nosorog 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 to je moj karneol,ki ga: Tale fotka je pa res fajn;po pisanju zahodnoevropskih tiskovnih agencij in trditvah moskovske Pravde mi je karneol malček znan ... alalal (beri rikverc) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 photoshop vilincica zaradi photoshopa. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Ja, pa kr drž se tega. U, poglej, poglej, na ta četrtem stolu sm pa jst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 katera noga je od koga Hecala sm se. Od nobenga. Smo bli takrat vsi na tleh. Samo, smo pa res šli vsi na to grozoto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 a čevlje je pa treba sezut al kaj Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Kokr vzameš, lahko smo pa sam neumni in izzivamo srečo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 kdo je nemun? da se nauš krvav useknlaal bom pa fotko objavla Pol se boš kvečjem ti krvav useknla. Ne smem Tko se govori. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 sončen pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Si pozabla napisat od sončka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Uuuu, Lenka pa uživa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Sonček Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 iii, kak cukerček Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Sonček [kako drobno bitje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Sonček wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii komi čakam, da se vidima....razn če me prpa ne stisne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii komi čakam, da se vidima....razn če me prpa ne stisne tud, če prpo stisneš, maš da prideš okol tale kofetek je že zacahnan na koledarju Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 js mam tud ta izletek zacahnan......drgač pa oboje komi čakam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 uuuuu, Scorpio in ribonček , sam zdajle je že večji al se motim Maš pa mal drugačno barvo las Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 js mam tud ta izletek zacahnan......drgač pa oboje komi čakam jst tud uuuuu, Scorpio in ribonček , sam zdajle je že večji al se motim Maš pa mal drugačno barvo las mal je že večji, sam ne še velik na sliki je star en mesec, zdejle bo pa že kmal dva v torek bi se moral pa rodit barva las ... spremenljiva zdejle končno spet obnovljena Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Joj, scorpio, kok je cukr. Kr naužij se ga zdej, k je tok mičken, v roku pol leta bo že velik, kot naša mala, k raste, ko goba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Zakaj se ta tema imenuje Naše fotke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 zato, ker tu objavimo svoje fotke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 a te v avatarjih? Sej ni nikjer nobene fotografije? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Zakaj se ta tema imenuje Naše fotke? Ker tu lunatke in lunatki objavljamo svoje fotke Žal pa imamo omejen prostor in se za objavo novih fotografij mora brisati stare Razen če se poslužimo Shrani.si tam shraniš sliko in daš copy-paste URL v objavi na forumu http://shrani.si/files/11024z.jpg in se slika pokaže (naj bi se) Žal trenutno dinamične strani v ukazih ŠE niso dovoljene, ko bo nadgradnja končana bo to spet možno (hope so ) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Hvala za izčrpen odgovor? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Ni za kaj Itak prav pride raziskovanje novih funkcij foruma, če bi vsaj stare že delale Aja, pa še to sem pozabil:Dobrodošla na forumu Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.