seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Me... on the motorbike..... motor modelka na njem :xx!: :xx!: :xx!: sorry, moje malenkostno NE hinavsko in NE osladno predvsem odkrito mnenje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>motor modelka na njem :xx!: :xx!: :xx!: sorry, moje malenkostno NE hinavsko in NE osladno predvsem odkrito mnenje ti si res kretena si sploh pogledu modelko v zhive ochi?idijot :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ti si res kretena si sploh pogledu modelko v zhive ochi?idijot :xx!: zlomk sorry ČRV , ne gledamo vsi z istimi ochmi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Hehe... Eni me majo pač "zlo radi". Hvala bogu, da so na svetu tud taki ljudje, ki spluvajo z veseljem nekoga, o katerem ne vejo prav ničesar, saj drugače bi bil svet preveč idealen in lep. Sicer se pa Sealov odnos vidi predvsem v temi glede knjige za zgodovino..... Sploh ne bi komentirala.... Hvala Seal za NEhinavsko in NEosladno mnenje (to se drugač piše skupaj, veš).LP! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe... (to se drugač piše skupaj, veš).LP! zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe... Eni me majo pač "zlo radi". Hvala bogu, da so na svetu tud taki ljudje, ki spluvajo z veseljem nekoga, o katerem ne vejo prav ničesar, saj drugače bi bil svet preveč idealen in lep. Sicer se pa Sealov odnos vidi predvsem v temi glede knjige za zgodovino..... Sploh ne bi komentirala.... Hvala Seal za NEhinavsko in NEosladno mnenje (to se drugač piše skupaj, veš).LP! namenoma nisem skupaj napisal, da bolje pride do izraza ej za kritiko slikce, pa res ne rabim nič vedet o teb,tko da mi ne filozofiri o tem Sicer se pa Sealov odnos vidi predvsem v temi glede knjige za zgodovino hmmmm, ja tukaj pa tvoje tako imenovano "ven metanje" in bolje rečeno bahanje z ameriko, kul bila si v stari dobri ameriki Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 uuuu Tinci! Sploh nisem videla fotke! Zelo cool Pa ga znas voziti? Lusna! Folk, da se zmrduje nad neko slikco ( nekako mi to ta :xx!: pove) je pa itak totalno otrocji in ocitno nespodoben konstruktivne kritike in diplomatskega izrazanja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuuu Tinci! Sploh nisem videla fotke! Zelo cool Pa ga znas voziti? Lusna! Folk, da se zmrduje nad neko slikco ( nekako mi to ta :xx!: pove) je pa itak totalno otrocji in ocitno nespodoben konstruktivne kritike in diplomatskega izrazanja. a bi moral lagat in hinavit?? sm pač povedal svoje mnenje, pač mi ni všeč pa sm povedal konstruktivne kritike in diplomatskega izrazanja ma joj spet pokam od smeha, ne mi ti zdaj o tem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Tinal, men si pa tok huda na slikci, kaj maš to za en motorchek? (ful mi je všeč, pa barva ) (pa najbrž sem edini tak frik, k vid v ozadju še Hondico..... ) Marsa, ful maš fajn fotke, pa tista s potomko od Mimi........awwwwwww........ Cigančica, d best!!! Res sonchek, kot je Akkhi napisal!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ce mi je kdo tako beden kot ti, se niti ne trudim bit diplomatska. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ce mi je kdo tako beden kot ti, se niti ne trudim bit diplomatska. zelo lepo od tebe,veliko mi pove ta stavek o tvoji inteligenci Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Seal, imam občutek da bi rad nekaj danes nekaj dokazal, pa sem očitno preomejena da bi razumela kaj, že kar v nekaj temah berem kolk se zabavaš in podžigaš... aja glede fotk, čisto vsaka je dobra in čisto vsak človek je čudež mar ne? saj veš Og Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> čisto vsaka je dobra in čisto vsak človek je čudež zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal, imam občutek da bi rad nekaj danes nekaj dokazal, pa sem očitno preomejena da bi razumela kaj, že kar v nekaj temah berem kolk se zabavaš in podžigaš... aja glede fotk, čisto vsaka je dobra in čisto vsak človek je čudež mar ne? saj veš Og čisto vsaka je dobra in čisto vsak človek je čudež mar ne? - samo zaradi tega ne mislim lagat in hinavit p.s. očitno bi vsi drugi radi nekaj dokazali z glavno junakinjo AIWO Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Pelat?? Raj ne... pa še tam ni obvezna čelada, tko da, raj nism tvegala. Drugač pa nisem glih za motorje. Sasm slikca je pa hudo izpadla.Ribica Katja, ja hondica je pa od kolega... Civic za ameriški trg....Seal... bahanje? Uff delč stran od tega... Sem happy da sem bila tam, pa ni me sram povedat, da bom šla spet ob prvi priliki....LP! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Sej jz tut nisem za motorje preveč (se mi zdijo way too dangerous :xx!: ) ampak tale........... mi ne znaš povedat, kaj to je za en? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pelat?? Raj ne... pa še tam ni obvezna čelada, tko da, raj nism tvegala. Drugač pa nisem glih za motorje. Sasm slikca je pa hudo izpadla.Ribica Katja, ja hondica je pa od kolega... Civic za ameriški trg....Seal... bahanje? Uff delč stran od tega... Sem happy da sem bila tam, pa ni me sram povedat, da bom šla spet ob prvi priliki....LP! civic je hondin avto drugač emmm ja fajn tina bahanje ti gre dobro iz ust Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>civic je avto drugač emmm ja fajn tina bahanje ti gre dobro iz ust Pa saj o avtu govorim... preber si od Ribice post....(aja mogoče pa ne vidš tistga v rumeni barvi...) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej jz tut nisem za motorje preveč (se mi zdijo way too dangerous :xx!: ) ampak tale........... mi ne znaš povedat, kaj to je za en? Pojma nimam... Ena Yamaha.... vsaj gor tko piše... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa saj o avtu govorim... preber si od Ribice post....(aja mogoče pa ne vidš tistga v rumeni barvi...) sej to sm zato napisal, da si mi lahko žogico odbila Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej to sm zato napisal, da si mi lahko žogico odbila A jaaaa..... No pol se pa pejmo še naprej tenis...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 pismu kamorkoli pogledam se neki podajate s sealom,seal calm down,prishpari she za real lajf neki...al uzhivash sam tle gor se postavljat in provocirat.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> pismu kamorkoli pogledam se neki podajate s sealom,seal calm down,prishpari she za real lajf neki...al uzhivash sam tle gor se postavljat in provocirat.... ej , če že neki bereš te poste, začni od začetka pa boš videla kdo je začel, ne skrbi za moj real lajf-vse štima Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej , če že neki bereš te poste, začni od začetka pa boš videla kdo je začel, ne skrbi za moj real lajf-vse štima sori,ampak res se mi ne da brat vsega unga..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 kake minus tocke zdej,a pri njemu mislish? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.