, VAM SE BOLI ZA MOJE STANJE. HAHAHAHA, SAJ SE MENI TUDI ZA VAŠEGA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 evo sstanči, čist frišna Čist frišna zlo luštna lnf bodoča mamica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 KLARUS, NE POZNAM TE VEČ. PA NE DELAJ SE HUDE, KER NISI.TODIKA JE IMELA PRAV, VAM SE BOLI ZA MOJE STANJE. HAHAHAHA, SAJ SE MENI TUDI ZA VAŠEGA.sej pa nisem huda sam realna....in ti pač pomagam razumeti situacijo pa ni mi vseeno za tebe..če bi mi blo, bi te poslala nekam..tak pa se še kr ukvarjam s tabo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Potem pa ne govori, da pišem vedno eno in isto, ker to sploh ni res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 s tem, da če že maš shizofrenijo, še ne pomeni, da pa je treba s tabo delat v rokavicahrealnost je kruta in prej ko se na to navadiš boljš boš šel skozi življenje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Seveda, da imam to bolezen, drugače sploh ne bi prišel na ta ku... forum. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Potem pa ne govori, da pišem vedno eno in isto, ker to sploh ni res.predvsem rad govoriš o svoji bolezni...a veš in to te dodatno dela bolanega malo se sprosti in uživaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Pizda, tebi je lahko, ko si zdrava, in ostali in nisi bila v pićki materini, dobro veste kje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 a zdej bomo v vsaki temi o tem????? zlomk......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 a zdej bomo v vsaki temi o tem????? zlomk......tralala Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Če ti kaj ni všeč, greš lahko dol iz foruma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Če ti kaj ni všeč, greš lahko dol iz foruma. Enako velja zate ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Pizda, tebi je lahko, ko si zdrava, in ostali in nisi bila v pićki materini, dobro veste kje.sandi, smo v temi: fotkepa, majhen namig, kot je rekla že klarus ne vem kolikokrat, razmišljaj o lepih stvareh, trenutkihne pa vedno na najslabše. nimaš samo ti težave... a zdej bomo v vsaki temi o tem????? zlomk......tralala Če ti kaj ni všeč, greš lahko dol iz foruma.pa ne moreš kar tako odganjat ljudi s foruma, mislim raje se malo zamisli... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Druidka, kaj pa je no? Vem, v kateri temi smo, nisem glup. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Če ti kaj ni všeč, greš lahko dol iz foruma. pejt se raj mal sonchku nastaut zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Ok, zmenjeno. POTEM, PA VAM TUDI NI DOVOLJENO PISATI V TEMI SHIZOFRENIJI, O NIČEMER DRUGEM, RAZEN O MOJI BOLEZENI.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 pa kaj je zdaj tle... kaj se prepirate... Sandi1987 pa kaj tebe tolk moti da jo hvalijo? pač je lepša kot ti no... umiri se, ker drugače te bo Marsa Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Kaj to pomeni, da sem jaz grd? Grem raje v svojo temo nazaj, da ne bo pizdarije. Adijo.SVIZEC, GRDA TI JE MAMICA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Nisem nč reku proti tebi... ampak je pa sigurno da je noseča ženska lepša kot vsak moški kakšna je moja mamica se pa ti z njo zmen Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Če nisi pićka, pokaži svojo sliko, da vidim, kakšen si ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Če nisi pićka, pokaži svojo sliko, da vidim, kakšen si ti. dej svizec....bod KURAC pa nalimi svojo sliko zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Če nisi pićka, pokaži svojo sliko, da vidim, kakšen si ti. pa svizec je že velikokrat objavo svojo fotko , aja, svizec, ne se več striči Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Sem že videl njegovo sliko na njegovem blogu.Še povem ti svoje mnenje o sliki:dal bi ti oceno 4, če bi bil jaz punca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.