klarus 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 brezskrbaj, kr razlož jim zj smo velki okol 22 cm, nekje se pa more vidt a ne prav lepo se vidi...pa si prepričana, da je sam en/a Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 prav lepo se vidi...pa si prepričana, da je sam en/a aha zj je pa ziher tko pravjo... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 če tak pravijo... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 aja to pa ž nje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Todika, lušna si!! Pikica ma prov glede žoge Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 todika ti se pa konkretno širiš kene, prov konkretno okrogla je Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 evo ena moja s katero sem dokaj zadovoljnalani na morju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 uf ja končno ponavad zamudim zmeri Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Uaa, Todi , prav fajn zgledaš, ampak una šefla na prvi slikci je skor nevidna , v enem tretjem poskusu mi jo je ratal najt,mogoče je blo še mal zgodi zame Uuu, še Lenko sem ujel , kje pa si to bila, če ni skrivnost Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Uuu, še Lenko sem ujel , kje pa si to bila, če ni skrivnost Červar,samo to je 45 min. hoje sran od marine čist na samem,ker nama v marini plaža ni bila všeč :xx!: no sej mi tudi Červar ni bil všeč ok je blo praktično zastonj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Červar,samo to je 45 min. hoje sran od marine čist na samem,ker nama v marini plaža ni bila všeč :xx!: no sej mi tudi Červar ni bil všeč ok je blo praktično zastonj pametno , men so tut všeč taki mal divji predeli, za to je fajn drugač kakšen otok, te betonske plaže so mi že iz Portoroža čist mim ,pa še voda je bolj taka, v Istri sem bil pa tut že dostkrat, tko da za kratko na morje skočit je fajn, za več časa mi pa ne sede Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Todika, ti tudi noseča? 22cm... torej okrog 19 tednov? Moja razgrajačica ima pa še nekaj čez 30cm Slikic pa nimam, sem pa konkretno okrogla Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Todika, ti tudi noseča? 22cm... torej okrog 19 tednov? Moja razgrajačica ima pa še nekaj čez 30cm Slikic pa nimam, sem pa konkretno okrogla ne, 21. tedn......al tam nekje se ne da več točn zmert, razn teme-trtica, pol je pa to od oka a punčko maš js bi tud pa noče pokazat....sramežljivo dete, ziher po mamici Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 kaj ste luškane punce krasne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 amis ne ga srat....kt en prašiček sn sam lušna sma pa res hahahaha, dober komentar sej si ql Simpatična full. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 bemu todika.....mljask zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 sm fejst jl Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 O, še lenko sem ujela. Ful nežna deluješ. Luštna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 jaz imam pa 1 frendico iz rima tukaj...sva se včeri v tivoliju mal fotkale ...če bom uspela pripeti Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 oooo...spet same dobre bejbe...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Ful maš lepe oke, Mana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Ful maš lepe oke, Mana. ja. res... kera pa je mana? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Butl zmešan, ta leva vendar! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 hvala...se mi včasih zdi, da so oči vse kar sem jaz Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Butl zmešan, ta leva vendar! ja hvala piki, k mi nit za moment ne dovolš bit u šoku od lepote pa globine hvala...se mi včasih zdi, da so oči vse kar sem jaz pa srečo maš da je ta filing sam učas, pa da te noben ne zabija tko k pikica mene Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.