santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 dej svizec....bod KURAC pa nalimi svojo sliko zlomk....tralala Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 pa svizec je že velikokrat objavo svojo fotko joup, jst sem biu že velikrat... tko da ne vidim nobene potrebe da bi se spet dau gor svizec, ne se več striči ne vem, ne vem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Če kdo želi videti sliko od Svizca, jo ima na svojem blogu. http://www.lunin.net/forum/blog/svizec/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 joup, jst sem biu že velikrat... tko da ne vidim nobene potrebe da bi se spet dau gor ne vem, ne vem kaj ne veš pusti si daljše lase, take kot si jih imel preden si se ostrigel Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 ja no ja amm... ne vem no, ja... mogoče kdaj kasnej, zdej bom neki cajta tko kot je... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Čisto vredu fant je, takšen, kakršen je. TO JE SAMO MOJE MNENJE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 aja, Sandi1987 ka tvoja fotka je še gor razen na avatarju? ker je nisem vidu... me neki časa zdej ni bilo, ker sem mogu mal za šolo delat, da sem pozitivno pisal povej na kateri strani si, če veš... al pa bom še mal pregledau Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Samo na avatarju je moja slika, lahko ti jo pa pošljem po elektronski pošti, če že hočeš. Saj se me tukaj dobro vidi. Ali ni tako? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 se te vidi ja... samo sem mislu da si jo nalepu kje, ko sem brau objave Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Saj je objavljena, na 578 strani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 o hvala... nisem šeu tolk strani nazaj ja no, men prau fajn zgledaš... ziher se bo kera zalubla, sam pakazat se morš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Ti si tudi vredu, videl sem tvojo sliko na tvojem blogu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Ena opolzka sweet sixteen, ko še nisem vedla al bi bla temna al blond! To pa je v wc-ju poleti 2006! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Pizda, tebi je lahko, ko si zdravaNe se zanašat na to! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Ena opolzka sweet sixteen, ko še nisem vedla al bi bla temna al blond! To pa je v wc-ju poleti 2006! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Hehe! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 JAZ SEM TUT "POSREČENA" KO SMO ŽE PRI TEM. (caps lock) Ti pa sploh! jao kaka faca Todika a ni tale buši bil že večji na fotkah? Kar vesela mami, lepo, lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Madona Todi, kaj je iz tebe ratal prej taka hadu zajeb.bejba, ojštra z jezikom in peresom, zdej pa taka milina mislm prava mama si, res btw, pa ful se ti že pozna Ja tole z Cookie se pa strinjam. sicer jaz sm še dost frišen tuki, samo se ful pozna od januarja si Todika že ful prebudila eno materinsko naravo al kaj? Si nežna ko puterček, hočm nazaj tastaro Todiko da nas bo mal pred dejstvo postavla Zezam, tole ti ful paše, si bla pa zlo izvirna zmer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Ena opolzka sweet sixteen, ko še nisem vedla al bi bla temna al blond! To pa je v wc-ju poleti 2006! Lahk jio še nekrat nalimaš, da jo tud jaz vidim ?! Blagor se enim... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 pa jaz bi tut jo rad vidu... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 evo, pa še moja. no ok, ena slaba bw fotka, zej morš pa ti tud dat Lea Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 no ok, ena slaba bw fotka, zej morš pa ti tud dat Lea to je pa tko, che mash IQ v mishicah.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 pa to ni res, ujela Sealovo sliko najsi sploh so men te čb slike blazno všeč Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Ja tole z Cookie se pa strinjam. sicer jaz sm še dost frišen tuki, samo se ful pozna od januarja si Todika že ful prebudila eno materinsko naravo al kaj? Si nežna ko puterček, hočm nazaj tastaro Todiko da nas bo mal pred dejstvo postavla Zezam, tole ti ful paše, si bla pa zlo izvirna zmer ne se prevč na videz zanašat....zna varat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Todi, s ponosm izjavljam, da maš pa zdej več vamp, kt pa jest. Hvala bogu! Lepa, lepa, moja, moja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.