svizec 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 opala pravi dec ratuješ men se pa zdi da sm vsak dam bl otrok, pa krneki me pere zadne cajte Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 ok, če bo sam prek foruma t mau ne ser ga 10 let je hit okol Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 a jst da se skrivam kje pa... režim se kot kokoška Svizec, si pa malo starejši kot moja bejba... luškan fant Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 t mau ne ser ga 10 let je hit okol ja sam takrat bo njo že skleroza dajala... Svizec, si pa malo starejši kot moja bejba... luškan fant ja, kolk pa je stara? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 letnik 1993 je nemoreverjamem da sem že tolk stara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 a dej no, a boš reku, da me neb mel v žlahti? Stari ne, a ne sam enepar slikc mam Fajn vs je videt kakšni ste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 How fat can you get? Ja, to se pa zgodi, če ješ banane.Grrrr.(Aja, pa začela sem nosit hlače. I love love LOVE them!) ... Ah ja. ... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 How fat can you get? Ja, to se pa zgodi, če ješ banane.Grrrr.(Aja, pa začela sem nosit hlače. I love love LOVE them!)Banana njam... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 fat? wtf? suhica pa pašejo ti hlače Hvalaaa Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 How fat can you get? A tis debela :xx!: !!! Mal si pa loh realna noooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Melody, če si ti debela grem jaz lahko takoj na dieto Punca, če bolj shujšaš ne bo imel tip kaj za prijet ljubezen je itak slepa, zato se zaljubljeni bolj otipavajo(mo) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 melody...kak si pa tu ljubka pravi srček si Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 ooo Melody, kaka suhica si postala ahhh, to sploh ni več sexy... ženske morte bit take gajstne pa čvrste, da je kej za prjet, ne pa kost in mehkoba oz. puding Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 ooo Melody, kaka suhica si postala ahhh, to sploh ni več sexy... ženske morte bit take gajstne pa čvrste, da je kej za prjet, ne pa kost in mehkoba oz. puding Kaj točno naj bi gajstno pomenilo pr ženskem telesu? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Nisem suhica postala pa a me lahko prosim ne zafrkavate, ker ni smešno. Saj gre dol, ampak počaaasi.Ker zdaj JEM in hujšam na zdrav način.Ne se delat norca iz mene no. Bom dala gor slikice čez en mesec!! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Nisem suhica postala pa a me lahko prosim ne zafrkavate, ker ni smešno. Saj gre dol, ampak počaaasi.Ker zdaj JEM in hujšam na zdrav način.Ne se delat norca iz mene no. Bom dala gor slikice čez en mesec!! ...bolano ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Kaj točno naj bi gajstno pomenilo pr ženskem telesu? ja kaj?? taka, da ma obline(boke, joške, rit...) pa more bit vsaj mal čvrsto! to je to! bejba k si jo z užikom vzameš! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 ...bolano ! Bolano? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 ja kaj?? taka, da ma obline(boke, joške, rit...) pa more bit vsaj mal čvrsto! to je to! bejba k si jo z užikom vzameš! ...predvsem čvrsto ! Bolano?v bistvu ti prav nič ne manjka...sam bi te še moral mal prijet v roke, da bi ti lahko dal kak bolj konkreten komentar. Raje pejd mal trenirat...v kolikor nisi zadovoljna s svojim bodyjem... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 ...predvsem čvrsto ! no ja preveč pa tud ne, tko tisto, da se vid da mal miga, da ni sam na riti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 no ja preveč pa tud ne, tko tisto, da se vid da mal miga, da ni sam na riti Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 ja kaj?? taka, da ma obline(boke, joške, rit...) pa more bit vsaj mal čvrsto! to je to! bejba k si jo z užikom vzameš! Okej, toliko da vem, kaj mi manjka Bolano? Ja, daj poglej se. Imaš super postavo, pravzaprav te je premalo. Ideale vidiš v shiranih manekenkah, kar pa večina nas ne. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Nisem suhica postala pa a me lahko prosim ne zafrkavate, ker ni smešno. Saj gre dol, ampak počaaasi.Ker zdaj JEM in hujšam na zdrav način.Ne se delat norca iz mene no. Bom dala gor slikice čez en mesec!! Ej bejba najd si pomoč k nis realna a ne.Clo en tak filing sm dobu da se norca delaš tle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Ej bejba najd si pomoč k nis realna a ne.Clo en tak filing sm dobu da se norca delaš tle. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 ogabno, no. jaz bi bla lih taka. :xx!: kao. da bi bla pederčinam suhica, babam pa bi se smilla In kvas zej mislila povedat z temu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.