Ksenia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 ne nisem je :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 js tud ne.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Sam za vaju še 1x. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 vidlaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 madonca....saj je res dobra fotka dost bo...........ha ha......... čaki ko usposobim mobi bom pa še Jan gor dala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 uau bejbe....... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 too late...again Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Hwala **** Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Spet bodo eni žalostni ko niso fotke videli...ali pa so jo in je niso hoteli komentirat kuk nej se izrazim ¸NIČ VIDLA Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 kuk nej se izrazim ¸NIČ VIDLA jah tko kt si se, a ne. sej veš: vroče skuhana juha zamujena, ne vrne se nubena mal zapoznelo me mrka danes Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 haha kr nej te mrka Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 ena predpoletna fotka, poletne bodo z digitalcem, ker zej se ne sme preveč videt, ker sm še bolj zimski Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Uf,sm se kr slint zacela.Tacga fanta se pa nebi branila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 pa ne preveč ribica Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Dobr ti to zgledaš pa trenerko-sp.del maš tut glih prou spuščeno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 haha to je men tud v oko padlo fajn dečko si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 to sm pa jst ... a mi verjamete?? neee??? http://www.talkingdesktop.com/halle%20berry.jpg Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 to sm pa jst ... a mi verjamete?? neee??? vauuu, ful si lepa Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Jah sej to sm pa jst ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 frizurco bi mela takšno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 heca se Zarja je taka lepa bjond bejba, nežna in graciozna ribkinja *** ja seal jst bi se te pa branila wornk....ker to bi blo pa straigt to the hell pa če sem sem odkrita mi še žal neb blo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 zarja, tebe sem zamudila seal je pa itak njamiiii Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 njamiiii si ti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 blejska pederchina.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.