Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Indigo, ti si pa na vsaki fotki enak. x;)x

Meni se zdi na vsaki malo bolj debel. Ali pa otečen. Kako vzameš ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx eh to sam fotka

ko bi ga v živo srečale wau tridimenzionalno ga sploh ne bi prepoznale xcivx

x:Ix mislim da bi vas vse po spisku očaral xsrcx simpatičen in očarljiv dečko :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Ix mislim da bi vas vse po spisku očaral xsrcx simpatičen in očarljiv dečko :palec:

Čudo božje, da se ti celo pustiš komu srečat. :eek: :o|o: x:px

:inocent: puki slučaj

v knjižnici sn ga za pultom vidla, pa se mi nekak znan zdel x;)x sem mislila da ga iz kake naslovnice poznam

potlej mi je pa šele v avtu vžgal, da je ta lepi dečko bil Inndigo z lnf, pa ne kaki glumac z naslovnice Lady xcivx

potlej je pa še Indigo povedu, da je bla glih ena sitna tam, pa težila knjižničarkam, sam da se ne more spomnit obraza, tak nisi nič zamudla, nekaj malega in sitnega lahko srečaš za vsakim voglom...

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

nej te en slika :vragec:

da te vidmo še z druzga profila hehehe :palec:

Ja bom.Zej sm končno fotkiča nabavu pa loh tko sprobam mal tut drugje.Bom dal kakšne gor z kje.

Sej dlih zato fotke gor dajem, k drgač me noben ne bi prepoznal no vsaj od unih k se ne poznamo osebno x:Dx Tko da loh "senco" glumim v RL vseen , edin če nis Lia x:Dx

:inocent: puki slučaj

v knjižnici sn ga za pultom vidla, pa se mi nekak znan zdel x;)x sem mislila da ga iz kake naslovnice poznam

potlej mi je pa šele v avtu vžgal, da je ta lepi dečko bil Inndigo z lnf, pa ne kaki glumac z naslovnice Lady xcivx

potlej je pa še Indigo povedu, da je bla glih ena sitna tam, pa težila knjižničarkam, sam da se ne more spomnit obraza, tak nisi nič zamudla, nekaj malega in sitnega lahko srečaš za vsakim voglom...

No toj pa spuki, pa sploh Lejdy x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

Pizda ja k se ne somnem obraza.Sm te pogledov za trenutek tko da prbližn vem sam tko v megli vse k sm razmišlov btw od članarine nekej.

te pridem slikat? :inocent: x:o)x

em....

:eek: :inocent: no pir pijem. če se mi boš kdaj hotu oddolžit za reklamo , ki ti jo delam x:Dx x:Dx x:Dx

Sm porajtov x:Dx x:Dx x:Dx .Kva se javš za predstavnico za stike z javnostjo x:o)x Itak dobiš za pir :vio:

lia pa ne pira no x;)x

Zakva ne x:Dx x:Dx x:Dx .Joške rastejo pol x:o)x

:2src: ...ti morš nehat take fotke gor dajat, ker to je pa že skor greh x:o)x x:Xx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

...a to mojga Rudija?

x:o)x :vragec:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:2src: ...ti morš nehat take fotke gor dajat, ker to je pa že skor greh x:o)x x:Xx

Preberi si Celestinsko prerokbo in videla boš, da pogosto objavljanje fotogrsfij ni nič drugega, kot oblika oz. način boja za energijo.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Preberi si Celestinsko prerokbo in videla boš, da pogosto objavljanje fotogrsfij ni nič drugega, kot oblika oz. način boja za energijo.

lalala

uau, kako fascinantno :palec: bravo, še en zakompleksan filozof... x:o)x

honor and respect

lalala

Tle bi se strinjov z tabo.Iskanje pozornosti je jemanje energije folku;ker te poveličujejo ti dajo energijo ki ti da krila.

Bi se strinjov.Dlih to se je zgodil pr men pr komentarjih Lie vendar se tega zavedam, zato ne iskoriščam.

Je pa res da to lahko vidimo v vsakdanjiku od uspešnih šprotnikov do filmskih zvezd ki so IN zarad energij ki jih dobijo iz okolja in v tem vidijo "trip" ki jim daje krila in jih poganja.Ko pa se ta link prekine ker ga ne znajo nadzorovati (itak se te ljudje slej al prej naveličajo in jim čez čas nisi več tolk zanimiv kot v začetka) pa zapadejo v osebnostne krize od alkohola,drog do kaj ti jest vem.Hollywoodski sindrom x:Dx .

Celestinska pa itak rul :palec: :palec: :palec:

....evo še en zakompleksan filozof x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...