Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>motor  :palec:  modelka na njem  :xx!:  :xx!:  :xx!:  sorry, moje malenkostno  NE hinavsko in NE osladno predvsem odkrito mnenje xnckrivx  :palec:

:vragec:

ti si res kreten

a si sploh pogledu modelko v zhive ochi?

idijot :xx!:

zlomk

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Hehe... x:px Eni me majo pač "zlo radi". Hvala bogu, da so na svetu tud taki ljudje, ki spluvajo z veseljem nekoga, o katerem ne vejo prav ničesar, saj drugače bi bil svet preveč idealen in lep. Sicer se pa Sealov odnos vidi predvsem v temi glede knjige za zgodovino..... Sploh ne bi komentirala.... xrolleyesx

Hvala Seal za NEhinavsko in NEosladno mnenje (to se drugač piše skupaj, veš).

LP!

x8Dx

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Hehe...  x:px  Eni me majo pač "zlo radi". Hvala bogu, da so na svetu tud taki ljudje, ki spluvajo z veseljem nekoga, o katerem ne vejo prav ničesar, saj drugače bi bil svet preveč idealen in lep. Sicer se pa Sealov odnos vidi predvsem v temi glede knjige za zgodovino.....  Sploh ne bi komentirala....  xrolleyesx

Hvala Seal za NEhinavsko in NEosladno mnenje (to se drugač piše skupaj, veš).

LP!

x8Dx

namenoma nisem skupaj napisal, da bolje pride do izraza x;)x

ej za kritiko slikce, pa res ne rabim nič vedet o teb,tko da mi ne filozofiri o tem x;)x

Sicer se pa Sealov odnos vidi predvsem v temi glede knjige za zgodovino

hmmmm, ja tukaj pa tvoje tako imenovano "ven metanje" in bolje rečeno bahanje z ameriko, kul bila si v stari dobri ameriki x;)x

honor and respect

uuuu Tinci! Sploh nisem videla fotke! Zelo cool x8Dx Pa ga znas voziti? :2src:

Lusna!

Folk, da se zmrduje nad neko slikco ( nekako mi to ta :xx!: pove) je pa itak totalno otrocji in ocitno nespodoben konstruktivne kritike in diplomatskega izrazanja.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>uuuu Tinci! Sploh nisem videla fotke! Zelo cool  x8Dx Pa ga znas voziti?  :2src:

Lusna!

Folk, da se zmrduje nad neko slikco ( nekako mi to ta  :xx!: pove) je pa itak totalno otrocji in ocitno nespodoben konstruktivne kritike in diplomatskega izrazanja.

a bi moral lagat in hinavit?? sm pač povedal svoje mnenje, pač mi ni všeč pa sm povedal x:Dx x;)x

konstruktivne kritike in diplomatskega izrazanja

ma joj spet pokam od smeha, ne mi ti zdaj o tem x;)x

honor and respect

Tinal, men si pa tok huda na slikci, kaj maš to za en motorchek? x:px x:px x:px (ful mi je všeč, pa barva :2src: ) (pa najbrž sem edini tak frik, k vid v ozadju še Hondico..... x:o)x )

Marsa, ful maš fajn fotke, pa tista s potomko od Mimi........awwwwwww........ :2src:

Cigančica, d best!!! :2src: Res sonchek, kot je Akkhi napisal!! xsrcx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Seal, imam občutek da bi rad nekaj danes nekaj dokazal, pa sem očitno preomejena da bi razumela kaj, že kar v nekaj temah berem kolk se zabavaš in podžigaš... aja glede fotk, čisto vsaka je dobra in čisto vsak človek je čudež mar ne? saj veš Og x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Seal, imam občutek da bi rad nekaj danes nekaj dokazal, pa sem očitno preomejena da bi razumela kaj, že kar v nekaj temah berem kolk se zabavaš in podžigaš... aja glede fotk, čisto vsaka je dobra in čisto vsak človek je čudež mar ne? saj veš Og x;)x

čisto vsaka je dobra in čisto vsak človek je čudež mar ne?
- samo zaradi tega ne mislim lagat in hinavit x;)x

p.s. očitno bi vsi drugi radi nekaj dokazali z glavno junakinjo AIWO x;)x

honor and respect

Pelat?? Raj ne... pa še tam ni obvezna čelada, tko da, raj nism tvegala. x:Dx Drugač pa nisem glih za motorje. Sasm slikca je pa hudo izpadla.

Ribica Katja, ja hondica je pa od kolega... Civic za ameriški trg....

Seal... bahanje? Uff delč stran od tega... Sem happy da sem bila tam, pa ni me sram povedat, da bom šla spet ob prvi priliki....

LP!

x:Dx x8Dx

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Pelat?? Raj ne... pa še tam ni obvezna čelada, tko da, raj nism tvegala.  x:Dx  Drugač pa nisem glih za motorje. Sasm slikca je pa hudo izpadla.

Ribica Katja, ja hondica je pa od kolega... Civic za ameriški trg....

Seal... bahanje? Uff delč stran od tega... Sem happy da sem bila tam, pa ni me sram povedat, da bom šla spet ob prvi priliki....

LP!

x:Dx  x8Dx

civic je hondin avto drugač x:Dx emmm ja fajn tina bahanje ti gre dobro iz ust x;)x

honor and respect

:o|o: pismu kamorkoli pogledam se neki podajate s sealom,seal calm down,prishpari she za real lajf neki...al uzhivash sam tle gor se postavljat in provocirat....

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>:o|o: pismu kamorkoli pogledam se neki podajate s sealom,seal calm down,prishpari she za real lajf neki...al uzhivash sam tle gor se postavljat in provocirat....

ej , če že neki bereš te poste, začni od začetka pa boš videla kdo je začel, ne skrbi za moj real lajf-vse štima x;)x

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...