janif 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Ej bejba najd si pomoč k nis realna a ne.Clo en tak filing sm dobu da se norca delaš tle. Ne dela se norca , sam pomoč bi rabla , je že preveč zasidrano v podzavesti, je pa bil v Oni en intervju na to temo z eno žensko, ki je dala to čez (anoreksijo, bulimijo), kakšna dva tedna nazaj , fajn se mi je zdel Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 In kvas zej mislila povedat z temu pomojem ne dobi fuka, zato je pa za njo vsak tip pederčina... kaj češ, zakomplicirana ženska do fundamenta Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Ne dela se norca , sam pomoč bi rabla , je že preveč zasidrano v podzavesti, je pa bil v Oni en intervju na to temo z eno žensko, ki je dala to čez (anoreksijo, bulimijo), kakšna dva tedna nazaj , fajn se mi je zdel Ja vem Janif da ma probleme.Je že enkrat pisala o tem in sm tut prebrov nekej malga o Melody.Sam vseen se mi zdi šokantno ,da kljub vsemu še zmer take komentarje daje gor in bere reakcije na podlagi katerih si dela ocene, namest da bi si poiskala strokovno pomoč in premagala to, ne da čaka da se bo samo od sebe izboljšalo, k se ne bo a ne. pomojem ne dobi fuka, zato je pa za njo vsak tip pederčina... kaj češ, zakomplicirana ženska do fundamenta sm se že ustrašu das napisov zakompleksana .Ne daj se Diano.Sam lah bi blo že mal akcije na tem področju kot prav Seal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Rdečelaske Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 ooo misty lepa Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 ker ni fajn da tipi rečejo žeski da je suhica, da je nikjer nič ni... čeprav je res morda ni. to ji ne bo vrnilo barvo v lička. Čist odvisn od situacije.In v tej situaciji je prov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Misty luuušna!! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 misti, ti tako kot eno vilinsko, pravlično bitje izgledaš ....ampak čist zares...to je bilo prvo, kar me je prešinilo, ko sem fotko videla jaz imam eno od včerajšnje hitre večerje...mah, se mi zdi, da sem na vseh fotkah ista Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 čist zares...sem šla zdej še enkrat gledat Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Mana, tud ti si Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 jaz imam eno od včerajšnje hitre večerje...mah, se mi zdi, da sem na vseh fotkah ista Same učke pozitivne,žive energije so te Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Kako cigaret neverjetno spremeni žensko v gnusni smrdeči stvor. :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 :xx!: Luštna temnookica je .....s čikom al pa brez. Zdaj pa si bom nažgal enga Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Moški s cigaretom pa so še bolj nagravžni. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Mystica...nekaj posebnega lušna zelo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 misti, ti tako kot eno vilinsko, pravlično bitje izgledaš ....ampak čist zares...to je bilo prvo, kar me je prešinilo, ko sem fotko videla jaz imam eno od včerajšnje hitre večerje...mah, se mi zdi, da sem na vseh fotkah ista Mana, res je, na vseh fotkah si enaka - luštna Oči so pa Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Kako cigaret neverjetno spremeni žensko v gnusni smrdeči stvor. :xx!: Moški s cigaretom pa so še bolj nagravžni. Nihče te ni vprašal za tvoje mnenje o cigaretih, tako da obdrži svoje komentarje za sebe. Razen, če se nanašajo na temo. Vse fotke, full lepe Misti, si se v 3 letih full spremenila Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Mysti, nora barva las, lušna Mana, aha, očke ti tokrat še posebej izžarevajo energijo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 ej Druidka a si opazila da je Mysti spet shujšala? včer in danes sem hotel imet post pa mi ni zneslo... sem ti hotel že včer povedat pa mi tut to ni zneslosaj, vsi nekam zginjate sami neki posti in podobnojaz pa se zadnje čase širim, bo treba mal omejit količino hrane zate pa itak dobro, da ti ni zneslo imeti posta Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Nihče te ni vprašal za tvoje mnenje o cigaretih, tako da obdrži svoje komentarje za sebe. Razen, če se nanašajo na temo.Seveda se nanašajo. Tako kot ta tvoj:Vse fotke, full lepe Misti, si se v 3 letih full spremenila Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 eh, bom pa kadit nehala, če sem tolk obupna s čikom ...sej če mi je enkrat uspelo za 2 leti, mi lahko še enkrat za mal dlje Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Indy ma žal že svojo "Diano". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 mah, se mi zdi, da sem na vseh fotkah ista Jaz imam tudi vedno čik v roki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Jaz imam tudi vedno čik v roki Zakva to A sol razbije negativne učinke kajenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.