Audente 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 čuj Audy a ti moraš odgovarjat zmer istočasno oz. po ta novem enakočasno Kwa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 tebi sem že povedo da bi mogla do Pirca stopit pa ne onega frizera glumac ja iz Bolivuda aja, prevedi to, pa ti te potlej vrnem oniga konja, pa sma si kvit sicer je pa to moje mnenje o tvoji embalaži, ti vsekakor imaš pravico svojo embalažo po svojih vatlih merit "kjut simplastično simpatičen juzibl" Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ja no poglej objave oba ob 00:06 pa že prej si dvakrat odgovorila ob istem času da ni to neka paranormalna astralna kozmokarmična, povezava ne jaz le mislim da je to povezava v stilu smeh in solze Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ja odloči se optika Pirc al pa optika Klarus js mam optiko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ja odloči se optika Pirc al pa optika Klarus idi se ti lepo poprat, solila te nam, ker si že itak presoljen.... kaj se boš zaj z mojih učk norca delal, mozag mi treba zamenjat, maš za to tui kakiga strokovnjaka jst si nene morm pomagat če si raj učke na fantkih pasem , dost raj ko na pupah Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 da ni to neka paranormalna astralna kozmokarmična, povezavaSamo tresoče roke ima jst si nene morm pomagat če si raj učke na fantkih pasem , Na mojem ozadju je listja kolikor hočeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Nordika, blazotno dobra fotka. nekaj me je zanimalo, pa bom zdaj vprašala. od kje ti skačeš, iz letala ali iz zaleta z določene točke?sem dobila obvestilo, da moram popravit vozniško, ker so se neki zmotli. na prejšnji fotki sem bila "neki umetna, kot pravi zavezovalec (htf iz zavezovalec? ..šutasta"... pa sem se zdej šla spet slikat in je ful dobro, tko da se lahko pokažem. Men si pa prov luštna DIANA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 pa jezno mačonasto gledam. lušna, fajn zgledašsamo ne deluješ mi ravno jezna. prej nekam žalostno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Kot vedno, vse zamudila razen Diane, ki je luštna! pismu sem pa res ko en dahavc, prosim da umaknete tole fotko preden Cookie gor pride med vikendom se nimaš kej bat, nimam neta doma, tko da...si daj duška ampak v pondelk vse prečekiram tko da...tut nis kej preveč varen Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Ja zaj jo pa dol daj kakor porečete my lord Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 bo kaka nova slikca? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 bo kaka nova slikca? bla pa šla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 sej sprašujem če bo kaka še pršla Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 jezusmarija se kr zgrozim včasih Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Todi, zakaj maš pa žogo pod spalno srajco? prov žariš, lepa, lepa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 tkole pa že navsezgodi ldem s šeflo grozim žogo ja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Kle se pa nč ne vid. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Kle se pa nč ne vid. pa kle Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Nism zihr, k u šeflo preveč gledam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 iiiii....todi......kok sta luškana... ...todi drobižek..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 iiiii....todi......kok sta luškana... ...todi drobižek..... amis ne ga srat....kt en prašiček sn sam lušna sma pa res Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ma daj...lepo te prosim todi....glih tako je, kot je rekla pikica....ko da bi mela eno žogico....druzga pa ne....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 todika ti se pa konkretno širiš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 todika ti se pa konkretno širiš brezskrbaj, kr razlož jim zj smo velki okol 22 cm, nekje se pa more vidt a ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.