Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 ja hvala piki, k mi nit za moment ne dovolš bit u šoku od lepote pa globine pa srečo maš da je ta filing sam učas, pa da te noben ne zabija tko k pikica mene Ja, sm pa res nesramna do tebe. Na, , da te neom skoz kur..la. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Ja, sm pa res nesramna do tebe. Na, , da te neom skoz kur..la. ne piki kle nooo... naja bo kdo zalotu prid rajš ke, u najino temno temo, kamr noben drug na upa. te že čakam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 hvala...se mi včasih zdi, da so oči vse kar sem jaz prou huda si Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Mana sem pa mislila da bo fotka od Jankota gor Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Lenka1975 luštna pa ne se skrivat Mana, najprvo sm mislila da je Chariot, tbl tko na hitr sm slikco pogledala, pa sm si rekla zakva se je pa 5rca na rjav pobarvala no po spodnjem komentarju sm pol šla še 1kat gledat kdo je sploh sliku nalimu luštna, sam kolegica je pa strašljivo strašna od kerga so še ble slike aja Diana - ql tole z očijem nism čist dobr štekala, dans nism čist prisebna (nadomeščam sodlavko-fejinfujkrastačo), sm pa prisotna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 naj se pocajta.... dobre fotke..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 thx, jutri pride domov. bo tečen, ampak glavno da je živ.pol pa kr nej bo tečen....če ni hujšga kot tečnoba...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 thx, jutri pride domov. bo tečen, ampak glavno da je živ. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 veš, da mi je prsu asc že skoraj na 1* leva. jaz pa komaj čakam, da mi progresira ven iz teka smotanega nekoristnega Strelca :xx!: v discipliniranega in ambicioznega Kozoroga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Kako si lepa kot rdečelaska in temnolaska bolj živahna mi zgledaš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 si bomo pulili obrvi in ratovali starejši. moooo, kaj sem najdla. sem dobila eno tako čudno barvo las, k sm si pobarvala narastek, aja, na un link zgoraj ne klikat, ker sem rdeča. vauuu, sicer sem bolj pristašica blond barve, ampak tale rdeča pa na tebi ubija. Všeč mi je. Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Diana, niti približno nisi kot kak bolj fejst dec,... fejst bejba, to pa to. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Sanjao sam nočas, da te nema ....ups.....grem v pesem počutja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Hec Nimam nč proti teb, da pa si smotana pa ni moj blem Aha. Človeka kar prime, da bi pršu na obisk k teb. Ajoj, ti packi packasti....Pa te je vsaj zlorabu pol, prvezano? Aja, si bla v depri, k te ni, ahm. Zakaj so te zafrkavali? Pejd spat! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Pih. Le kako si to dovoliš, da drugi odločajo o teb? resno Ne bom. Pridem le, če sem vabljen.....pa še takrat je zlo verjetn, da ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Mam občutek da nimajo vsi na tem svetu pospravljenega podstrešja. Ampak očitno je včasih bolje tako,.... no, samo do streznitve,.. če seveda pride. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 uff, zej si pa toplo vodo odkrila Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Mystica, luštna! A sta z Mickom skupi očala kupovala? Imaš zlo podobna! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 ena bolj frišna oo Mysti, dobr zgledaš, maš nežna očka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 ena bolj frišna pa vedno mlajša mi deluješ Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Mater,kako da jaz vedno zamudim fotke?? No ja,po letu in pol zopet na vidiku in aktiven Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Pa shujšala je kenede? aha. in to prav fejst kaj pa ti, še vedno vztrajaš na postu Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 pa dej no, misty, zamudlaaa...joj Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 ena bolj frišna (nova) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Mah spet vse zamudila Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.