Todika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 čak še kak mesc, veš se ti bo šele pol zdelo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 to je pa tko, che mash IQ v mishicah.... zlomk....tralala a dej nehi, a tko je to... kdo bi si mislu... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 a dej nehi, a tko je to... kdo bi si mislu... Jaz pa ga imam v hlačah... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ej santos sj dostkrat je bolš tko bl prov pride Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Avril Lavigne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ne se prevč na videz zanašat....zna varat Ja sej tega sem pa navajen iz lajfa am po enih slikcah bi te pa res okarakteriziru ko da sploh huda ne znaš bit Edin tale iz avatarja je mau bolj stroga čeprov po enih postih pa se vid da si kar na mestu in znaš rečt bobu bob Mogoče včas še preveč Pa pohvalt morm tvoj smisel za humor (ta se pa še na fotkah ne vid) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Jaz pa ga imam v hlačah... no....prou brihtn res ne zgledash na fotkah zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 no ok, ena slaba bw fotka, zej morš pa ti tud dat Lea sej ql Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 za pusta pa bom anorexik... kaj boš pa ti behy? uff, nimam pojma, šola nas je prosila naj se namaskiramo, in jaz res nimam blage veze kaj bi bil Mogoče darker, temen sem tako ali tako, mal se bledega našminkam, kakšen umeten pircing vstavim, se črno oblečem, zakovice še imam, mogoče bom pa kar to ja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 iz aviona... behy, darker to si pa ne bi mislla lahk bi bla pa vještica. Jaja, kao da si nebi mislila Čeprav nimam črne barve rad, ampak ok, drugega nimam na ideji Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Od včeraj prbita ko mina! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 za pusta pa bom anorexik... kaj boš pa ti behy? O DIANA Fuul lušna, simpatična punca Fajn za pogledat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 uau, Ksanti, kjut, samo škoda, da se skrivaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Od včeraj prbita ko mina! Nice girl. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 Še ena moja včerajšnja z gsm-a ! http://shrani.si/files/sandi1toe9.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Diana super maska! Nisem vedu da se tud punce šemjo v klošarje. joke Santos na kolk dni si ti glavo briješ? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Santos na kolk dni si ti glavo briješ?v bistvu si jo ne brijem z žiletko, ampak z mašinco vsak drugi teden. Valkirazdaj ga bomo imenovali Walker Texas Ranger ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 iii, mala Diana. pa malo večja Diana. lepe lase si mela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 če te kaj potolaži, sem tudi sama že bila na 69 kg ... mater, z lasmi pa tudi na veliko eksperimentiraš. črna, rdeča, blond .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ja, sem "upala"... ...80´s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 zakaj maš pa to grozno babnico v podpisu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Tud na teh slikcah ti nč ne manjka, pač, mal bl polna si in verjem, da obstaja velik tipov, k majo tud polne bejbe radi. Tko da...ne tež več s temi kilami, k b te včasih prov zalimala! Nč ti ne manjka, mej se že rada tako, kot si, pa ne seri! Sitnoba jedna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 u, diana, koliko fotk si dala glede barve las pa, se mi zdi, da ti najbolje pristoji rjava Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.