druidka 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 zakaj? hm, pa ne vem zakaj, samo rjava ali pa rdeča sta pravi barvi zate se mi zdi, da najbolje pristojita tvojemu obrazu Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Diana, na tej zadnji fotki ... kaj zaboga si sčarala z zenicami? čakaj čakaj, zdaj šele vidim, da si si ustvarila make up okoli oči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 thx! tuki pa leta 2002 in okrog 70 kg kak otroček si še na tej sliki, nice Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Sam s res smešna Diana.K sploh nima veze tolk kok maš kil ampak kakšen enerđi maš v seb.Je pa res da je fajn bit fit, sam zdi se mi das ti prov obsedena že z tem oziroma "zasvojena" k sam to razmišlaš dan za dnevom in upliva na tvoj lajf , namest dab druge bolj koristne stvari počela.Če je tko pejt raj k kašnemu terapevtu pa najd globalni vzrok za to k pa nima veze z kilam.Ne mi zamert, moje mnenje.Glede na to da te ne poznam osebno se seveda lahko tut motm.Občutek pač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 thx! tuki pa leta 2002 in okrog 70 kg uff, kaka matrona si bla Diana ampak, ti paše Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 kwa zdej? je pupa že rodila? hočeš rečt da visim tza računalnikom dan za dnem , zasvojena, namesto da bi druge stvari počela. ja je res. skos bi morala kaj početi, od ure do ure na jobu, študij zraven, kakšni žuri, fuki, in preljubi. ob tem pa skos na potovanjih in seveda kot vsak ne-neandrtalec vsa sfitnesirana in fit. mislim, kwa zdej. sem lih vhotla slike pobrat dol in klicat za kak job, pa spokat čim prej, pa preberem to. :xx!: Tis tut modelka .Delaš kar ti paše v mejah normale seveda.Pa sej maš filing kva prov pa kva ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 ...... po enih postih pa se vid da si kar na mestu in znaš rečt bobu bob Mogoče včas še preveč ..... a js eeee to si me pa zamenat mogu sama milina in taktičnost so moje vrline Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Todi mal pohvalit , za uno, ki je faca , jo ne bom citiral, da se ne bom spet kdo usajal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 pa kje si ti bikc Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 pa kje si ti bikc mal sem leteč zadnje čase , letam med službo in omarami , selitev se približuje, pa je treba zrihtat Pa laufam še zmer Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 iiii, verry nice. kje si to bil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 iiii, verry nice. kje si to bil?Anglija, nekje v Dorsetu. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 A kdo ugane, kateri od teh dveh sem jaz? Fajn ti pristoji nasmeh.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Fajn ti pristoji nasmeh.. Sem vedu, da boš iz prve uganila. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Hmmm... sm js spet večino fotk zamudu?? Zgleda že tko, Grem se u kot pojokat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Evo, tle ljubosumno čuvam flašo šampanjca. super zgledašvau, kot vedno, super barva laspa vedno manj te je Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 kje pa to vidiš? tak suhcen obraz... samo ti paše Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Evo, tle ljubosumno čuvam flašo šampanjca. Tebe sm pa vidu na Silvestra uzun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Evo mene v soboto štart......let in.....pristanek Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 woohooo, Nordika, svaka ti čast Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Wow. Najs si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Nordika Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Uuu, Nordi , kje si to letela, ker je tolk snega Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Uuu, Nordi , kje si to letela, ker je tolk snega V Bohinju ga majo . Letel smo pa z Vogla Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.