Indy 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Pa japonke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Dbest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Indigo, ti si pa na vsaki fotki enak. Meni se zdi na vsaki malo bolj debel. Ali pa otečen. Kako vzameš ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 eh to sam fotka ko bi ga v živo srečale wau tridimenzionalno ga sploh ne bi prepoznale mislim da bi vas vse po spisku očaral simpatičen in očarljiv dečko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 eh to sam fotka ko bi ga v živo srečale wau tridimenzionalno ga sploh ne bi prepoznale mislim da bi vas vse po spisku očaral simpatičen in očarljiv dečko Čudo božje, da se ti celo pustiš komu srečat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 puki slučaj v knjižnici sn ga za pultom vidla, pa se mi nekak znan zdel sem mislila da ga iz kake naslovnice poznam potlej mi je pa šele v avtu vžgal, da je ta lepi dečko bil Inndigo z lnf, pa ne kaki glumac z naslovnice Lady potlej je pa še Indigo povedu, da je bla glih ena sitna tam, pa težila knjižničarkam, sam da se ne more spomnit obraza, tak nisi nič zamudla, nekaj malega in sitnega lahko srečaš za vsakim voglom... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Te pa vredi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Pogled, nasmeh(?), izraz na obrazu je vedno enak. to sem mislila Je ja k se sam slikam.Drgač bi bil valda drgačn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Meni se zdi na vsaki malo bolj debel. Ali pa otečen. Kako vzameš ... Tut to bo držal .Šu gor ene 6 kg zele pozim.Treba začet mal migat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 nej te en slika da te vidmo še z druzga profila hehehe Ja bom.Zej sm končno fotkiča nabavu pa loh tko sprobam mal tut drugje.Bom dal kakšne gor z kje. eh to sam fotkako bi ga v živo srečale wau tridimenzionalno ga sploh ne bi prepoznale mislim da bi vas vse po spisku očaral simpatičen in očarljiv dečko Sej dlih zato fotke gor dajem, k drgač me noben ne bi prepoznal no vsaj od unih k se ne poznamo osebno Tko da loh "senco" glumim v RL vseen , edin če nis Lia puki slučaj v knjižnici sn ga za pultom vidla, pa se mi nekak znan zdel sem mislila da ga iz kake naslovnice poznam potlej mi je pa šele v avtu vžgal, da je ta lepi dečko bil Inndigo z lnf, pa ne kaki glumac z naslovnice Lady potlej je pa še Indigo povedu, da je bla glih ena sitna tam, pa težila knjižničarkam, sam da se ne more spomnit obraza, tak nisi nič zamudla, nekaj malega in sitnega lahko srečaš za vsakim voglom... No toj pa spuki, pa sploh Lejdy Pizda ja k se ne somnem obraza.Sm te pogledov za trenutek tko da prbližn vem sam tko v megli vse k sm razmišlov btw od članarine nekej. te pridem slikat? em.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 no pir pijem. če se mi boš kdaj hotu oddolžit za reklamo , ki ti jo delam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 no pir pijem. če se mi boš kdaj hotu oddolžit za reklamo , ki ti jo delam Sm porajtov .Kva se javš za predstavnico za stike z javnostjo Itak dobiš za pir lia pa ne pira no Zakva ne .Joške rastejo pol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 pol pa hodi s tako oz.. približaj se ji na ulici mogoče so dlih "uni" dnevi paj mal sitna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 ma nimam tatooja na vratu ja, kje pa? Če pa maš nekaj okol vrata Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 mal drugačn stil fotke, ena s treninga Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 mal drugačn stil fotke, ena s treninga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 ...ti morš nehat take fotke gor dajat, ker to je pa že skor greh Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 "skor" še ni zajca ujel vračam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 ...a to mojga Rudija? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 A đudi je say hello to rudi đudi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 ...ti morš nehat take fotke gor dajat, ker to je pa že skor greh Preberi si Celestinsko prerokbo in videla boš, da pogosto objavljanje fotogrsfij ni nič drugega, kot oblika oz. način boja za energijo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Preberi si Celestinsko prerokbo in videla boš, da pogosto objavljanje fotogrsfij ni nič drugega, kot oblika oz. način boja za energijo. lalala uau, kako fascinantno bravo, še en zakompleksan filozof... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 uau, kako fascinantno bravo, še en zakompleksan filozof... Če mački stopiš na rep, zamijavka. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Če mački stopiš na rep, zamijavka. potem si ti tud mačka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Preberi si Celestinsko prerokbo in videla boš, da pogosto objavljanje fotogrsfij ni nič drugega, kot oblika oz. način boja za energijo. lalala Tle bi se strinjov z tabo.Iskanje pozornosti je jemanje energije folku;ker te poveličujejo ti dajo energijo ki ti da krila. Bi se strinjov.Dlih to se je zgodil pr men pr komentarjih Lie vendar se tega zavedam, zato ne iskoriščam. Je pa res da to lahko vidimo v vsakdanjiku od uspešnih šprotnikov do filmskih zvezd ki so IN zarad energij ki jih dobijo iz okolja in v tem vidijo "trip" ki jim daje krila in jih poganja.Ko pa se ta link prekine ker ga ne znajo nadzorovati (itak se te ljudje slej al prej naveličajo in jim čez čas nisi več tolk zanimiv kot v začetka) pa zapadejo v osebnostne krize od alkohola,drog do kaj ti jest vem.Hollywoodski sindrom . Celestinska pa itak rul ....evo še en zakompleksan filozof Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.