Behemoth 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 pameten, mali ***ja, sem se spremenila ... postarala za 3 leta hehe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Zakva to A sol razbije negativne učinke kajenja Ne, v dimu je CO2, ta pa s soljo v krvi tvori natrijev bikarbonat, ki ti alkalizira organizem, da nisi preveč zakisan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Ne, v dimu je CO2, ta pa s soljo v krvi tvori natrijev bikarbonat, ki ti alkalizira organizem, da nisi preveč zakisan Svašta.V vsaki negativni zadevi najdeš pozitivo z to soljo Indy, saj ne mosliš resno.... Resno,resno Dianca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Indy, saj ne mosliš resno.... šenekaj mojih, so mi že vplenli fotkič.ijao... Lepaaaaa Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ricardo izecson dos santos leite 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 ali mi kdo da svoj msn? moj je ricky-kaka@hotmail.com VES DAN SEM NA MSN-JU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 A maš lahko še krajši nickname? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 zakaj so tvoje slike vedno tako resne? vedno z nekimi ploščicami vzadi, k bi bil v bolnici ...depro scena Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 kaj pa če bi enkrat za spremembo napopal kak nasmeh? bi bilo super videti en tvoj nasmeh Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Ena iz raja ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 ooooooooo..... ooooooooo....oOoOoOoOoO...ne tega delat kako noro...bi se v tem istem trenutku vrgla v to vodo...yesssssskuki,,,noro Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 nekaj tankcanega pa nežnega vidim prav od daleč lepo Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Ena iz raja ...UuuuuuuuuuuuuuuuUUuuuuuuuuuuuuuUUuuuu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Hvala punce. Sej nisem bila sigurna, če naj sploh fliknem fotko gor, ker je tu še taka zima ... mysti ... večjo lahko dobiš po mailu če želiš, ker sem jo morala ful pomanjšat za na lnf. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 poezija...lepote Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 bi pošljem email naslov na OS jst tud Diana, upam, da se zavedaš svoje lepote... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 jst tud Pol mi pa mail pošlji, ker ga ne najdem. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 super Ena iz raja ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 šikimiki, ...ta je iz 2005 IZ DOLENJSKIH TOPLIC, SMO BLI V BUNHALOWU. E pa nisi loša ovdje kako se kaže bre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 tko kot vsi. pač ko se vidiš na enii fotki na kateri dobro izpades, se zavedaš svoje lepote, na drugi fotki pa izpadeš buh pomagi, pa je fajn če se tudi takrat zavedaš svoje lepote.lepota...je od znotraj....navzven.....ne pa od fotke do fotke res si lepa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
šikimiki 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 sorry...službeni nick bom dal kako...ko bom notri malo lepši ti si pa itak....brez besed...kot ponavadi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 lepa Dijana lepa pa simpatična - pa poredna tud Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 lepa Dijana lepa pa simpatična - pa poredna tud Res je, ampak zakaj pa poredna???? Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Al pa sem ja ta poredni http://www.drogart.org/forum/style_emoticons/drogart/woowoo.gif Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 eh...sem mislila, da je še kakšen dečko dal slikco gor...pa ni nič....sama čvekarija..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 sej bejbe ste krasne, lepe, simpatične...vse lepo in prav....sam kdaj je pa fajn tud kakšnega tipa pogledat...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.