Indy 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Indigo , priden, ene stvari so mi znane, vse pa ne, Kobarid mi ni tolk domač Pa sej ste verjetn bli z srednjo šolo z eno izmed ekskurzij (vsaj mi smo bli dvakrat, enkrat z osnovno,drugič z srednjo) v Kobaridu in si ogledal tisto kostnico na sliki posvečeno Italjanom.Nekej okrog 7000 jih je pokopano samo tam.Drugače pa sem šel po tej poti ki jo lahko prehodi vsak, je pa izredno zanimiva ker vidoš Sočo,italjansko obrambno linijo,slap Kozjak,Napoleonov most...itd http://www.kobarid.si/Turizem/Prospekti/ZgodovinskaPot/Images/VKZP_nacrt.jpg Res fajna u izi turca pa te če cajt baše pa če bi rad kar največ vidu v kratkem času.Turo je uredil Kobariški muzej ki je bil leta 93 proglašen za evropski muzej leta in to si tudi zasluži .Drugače sem poslikal še veliko več in ravno sedaj delam plane za naslednji obisk čez kakšen mesec kjer bom verjetno prespal v Tolminu za kake 3 dni in si ogledal kraje ki so zgodovinskega pomena v okviru Soške frotne.V muzeju sem dobil fajn zemljevid ki mi bo to omogočil .Seveda morš bit mal "manjak" za te zgodovinske zadeve, drgač ni tolk zanimiv. http://www.potimiruvposocju.si/_si/index.p...age=soskafronta Indy bi blo fajn spet v tiste konce na kšn izlet, tolk lušte delaš Sej ti sploh nimaš tolk daleč.Sam cesta je ma u p... .Sm šu mim vs tja, pa čez Vršič nazaj. lepe fotke, sam nalagajo se pa ubibože duuuugo Kva naj t rečem.Kup nov komp al hitrej povezavox :Dx .Men naloži v parih sekundah pa mam isto star komp pa 1 mega na sek prenosa.Nč posebnga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 long time no see, da vam mal zamorim s telovadbo oz. strechingom Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Seal..super postavca ka si fajn rjav...favš.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 Jao Seal kok si ti fajn nabildan glih prov sam ne zdej pretiravat, en frend se je napihnu ko žaba, še dans ima vrat kot vol-res nagravžno :xx!: tkole k si zdej je prov najs Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 glih prov sam ne zdej pretiravat, en frend se je napihnu ko žaba, še dans ima vrat kot vol-res nagravžno :xx!: tkole k si zdej je prov najs ne treniram tako da bi bil kdaj tak, pa še naturalc sm, pa niti mi niso uteži primarne.. v glavnem različni športi v zadnjem času največ kajak p.s. thx ooo lepo. tukaj pa zgledaš prav čeden. aja, zakaj že? a so ti všeč moje "pedrske" hlačke? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 osmi alen, ke pa so kašne slikce? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Sej ti sploh nimaš tolk daleč.Sam cesta je ma u p... .Sm šu mim vs tja, pa čez Vršič nazaj. tle okol hodiš ... pa se ne bi ustavu slučajno na kavo je bliz ... sam si je treba cajt vzet Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 tle okol hodiš ... pa se ne bi ustavu slučajno na kavo je bliz ... sam si je treba cajt vzet why not ....bom javu naslednič...zmer vesel novih obrazov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Diana, kok sta s kužijem kjut dobr ti paše tale blond, ni kej Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 why not ....bom javu naslednič...zmer vesel novih obrazov le dej ... pomoje bi znal zanimiv čvek bit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 le dej ... pomoje bi znal zanimiv čvek bit Ja itak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 kt ena vilincica mi zgledas Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 evo se ena moja fotka ...se s prejsnje sluzhbe...od lani nekje se mi zdi... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Iii, tle sem te pa jaz vidla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 ja mislim ,da si glih tisti dan mimo mene uletela ane? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Možno, ja se kej vidmo spet, a ne, če ne prej na pikniku..fajn te met spet mal več okol Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Možno, ja se kej vidmo spet, a ne, če ne prej na pikniku..fajn te met spet mal več okol jp Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Jz z novo frizuro. že par mescev sem kratkolaska.. Sem dobila pogum in se ustrigla.Sam si nisem preveč všeč... :xx!: Si bom spet pustila daljše lase... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 .Vidm te jebe frizura.Mene tut :xx!: .Ma fak off pa tako glavo pa lase Ja me jebe frizura..100 na uro..vse nekam štrli..posebi zjutraj..pa tolk dela je s kratkimi lasmi.. Indy... fajn si...Ti maš tud mal kravžlaste lase...pol je še več dela z njimi...verjamem.... :xx!: Čist na kratko se ustriž...ti paše.. Sicer pa tk tud ni slabo... OMG, našla sliko izpred 9 let nazaj. Je že toliko? Oh, kje so tisti cajti. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...lušna.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 OMG, našla sliko izpred 9 let nazaj. Je že toliko? Oh, kje so tisti cajti. tu pa te sploh ne bi prepoznala tuki na tele fotki ma pa čist spominjaš name, ko sem imela kratke lase uuuuuuuuu ne bom komentiral, čakam na Druidko zakaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 OMG, našla sliko izpred 9 let nazaj. Je že toliko? Oh, kje so tisti cajti. Ja ja toj to, teb res sedejo te živordeče barve na čupi Čist na kratko se ustriž...ti paše.. Sicer pa tk tud ni slabo... Ja sej bom verjetn k mam že poln K.....c teh las posod po fletu.Teb pa tut sedejo daljši.Raj to furej, čeprov k se te človk pomoje navad z krajšimi tut ni tko bad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 O Mysti... luškana A zdej maš pa krajše lase, kajne? Indy= Indigo Spremenu nick? Pa še jaz... fotka je nova Sem se mal igrala s fotko in se dala na drugo podlago... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Uf si ga napozirala.Fajna si Nick sm menjov ja, ker je šel enim preveč v nos.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 jaz pa grem podaljšat nekaj kar imam krajšega In to je? O Larsy, uau Ne, zdej trenutno imam daljše lase, jutri jih grem pa spet skrajšat, ja. Zakaj krajšat, ko ti pa pašejo daljši? Uf si ga napozirala.Fajna si Nick sm menjov ja, ker je šel enim preveč v nos.... Thanks Tudi jaz menjala nick, ampak kar tako, brez razloga... ker sem se naveličala starega. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Dobre ste vse... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.